only gecmıs olsun fakat bız burda eglenmeye gırdık hem olumde agzına yakısmıyo kafandan sılıp at su dusunceyı olmaz mı?
Yazdırılabilir Görünüm
only gecmıs olsun fakat bız burda eglenmeye gırdık hem olumde agzına yakısmıyo kafandan sılıp at su dusunceyı olmaz mı?
miksammm acıı cekmedenn öldürenn hap varmıı dedinn sana...?
nereye kaan ya konusuyoduk .
miksam haksiz oldunu anladi gitti galiba :D:D:p
tmm miksam ben senın yerınde yazarım yeterım hepsıne ewel allah :D
ya mehmetcım kım ılgı gostermıyo bız mı valla bız fazlasını gosterıyoruz da ıste erkekler anlamıyo yok ıslerı guclerı eglenmek gezmek arkadaslarla oyun oynamak bı kızlara msj cekmeyı aramayı cok gorursunuz yanı
miksam haksız olurmu yaw biz sonuna kadar haklıyız hem siz o gece 3 kişiydiniz biz 2kişidik yanı 3e karsı 2 ne yapabılırkı demı ama
merakk etmeyinn miksam cvp yazsınn zatenn yazmicammm..!!! eglenmenize bakın...!!!
neraye gidiyon ya only
nızıplısaıde bastır ya sunlara gunlerını gosterelım kım haklıymıs bızım ortagın ısı oluyo ya ondan gec yazar neyse o bıze katılır ama burda bız haklıyız mehmet kabullen bız olmasak ddedıgım gıbı hıc bısey olamazsınız
burdayımda aktiff sohbetten cekilicemm...!! sevill
niye çok goruyoz ki canım yani msj yazmadan onla konusmadan güzel ne olabılırkı ama hep ilk msjı veya ilk aramayı erkeler yapıyor neden hiç kızlar ilk yapmıyo ama bırazda siz ilgi gösterın demı ama hep bizden olurmu :D
aman only ne yaparsan yap baskalarına zarar vermede yeter.
evet ya mehmet konusuyor öyle sine daha bide diyolarki fevzi de burda olsa
daha fevziyi tanimadim ben ama galiba ayni bunlara benziyo:D:D
yoqq merakk etme ailem zarar gorursee gorurr digerlerin umrunda bile olmazz merakk etme ghost...