yok hayır gaziantep de ailemle birlikte ama nizipliyiz
Yazdırılabilir Görünüm
yok hayır gaziantep de ailemle birlikte ama nizipliyiz
ankaraya gidicemmm saide yaa yılbaşını orda gecircemmm:) ucak zmaanı bekliyorum bende... gecmek bilmiyo yahu şu zman.. sıkıldım haa:)
ne yemeği ya hiç yapamam utanç werici birşey ama söylüyorum hiç yemek yapamam makarnayı bile sadece yerim bn:D
hımmmss.. güzell öss hazırlanıyosunuz.. oyleyse..
yooo üniwersite öğrencisiyim o sorundan kurtuldum walla işletme okuyorum 1.sınıf
:D:D:D niye utanc werici ki yaw :D:D ne yapacan o zaman mutfakta kiz #
iyi eylenceler kaan biz calisiyoz yeni yilda
hıımmsss.. gaziantep üni.. oyleysee iyi sevdimm dersler iyidir oyleyse..?
sn hazırlanıyosun anladığım kdr allah sabır versın inşallah istediğin üniwersitenin istediğin bölümüne gidersin
iyi gibi ya muhasebe dişinda mutfakta yemek yiyeceğim her zmn ki gibi :) hani kızlr yemek yapamayınca utanç wericidir ya o bakımdan :)
yaa ama istersenn kendine zamn ayırr hep iş olmazz bende saidee neysee herkeze iyi sohbetlerr ben gidiorumm yolumm acık olsunn...iyi gunlerr.. bai baiii
by yolun açık olsun ii eğlenceler...
tşkr ederimm her şey biraz hızlı gelişti ama girince tekrar dewamm ederizzz...:) artıkk gşrzz bai bai kendinize ciici cici bakınn...:)
:D oldu arkadaslar ben yine gidiyom eczaneyi kapatacagiz biraz isim var pc falan kapatacam KIB grs .afiyet olsun sevill:D:D yolun acik olsun kaan:D
teşekkürler:D:D kib by
sizin msn nız yokmu nıye böle bı sey yapma ıhtıyacı duyuyonuskı...:)