Haberg kardeşim bu ne perhiz bu ne turşu. Foruma girip parkın adı şu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmış yok orası spor alanı olsun diyorsun. Niyetini anlamadım. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin bıcak olma.
Yazdırılabilir Görünüm
Haberg kardeşim bu ne perhiz bu ne turşu. Foruma girip parkın adı şu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmış yok orası spor alanı olsun diyorsun. Niyetini anlamadım. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin bıcak olma.
<h3 OSMANLI PARKI DİYOR VE SAYGILAR DİLİYORUM</h3
tüm ilgililere teşekür ederim .bence H f akdoğan kendi ismini versin derim ama yok olmaz diyosanız yeşil hediye parkı benceeeee (ne mutlu Nizipliyim diyene)
Tabi böyle bir konudavatandaşların fikirlerinin alınması çok hoş bir olay... Stadyum yanında yapılan park Nizip için bir ilk ve isminide yaşayan halkın vermesi çok doğru bir karardır. Bu konuda yetkililere teşekkür ediyorum. Halkı ilgilendiren konuların halka çözüme kavuşması gerekmektedir. Bende aklımdan geçen ismi yazayım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Zeugma Kültür Parkı
.
"quote" coskun demişki:
Forumu iyi takip etsen sevirim bu konuda neler neler yazmışım.... Asıl olan sensin keskin bıçak....
"quote" bekirsen demişki:
Tabi böyle bir konudavatandaşların fikirlerinin alınması çok hoş bir olay... Stadyum yanında yapılan park Nizip için bir ilk ve isminide yaşayan halkın vermesi çok doğru bir karardır. Bu konuda yetkililere teşekkür ediyorum. Halkı ilgilendiren konuların halka çözüme kavuşması gerekmektedir. Bende aklımdan geçen ismi yazayım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Zeugma Kültür Parkı
.
Koskoca stadyumu görmüşssün ama karşısındaki koskoca parkı görmemişssin iyi gidip bakarsan parkın yanına park yapılacağını iyi anlarsın..... Benki bu durumu 1200 km öteden kınıyorum... Sen burnunun ucunu görmüyosun... Demişssin Nizip için ilk stadyumun yanında park yapılıyor... :D:D:D:D:D Sana sadece isim verme gibi bir hak tanımışlar o da olsa olsa sus payıdır..... ORaya yapılacak park hiçbir işe yaramaz.... Neden sormamışlar sana "Kardeş buraya ne yapsak iyi olur bea" diye.... :D:D:D:D:D
Edited by - haberg on 06/06/2006 16:34:09
sükût .
"quote" coskun demişki:
sükût .
Sana hiç bişi dememe rağmen bana laf atmışsın... Sana olmadık şeyleri yazım "Sükut" demişsin.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Tabii ki senin deyişinle.... :D
YA KARDESIM ORANIN KARSISINDA ZATEN BIR PARK VAR.NEDIR BU IKINCI PARK YANI.INSANLARIN GÖZUNUMU BOYUYURSUNUZ SAYIN GÖREVLI VE YETKILILERRR,. ORASI NE GUZEL BIR SPOR ALANIYDI.GENCLER KAHVEYE TAKILACAKLARINA,BASI BOS GEZECEKLERINE NE GUZEL ORDA BASKETBOL VE FUTBOL OYNUYORLARDI.NIZIPIN ICI ZATEN PARKLA DOLU.BUNU YA HER KIM BASA GELIYORSA PARKLARLA KAFAYI BOZUYORLAR.KULTUREL BIR GELISME DIYE BISI YOKYA. KUSURA BAKMAYIN AMA TEK DIYECEGIM SEY (((((((((( UHHH PARK`I))))))))))) OLSUN.
HABERG arkadasima katiliyorum.ne geregi var ya.aslinda o spor alanini tamirden gecirselerdi ne güzel olurdu.basket bol polalarini yenileselerdi.basketbol alanini güzel bir beton yapsalardi.kalledireklerini yenileselerdi.tel örgulerini tamir etselerdi.voleybol alanlari yapsalardi o alana nekadarda güzel olurdu.ya o parka yapilacak harcamalara yazik.
atatur mahallesinde alt yapi denen bisi yok .mahalle sakinleri kendi actiklari kuyulara pisliklerini yapiyorlar.kisin o kuyular tasiyor ve mahalle insan pisligiyle doluyor.insanlarin sorunlarini birakmissiniz gözle görulecek bir seylermi yapmaya calisiyorsunuz.kim bu belediye iyidir diyorsa o kiside AK partilidir.BEN siyaset yapmiyorum.tek istedigin insanlarin yararlarina olacak calismalar yapilsin.PARK iyi bisidir ama o alanda gerekli bisi degil. O ALANIN TEKRAR SPOR ALANINA DÖNUSMESINI ISTIYORUMMMMMM.
ben AK partili olmayan ve bu belediyenin iyi çalıştıgı kanısında olan birisiyim.bir önceki dönemde belediye ekibinin çalışma adına hiç bir şeyini görmedim. lütfen ikisini birbirine karıştırmayın ve iftiralardan uzak durun.
ayrıca atatürk mah. ile ilgili eleştirinize yetkililerden bir cevab bekliyorum.vess-elam
DEMHAT kardesim iftira attigim yok.sence bir parkin yanina park yapmak dogrumudur.ve su guzel Nizip imizin icinde kac tane halka acik spor alani var peki.bir tane vardi onuda park yapiyorlar.ataturk mahallesi icinde hic bir calisma göremedim.saygilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yazmayacaaam dedim dayanamıyorum abiiii...!!!!!!!!!!!! Bu parka karşı çıkıpta tekrar geri eski haline getirilsin ve tadilat yapılsın diyen arkadaşlar...!!! Düşünerek mi yazıyorsunuz yoksa üstünkörü bir mantıkla mı??? Hayırlara vesile olması dileği ile geriye dönüşü olmayan bir yola girilmiş, gerekli şirketlerle ihaleler yapılarak anlaşmalar imzalanmış, parkın inşaatı bitmiş, ödemeler yapılmış ve şimdi siz geri eski haline mi getirin diyorsunuz. Pes doğrusu.
Bunun yerine arkadaşlarımız şöyle dese; Nizip Belediyesinden gençlerimize spor tesisleri yapılması hususunda yardımlar bekliyoruz, Sayın Belediye Başkanımızın bu konuda yardımcı olarak Nizipli gençlerimizin kalplerini fethetmesini istiyoruz deseler daha yapıcı olmazlar mı.
Kusura bakmayın arkadaşlar ama siz biraz pişmiş aşa su katıyorsunuz gibi geldi bana.
Dualar...!!!
Parkın ismi konusunda iseeeeeee..........;
Osmanlı Parkı veya [u]Osmanlı Parkı</u yadaaaaaaaaa OsmanlıParkıolsun..
Hatta Osmanlı Parkı olursa daha iyi olur..
Düşündüm de Osmanlı Parkı en uygun gibi geldi
Yok vazgeçtim abi Osmanlı Parkı olsun hepsinden daha güzel..
Tamam tamam öncekileri boşverin son kararım......:
[u]OSMANLI PARKIIIIIIIIIIIII</u