Hido da sizin ekibe geçmiş, bence siz bu Ramazan'a fazla güvenmeyin onun yaptığı raylar ya Suriye'ye çıkar yada Fırat nehrinin içine heheee
Yazdırılabilir Görünüm
Hido da sizin ekibe geçmiş, bence siz bu Ramazan'a fazla güvenmeyin onun yaptığı raylar ya Suriye'ye çıkar yada Fırat nehrinin içine heheee
ben bi süpürmeye başlayacam ama süpürdüğüm yer mi olur tren rayı mı bilinmez :D
allah hayrınızı vewrsin resimlere gülmekten bir hal oldum
Selamlar
Handan bu Tarhan kaşınıyor valla, sen al süpürgeyi eline:)
allah hayrınızı versin gülmekten kırıldım çok güzel espiri
Selamlar
Heh heeee merak etmeyin dalak böbrek yürek hepsi sapasağlam çıktı yani benden öyle kolay kolay kurtulamayacaksınız.
tarhan abi, sen ineklere merakından mı raylı sistem uzmanı oldun yoksa raylı sistem uzmanlığından sonra mı başladı bu merak...:D
He, di hadi ver cevabı:)
Handan bu soruya verilecek cevabı merakla bekliyorum:D
Handan'a 4 süpürge anca yeter zaten :)
Admin sen bu Tarhanın küçüklüğünü bilirmisin,nasıl dı?
çelet bi oğlandı.
Rahmetli babasını tanırım ben bunun
arkadaşlar, bir dost imzalı bir mail aldım...TARHAN kardeşimizin inek merakının raylı sistem uzmanı olmadan önce de olduğunu bu merakın AYRAN KÖYünden geldiğini falan yazıyodu...ben şahsen inanmadım ama bu maildeki bilgilerin kamuoyuyla paylaşmam gerektiğini düşündüm...hahahaha ayran köyünde doğduğu için ineklere minettar olan tarhan arkadaşımız ineklere faydalı olmak adına raylı sistem uzmanı olmuş:))))))))))) ben mailin yalancısıyım bilmem artık...gerisini vicdanlarınıza bırakıyorum:)))))))))))
Onlar inek değil öküz:D:D
Müslüm ammiden el alırsan sarasın tabi saga sola Selamlar
Dostlar kaye muhabbet seferogulları ile aramızda yeşil vadi var onuda Sütaşcılar yedi bitirdi
Selamlar
Hah haaaaaaa Handan dikkat.