demek hiç bir erkek seni beğenmiyor evde kalmış ekkg na katıl belki talib bulursun
Yazdırılabilir Görünüm
yavrum nişanlıyım ben :)
yaww fotoğrafı ben koymadım sitede bir büyüğümüz koymuştu bende kaldırmadım be huzimm
Bu kadarmı kafan çalışıyo....Profil ayarlarına gir üye resmini değiştir.Çokmu zor ayol....Aaaaaa....
Erkek erekeğe aşkım dermi yaaa ...Aaaaaa... ne ayıp yaaa....
boş laflar ve aktif sohber birleştirilmiştir aynı içerikli oldugundan dolayı bilginize...
ama huzi sen de bayanlar (yani kızlar) gibi konuşuyon bana öle yoksa diğer tarafamı kayıyon yoksa arada bir yerdemisin bende anlamadım:D
abi senı burda gormek guzel
eyvallah mehmetcim...:)
ciddi ciddi ben huziyi sevdim valla belkide bende bayan olduğum için kendime yakın görmemden kaynaklanmısta olabilir:)
hepinize selamlar nizip.com sakinleriiiii 1 aylık bir aradan sonra ben geldim nasıılsınız hepniz...İyisinizdir inş...
bugün çarsıda bişi duydum:((((((((((((
belkide değildir yaaa:)))
dogrududur heralde ..bu nerden duyduguna bağlı...
iyi akşamlar millet nabersiniz
zaten girmedim hiç ne zamandan snr giriyorum kimsecikler yok..
..........................................
ama şimdi warımm:)
hg mişsin candy kardes:))
hoşbulduk meraba
kimse yook( herkes uyuyomu kalkın yaa sabah oldu :)))))))))))))
selam millet huseyın sanada hayırlı olsun artık darısı basımıza ;)
amin mehmet aminn......Allah razı olsn senden
cumlemızden ;)
slm
milllet
as hoşgeldiniz nizip sevdalısı nasılsınız
Aktif sohbet 'i sohbet odasına taşısak diyom yeah:)
cadde kardeş sohbet odasında da aktıf olan uyeler gırıs yaptıklarında orada da yapabılırsınız ;)
Mehmet sen İlköğrenim ve lise'yi nerde tamamladın ne zamndır sorucam fırsat bulamıyorum yüzün bir yerlerden tanıdık geliyo.:)
aslında gulmeyı pek sevmem huzı sadece resımde gulüyom oda ender resımlerden bırsı begenmıyorsan kaldırayım ;)
slm arkadaşlar uzun aradan sonra ben yıne burdayımm:))) başka kim var acabaa?????
hocam bende buradayım yaw ugra eskısı gıbı sana ıhtıyacımız var burda ;)