Sihirbaz akrobasi ve yılan gösterilerinin bulunduğu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocukların ve ailelerin beğenisine sunuldu.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Sihirbaz akrobasi ve yılan gösterilerinin bulunduğu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocukların ve ailelerin beğenisine sunuldu.
Devami...
Zeytin üretiminde önemli bir merkez olan Nizip'te, dane zeytinden alınan yağdan sonra zeytinin kalan 'zeytin posası' kısmıyla yapılan çeltik odunu ilçe genelinde özellikle dar gelirli ailelerin kışlık yakacağı oluyor. Zeytin üretiminde önemli bir ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Polis Büro Amirliği ekipleri, tarafından, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla, "kadına şiddete hayır" konulu broşür dağıtımı yaptı. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Polis Büro Amirliği ekipleri, tarafından, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Polis ekipleri, ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlarda kadına yönelik şiddete karşı bilinçlendirmek için, konuyla ilgili bilgilerin bulunduğu el broşürü dağıtarak, bu önemli konuda vatandaşa uyarıcı bilgiler veriyor. Özellikle vatandaşların yoğun ...
Kaynak...
Düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, İlçe Tarım Müdürü Ramazan Biricik, Karkamış ve Birecik Ziraat Odası ...
![]()
Haberciniz
Kaynak...
türkiye muhtarlar derneği nizip Şube başkanı dede kılıç, ilçedeki harabe yapıların tehlike saçtığını belirtti. kılıç, aa muhabirine yaptığı açıklamada, değişik ...
www.cumrapostasi.com/Yerel-turkiye-muhtarlar-dernegi-nizip...
Kaynak...
Nizip Toplum Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Arapça kursu, yoğun ilgi gördü.
gaziantep27.net/nizip-39te-arapca-ya-buyuk.../nid-363580
Kaynak...
Sihirbaz akrobasi ve yılan gösterilerinin bulunduğu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocukların ve ailelerin beğenisine sunuldu. Sihirbaz akrobasi ve yılan gösterilerinin bulunduğu Uçan Süpürge Harikalar Sirki bugün Nizip'te çocukların ve ...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası KOSGEB ve 2A planlama Danışmanlık Şirketi ile ortaklaşa yapılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 60 kursiyer ile eğitime başladı.
www.nizipdenge.com/.../nto-uygulamali-girisimcilik-egitimi-b...
Kaynak...
Nizip'te, ilköğretim okulları 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Nizip'te, ilköğretim okulları 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Radyo Televizyon [ NRT ] logo · Ana Sayfa · Sitene Ekle · Künye · Arşiv · Reklam · İletişim · Güncel · Gaziantep · Ekonomi · Dünya · Siyaset · Spor · Sağlık ...
www.nrtmedya.com/.../21-donem-nizip-calistayi-yapildi-2445...
Kaynak...
Halfeti nin en büyük internet sitesi, güncel haberleri, il ve ilçelerdeki en son gelişmeler, big web portal, very good, web, teknoloji, php, asp, flash, swf, gif, jpg, son ...
www.halfetimedya.net/news_detail.php?id=2567
Kaynak...
Nizip İlçe Müftülüğü tarafından Suriye'de yaşanan olaylardan dolayı baskı ve zulüm altında olan Müslümanlar için dua gecesi düzenlendi. Yatsı namazı sonrasında Merkez Hatice-i Kübra Cami'nde "Suriyeli Kardeşlerimiz İçin Dua Gecesi" adı altında ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda yapılan bilgi yarışmasında, İslim Marufoğlu İlköğretim Okulu birinci, Ali Alkan İlköğretim Okulu ikinci, Sekili İlköğretim Okulu ...
www.nizipdenge.com/.../kazandigi-cumhuriyet-altinini-mehm...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları" çerçevesinde düzenlenen "Ruh Sağlığımız" adlı konferansa Gaziantep Üniversitesi ...
www.haber50.com/nizipte-ruh-sagligimiz-konulu-konferans-d...
Kaynak...