ayıp yaw..260 tane çay içilirmi..adamı batıracaksınız....
Yazdırılabilir Görünüm
ayıp yaw..260 tane çay içilirmi..adamı batıracaksınız....
Evet çok güzel bir geceydi.Katılan herkese çok teşekkür ederim.Ayrıca müslüm abiyle de tanışmak güzeldi.Bu çay olayınıda sulandırmayalım bir karar alınsın alınan karar neyse uyalım.
Yav hakkaten bu çay meselesi ciddiye alındı haaa:)
Ortama neşe gelsin diye bi laf attık ortaya..Nizipcom'a 260 çay değil 260 kola kurban olsun:)
Mehmet karakaş:D
Bu çiğköfte partisine, bayram tatili nedeniyle güzel ilçemizde bulunmamızdan dolayı katılma mutluluğunu biz de yaşadık.Gurbette uzun süre yaşamış ancak kültürünü herşeyi ile yaşayan ve manevi bağını koparmamış biri olarak bu tür ziyaretler beni her zaman sarhoş gibi eder.Yaradılışım gereği duygusallık ön planda olduğu için her Nizibe gidişim özlemle, her dönüşüm ah'larla olur.Toplantı samimi bir hava içinde yoğun nostaljik sohbetlerle başladı.Osmanlı Parkındaki bu kafe de güzel bir kazanç olmuş.15 yıl uzak kalmanın getirdiği yabancılık yanında katılanların çoğunluğunun genç olması biraz tanıma zorluğu yaşattıysa da yinede güzel sohbetler yapabildik.Çiğköfte gerçekten usta işi olarak çok güzeldi.Bol bol çay ikramı da bizi ihya etti.Şehirlerimiz büyümek için yarışır ama büyük şehirlerin getirdiği yabancılaşma ve yalnızlaşmayı orada yaşayanlar hesaba katarlarsa büyümeyi bence istemezler.Şu geçici dünyada doymaz bilmeyen zenginlik ihtirası için gurbete çıkmak, acaba arkada bırakılan dostluklara, hormonsuz ve katkısız güzelim tatlara, paylaşılan değerli güzelliklere acaba ne kadar değer? Küçük yerdeki insanlarımız, büyk şehirlerin sadece boyalı ve aldatıcı zenginliklerini gördüğü için içlerinde ah vah ederler ama zirveye ulaşabilen birkaç kişi haricinde nice hayatlar, nice namuslar heba oluyor onu görmek istemezler.Velhasıl her gelişmde sarhoş gibi dönüp, acaba nasıl etsem de Nizibe dönsem hesabı yapmaktan bende bıktım.Nizipte yaşamanın kıymetini bilin, her ne kadar dedikodu v.b. olumsuzluklar olsa da acı ve tatlı günlerinizde dostlar yanınızda, zaman sizin ve herkes sizi tanıyor.Bunları kaybeden anlar.Nizipte yaşayanlara gıpta ettim, değerini bilin ve layık olun sevgili hemşehrilerim.Mahmut Küçük
Mahmut abi çok güzel yazmışsın eline sağlık..
Mahmut abi Nizip.com'un bize kazandırdığı artıları ne güzel anlatmış.
Seni tanımak bize onur verdi abi;)
mahmut küçük'e
öncelikle eline sağlık gurbeti ve büyükşehirleri öyle net yazmışsınki anca bu kadar olur.hele nice hayatlar ve namuslar var ya işi bitirmiş.tekrar eline sağlık.benim hafızama bir tane mahmut küçük geliyor oda muhasebeci kamyoncu abit amminin oğlu.mahmudonun çocuklarından bildiğim kadarıyla mahmut yoktu.sizseniz bizlerden büyüksün ben de mazlum kitapevinde çalışırdım mehmet taşdemir
sizin ortanca kardeşinizle ilkokul sınıf arkadaşıyım 65 dogumluyum selam ve saygılar sunuyorum
Gercekten güzel bir düzenleme olmus ne yazikki yurtdisinda oldugum icin katilamadim birdahiki sefere insallah düzenliyenlerden allah razi olsun Almanya Mannheimden kucak dolusu SELAMLAR