kaan konuya takılsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahını seversen bak erkek dayanısması içindeyız sana ıhtıyacamız var
Yazdırılabilir Görünüm
kaan konuya takılsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahını seversen bak erkek dayanısması içindeyız sana ıhtıyacamız var
birazy awas yaw tek tek yazın takip edemiyorum :(
yokk mehmett ben kafaya koymuşum bi keree yuce rappim benim canımı almadann ben kendi canıma kıyarımm bugun yarınn .. yakın yanii
miksam cvp yazmadın bea abiicm..?
evet hepsını okudum ama erkekler tabıkı haksız kızlar ılgı beklerler tabı yanı bu cok dogaldır degerlerının gosterılmesını ısterler ama sızın gıbı ler ne anlasın yanı
biz bekleriz seni ya okumana bak yavas yavas :)
ortalık karıstı biraz bence :)
tabi ki biz haklıyız demi ghost :p
only bişey anlamadım su adresi at hele bana
sevil ben mi haksızım hıı
ghost sen ne diyon yaw :D
kızlar hep ilgi bekler ama ilgi göstermez olurmu öle ama ghost :)
ya mehmet benı sınır etme nerenız haklı hem kızlara gereken ılgıyı gostermeyın hemde sabun kopugu gıbı uste cıkın ortak sende konussana ya
neyse benn sizin icinic karartıyorum sabah sabah sizz eglenmeneze bakınn arkdaşlarr ben aradan cekilimm kolayy gelsin sizlere...miksam bi cvp yaz bea kardeşimm
ya mıksam walla çorba oldu ha :D
only soru neydi senin indircegin linkini at hele bana bir bakayım neymiş o
sevil ortalık aynen corba oldu
ghost haklısın
only ölme sen lazımsın dur hele
mehmet sen benim yerimede cevap yaz ben yetisemiyorum
ama ghost sabun köpüğü değiliz ama onlar gibi mahsumuz sende görmussundur yazdılarda ne yaptık allahını seversen ama kızlarda hep ilgi bekliyor hiç göstermıyor olurmu öle