ozaman bi bisiklet al
Yazdırılabilir Görünüm
tamam işte olay bu :):):)
Aaa ne güzelmiş daha ne istiyon 2 oda bi salon ev yeni boyalı 3.kat buldunda bulunaıyo sen kirada uygun ben kaçırma derim bekleyiver demek büyük sehirde yasasan napcaan sen:)))) oralarda hep tasta ihtiyac var istersen bikaç gün daha arastır bulamadın tut onuda kaçırma elinden:)))))))))) tamammı akheeeee
eger biri benim halımı yaksa ona gösteririm gününü benim malım kıymetlidir ehueheuehe yenge seni mahveder diyim ben en iyisi hasta rolüne yat basım döndü nool du anlamadım elimden düstü sigara felan de
mrb millet
boş lafa gelince çeneniz açılıyor haa
huziciğim nerede bulamıyorum onsuz bu sayfanın tadı yok ya
yok yok sark kösesi daha mantikli kazanci bedihten urfanin etrafini dinliyorum bakir tepsi falanda koydum:))))))))))))))
neyse bikaçgün daha sabredeyim umarım daha iyi bir yer bulurum yoksa o evi ttarım napayım:( dolmuş parasıyla birlikte aylık 300 ytl yi bulur walla :)
Sahinde huzisiz yapamıyo 1 saniye ablacım gelir merak etme elbet daha dün konustunuz en son ne cabuk özledin:)))))))))eheueheuehe
akhenaton bak dolmus parasi vermemek icin.
dolmuscuya sarki söyleyebilirsin.
senin repertuar genistir
ben motora binmem
niyeeee:))))))) ilginç nizipli olupta binmem diyeni ilk kez grdüm sasırdım bisiklet al ozaman gercekten hem sabah sporuda olur sana bi tasta iki kus valla ben buranın yabancısı olduğum için pek bilgim yok bos ebler konusunda ama orhan abi belediyedeymiş belki o bilir ne nerde bos yer varmı yokmu onada sorsydın keske
oy oy oy huzim bana tşk esajı atmış yaa
ben gidiyorum aarrkadaslar gece gelirim belki kalin saglicakla ALLAHA EMANET OLUN
motora binmeyi sevmyrm, bisiklet ise soğuk olur, araba alacak param da yok :( en iyisi çadır kurayım nrt nin terasına :)
Tamam sakallı kardes sende kendine ii bak görüsürüz
o kadar uğrastım ama nuh dedi peygamber demedi ya:) oysa iyi pazarlık yaptığımı söylerler:) neyse dediğin gibi 2 gün daha sabredeyim.
yine moralim bozuldu ben çıkıyorum :(
girerim sonra. hoşçakalın
Huzi sana bakarmı sahin sen ondan küçüksün heheheueh
niye geldinn...kim çağırdı...git yumurta yappp uçan tavukk
aha yine geldi... işimiz var bunla ya:)
huzi sabahtane beri sahin seni soruyo nerde nerde diye sen mesajmı attın ona tesekkür mesajı atmıssın bi mutlu bi mutlu geziyodu:))) valla seni sordu hep
sütas nere ay
nasıl yapılıyo söyle bende yapcam
boroboro yumurtamı istedi canın:))))))
huzi seni ekledim sütasa ehueheuehe
Evet yaa eklemişsin ama yüzüne gözüne bulaştırmışsın...Git biraz teknik ders al ayol...
iyi huzi sen ver dersi heueheueh saati 1 milyondan
kayserinin biri inegi rahatsizlanmis)))))????
eeeeee
eeeeeeeeeeeeeee??????????
demis ey yuce allahim benim su inegi iyilestirisen senin icin 15 gun oruc tutarim?????
eeeeee))))))
eeeeeeeeeeeee?????
aman beee sen bi fıkra anlatana kadar ben 2oo tane anlatırım:))))))))))
tabi kul dara dusmeyince hizir hetismez derder,
kayserilininde inegi iyilesmis ve sozunu yerine getirmis ))))))
eeeeee?????
KIZLA DELIKANLI LOKANTADA BULUŞURLAR. YEMEKLER YENMIŞ,KAHVELER IÇILIYOR.
DELIKANLI: SENI SEVIYORUM MAKBULE.
KIZ:...
DELIKANLI:SEN?
KIZ: BEN SENI SEVMIYORUM HAYATI.
DELIKANLI: IYICE DÜŞÜNSEN DIYORUM.
KIZ: KAÇ DEFA SÖYLEDIM.
HAYIR,HAYIR,HAYIR!
DELIKANLI: GARSON! HESAP LÜTFEN. AYRI AYRI OLSUN.
KIZ:TAMAM,TAMAM.
BENDE SENI SEVIYORUM