eeeee hayalet sevgiiii sen nasılsın bakemmm
bende anca geldim deshanedennnnn ;) dersler işteeee seni sormalı gece epeyi geç uyumuşsun okuduğma göreeeee
Yazdırılabilir Görünüm
eeeee hayalet sevgiiii sen nasılsın bakemmm
bende anca geldim deshanedennnnn ;) dersler işteeee seni sormalı gece epeyi geç uyumuşsun okuduğma göreeeee
teşekkürler fevzicim saol görüşürz fevzi byeee
görüşrüz ghost byeeee....
evet ya baya gec uyudum şimdide işteyım hem ders hem iş cok yorucu kafayı masaya koyudugum gıbı uyumusum
ooy oyyy oyyyyyyyy...bende siteden dün gece erken çıktımmm grip olmuşum bende bi ateş bi terrrrr offff offffffff AŞININ da faydasııı yok bi daha vurulursam 3 olsunnn :):)
bende tırsarım asıdan gecmıs olsun en kısa zaman saglıgıına kavusursun ıns ne dıyeyım dersler nasıl gıdıo sen hangı bölumden gırecen sınava?
saolasın..EA bölümmm...dersler çok şükür iyi gidiyooo....inş hakkımıza hayırlısıııı olurrr
evet ya ıns hayırlısı benım bölum zor ya sayısal fizikten nefret edıyorum bas belası sey matematık sorusu cozmeyı cok sevıyorum ama ah su fızık basımı yedı benım
nekadar da aksi bişe bende FİZİĞİ çok severimmm o bakımdan bizde dershanede sayısal dersleri görüyoruz
sen 2 kısım fızıge bak fevzıcım o zman anlarsın ne demek ıstedıgımı 1 kısım nekı ?
aha onda çokkk haklsın vallaaaaaa
yanı ne varsa koymuslar fızıge bu ne ya ben fızık hocalarına soru soruyom onlar bıle saısırıyo yanı
:) :) :) valla rabbim yardımcımız olsunnn :):):)
evet amın ya ıns herkes ıstedıgı meslekte olur
:) :) :) valla rabbim yardımcımız olsunnn
ya bu arada aksam kı maca ne dıyon sakın kızlar mactan anlamz deme ben cok severım de
3-0 gibime geliyoooo
bana da oyle gelıyo ama karsı tarafı yıne de kucumsemeyelım hersey olabılır gonlumuzde turkıyenın alması macı
evet haklısın bende net acayip derecede yavaşşş ...o bursadaki lokantanın sahibi AMCAM KESTANE konusunda tanıyom demişsin yaaaa
evet ya dedım senın amcanlaar bızı ıyı tanıyo ama sımdı isim vermıyeyım
hmmmm ozaman sonra laflarız senden kim olduğunu öğrenmek için ozaman sende tanıyorsundur beni eminim
yanı amcamlarla arası daha ıyı senın amcanların bazen oraya gıdıyolar neyse bencıkıyorum artık eve gıdecem kendıne ıyı bak sonra devam ederız hatta ben sana kımlerden oldugumuzu soylerım oldumu?
tamam özelden msj atarsın bana ghost bende postaneye gideceğim
allaha emanet ol kendine çok ama çok iyi bak MSK
nereye cıktınız yaw ben geldim
ooo millet ucmus ya dun
yaaa dün baya bi uctuk ama akşam pek kimse ucamamıs :D
walla ben olmadıgım için bir şey dıyemem en çok sevdiğim işi ve en çok sevdiğim kişilerden biriyle konuyordum onun için pek aklıma gelmedi
qelmez tabi insanın sevdigi yanında olunca baska bişey düsünemiyor sana hak veriyorum
iyi akşamlar heskese ya kimse yokmu buracıklarda
candy sanada hayırlı akşmlar ;)
cemaat hayırlı akşmlarrrrrr
yaw yeni avatarım nasıl hele bi yorum yapalımmm hadiyin millet
güselll olmuşş fevzi
saolasınnn canım teşekkürlerrr;) ama senin resşmde MANYAX olmuş yani
fevzi eyi olmus o zaman hemen bu kulubun nizip.com subesını acalım
OOOOOOOOOOOO KARDAŞM HOŞGELMİŞSİN SEN
AÇALIM MIIII ne dersinnnn???
merabaa herkese ark. iki gundur konulara cvp yazmıyodum kusura bakmaayın yazmaya dewam edicektim ama neyse... yazdık bi kere:)
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,
Gördüğün bu tümsek, Anadolu'nda
İstiklal uğruna, namus yolunda,
Can veren Mehmet'in yattığı yerdir.
Bu tümsek, koparken büyük zelzele
Son vatan parçası geçerken ele
Mehmet'in düşmanı boğduğu sele
Mübarek kanını kattığı yerdir.
Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek amansız çetin
Bir harbin sonunda bütün milletin
Hürriyet zevkini tattığı yerdir
Heyyyyyyyyyyy Millet Ben Didiyommmm Görüşürüz Bensiz Sohbete Devam Okurum Sonra
pişşşşştttt nerreyee didiyon sen... neyse işin war oylese grşrzz.. bai bai
yaaa kaan işim var yaaaaa :) görüşürüz kardeş yaaaaa ;)
neşem yerinde çok şükürrr NEŞE ALMAYA GİDİYOM
bizim CAFE BAHANE var orayaaaa didiyommmm
hadiyin cemaate rahmet allaha emanet olsun herkesss MSK
kendinize MUHAAT OLUN emiii :) :) :)