Slmlar memet ve miko :)
Yazdırılabilir Görünüm
Slmlar memet ve miko :)
a.s caddeci eyw. senı burada görmek güzel...
harbı yaw nıye kımse ugramıy kı artık buraya neden acaba?
ben geedim :P
oooo hoş geldın zuhal baya bir zamandır kayıpsın yoksun ortalarda tekrar hoşgeldin sizleri eskisi gibi görmek isteriz sık sık neyse heline selam söle onuda bekliyoruz :)
bu aralar kimse bakmıyor artık buraya nedense :)
ya arkadaslar biliyorum bu konu cok gereksiz ve sacma gelicek size ama benim için çoook önemli bugün sabah odadan mutfaga dogru giderken antrede bişi gördüm yerde bende ne oldugunu anlamadım sonra yanına yaklastım biraz bide ne görüyüm basımdan kaynar sular döküldü resmen bi tane böcek yerde yatıyo ters dönmüs ve de canlı tabi düz dönmek için caba sarfediyodu ama dönemiyo neyse benim çok ciddi boyutta böcek fobim var bayılıcak gibi oldum onu görünce abartmıyorum.. allahım napcam dedim yanınada yaklasamıyorum öldürememde zaten asla korkarım yani bide uzun antenleri vardı ıyykk rengide kahverengi gibi sanki öyle bişidi işteneyse napsam napsam sonra içinde camsil felan olan fıs fısı aldım sıkıyım diye üzerine geri yaklasamadığım için sıkamadımda en son mecbur komsuyu cagırdım oda öldürdü neyse şimdi benim sorum su bu böcek nerden geldi hayır bu geldiyse evde baska akrabalarıda olabilir belki.. yani uyuyamam gece hadi baska varsa yataga gelirse :( ya sizlerinde evinde varmı eger sadece benim evimde varsa tasınırım burdan her evde varsa eger sayet ne yapabilirim şimdi ben bi tane gördüm ama baya korktum yani nolcak şimdi yaaa
![]()
Öğretmenim onun adı tomuzlan, Nizipte çok bulunur ama korkma hiçbir zararı yok o gariplerin.
En iyisi evi ilaçlat fazla para tutmaz, bir sene rahat edersin.
kız hemşo geçmiş olsun korkma onlar bişey yapmazlarmış bak müslüm abim diyo.
ay müslüm abi neresi garip ya :( ben cok kötü oldum inan görünce cıglıgı bastım zaten bide antenleri vardı uzun kendinden uzundu sanırım çok yaklasamadımda adı tomuzlanmı ilk kez böyle bi isim duydum şimdi napıyım yani nizipte gelip evi ilaçlayacak bi yer varmı hani arasamda gelse ilaçlasa ama ozaman ben nereye gidicem evden cıkmam gerekir dimi?
ama buse ben cok korktum ya :( en iyisi ilaçlatmak belki baskalarıda vardır saklanmıslardır ıyyy düsüncesi bile kötü :(
Cok güldüm böcek olayina :D:D:D
inş. zuhal ama daha sık gel bence :p sende helinde bi de demet wardı herhalde bence eskısı gıbı olun kımse kalmadı :)
Valla, bizim yerimizi alan olmus :P Eskisi gibide olmaz zaten, olmamasida daha hayirli bence :D Kimse kalmadi diyorsunda güzel olmus site, bir sürü kisiler gelmis ;)
slm secret hemşerim huuuuuuu kız nere bakıyıon ben burdayım anam bacım...
yahu ben öbür sohbet sandım oraya gectim seni orda bekliyodum ehuehue:)))))
yok bea nerde oldu sende ayıp edıyon :)
eskisi gibi olmasının imkanı yok o zamanlar çok güzeldi her sey başta sizler ve muhabbetlerimizi yok be eskisi gibi olsa keşke :(
tmm bi sürü kişi geldi ama mutlaka onlarda iydirler onceden daha zevkliydi be hele senle osmanın atışmaları veya helinle alibeyin nerde kaldı demi :)
buseeeeeeeeeeeee ben burdayım yahuuu nersesin :)))))))))
bende burdayıom kız ne bağırıp duruyon
sesim gelmiyo sandımda ehuehue :)) ee ne var ne yok havalar nasıl Ankarada suan güzelmi??
yağmur yağıyor dışarda çok romantik vallahi
burdada bi açıp bi kapıyo dün yagmurluydu ve ben dün araba sürdüm baya bi ehuehue:)))) sende gelsene yahu buraya
gelecem inşallah.az kaldı
buraya tasında görüselim :))))) güzel olur yani..
demı ama keske öle olsa gene ya sen ne yapıyon nasılsın?
hala feministlik dewam ediyomu :p
keske böyle bi köpeğim olsaydı ya:(
Yokya ne feministligi :) Ben, iste,- bildigin gibi :P
biz seni feminst olarak bildik ki :p
ne zamandır kimse bakmıyo buraya eskinde çok hareketliydi...
galatasaraylı eksik olduğundandır bizim olmadıgımız yerde tatda olmaz:):p
bencede öyle ziya.fenerlilerin sesi cikmiyor artik..
geldmm ama ahhh aahh cany deil CANDY
hoş geldın tmm bundan sonra dogru yazarım nasılsın ne yapıyon :)
iim saol bişey yapmıom napym senden nbr