nizip nohut dürümü yaptim evde kiymada kattim cok mukkeml oluyor deneyin:))
Yazdırılabilir Görünüm
nizip nohut dürümü yaptim evde kiymada kattim cok mukkeml oluyor deneyin:))
amaan diş agrısı deme yaaa bi kere benimde agrımıstı baya eskiden yani sonra gittim çektirdimde kurtuldum eheuehe:))) ağrıyan dişinin üstüne karanfil koyabilirsin yada kolonya yada diş macunu yada zeytin yada ekmek içi yada asprin:)))))))))))
ben hepsini koydum gecmedi :)))agzim cuval gibi oldu .yok benki dolgu olucak yarina randevu aldik yarin gideriz artik
valla agrı kesicide iç bari.. ben dolgudan daha çok korkuyorum yaa 3 tane dolgum var ıyyyk bak bi anımı anlatayım diş dedinde bundan 4 yada 5 yıl önce bi tane dişim çürüdü çürüdü bende nasıl korkuyorum dişçiden bırak dişçiye gitmeyi kapısının önünden gecmiyorum inat ettim annemgil zorluyo ben yok diyorum ha bu arada ben cikolata hastasıyım ama dişlerimi düzenli fırcalarım fırcalamayla hiç alakası yok bence... neyse günler ayları aylar yılları kovaladı birgün artık dişim agrımaya basladı bende hala gitmeye korktuğum için evde çözümler üretiyorum derken apse felan yapmaya basladı artık dedimki bu kadar agrı cekiçeğime bikere cekiyim neyse gittim masaya oturdum herkes basımda drlar yanında calısanlar herkes kolumu tutyo dr. kapıları camları kappattı sesimi kimse duymasın dişye hani diğer sırada bekliyenler korkup kaçmasın diye sonra iğne yaptı cekti aa hiç anlamadım bukadarmıydı dedim bunun için gitmememişim derken dişi çekti ama hala bişiler yapıyo orda canım inanılmaz yandı naaptını önce anlamadım acaba parcamı kaldı içinde diyorum meger iltihap dokuyo sinirlere kadar yayılmıs onu kazıyarak temizliyomus hatırlamak bile istemiyorum o anı en zor kısım iltihabın kazınması üzerinden cok yıllar gecti ama hala o anı unutamam
bu arada bi diş için bu kadar yazı yazcamı sanmıyodum ehehe
traji komik bir hikayen olmus.
ben dislerime macun firca sürmem asla.ben parmaklarimla fircalarim disimi.dislerim bembeyazdir:)macun olarak tuz limon ve seker kullaniyorum parmagima batiriyorum sürtüyorum.isil isil oluyor.önce tuz kokuyu aliyor ve sertlesitiriyor.sonra seker parlatiyor sonrada limon suyu dahada parlatip cila atiyor.denemeni tavsiye ederim
bu agrinin sebebi disim yemekte tas cikmisti askerde kirilmisti.dolgu yaptirdim 2 yil gider dolgu dediler .6 yil gitti.gecenlerde yine yemek yerken dolgu gitti .simdi ne degse sizliyor
aaa bende yapıyım bari tuz limon seker bi deneyim
dene dene pisman oomuycaksin.hep annemin tekniklerini kullaniyorum.var ya benim nenem 85 yasinda agzindaki disler ana disi.döküleni var ama olsun takim falan kullanmiyor. ama ilk etapda dis etlerin tuzun asidiyle aciyabilir
ıyyky agzımın içi mahvoldu ya hepsi birbirine karıstı gerci daha güzel oldu ama bişi sorcam bi kere seker dişe zararlı limonda içeriğinde asit olması sebebiyle oda zararlı
biliyorum asit oldugunu.ama dengeler vucut korkma.olsa benim dislere olurdu bakma bugunn agrimasina
hepsini birden karistirma önce tuz sonra seker en son linmon sonrada calkala agzini
televizyona bakiyom tamammi.bi program <var .dans programi gibi bisey.
alman kadin spiker diyorr evett simdii 2 tane fare ariyoruz.
kamera kizlara döndü dansci kizlarin her biri öküüz gibi.dedim lagam faresi aradigini söylesen daha hos olurdu .:)
offffffffffofffffffffffffffffffff ben gezmeye de gidemiyorum bu karda kista
yakari diye bi çizgi film vardı ben cooook küçüktüm hayal meyal hatırlıyom o Alman kanallarında gösteriliyo sanırım..
yaari dedigin.futbol cizgi filmimi?
Almanca ögrenmek zormu yaa sey diyolar İngilizeden daha zor cünki daha fazla artiker var diyolar dogrumu tek bildigim sch yi ş die okuyolarmıs euehueheu
yok be hani yakari vardı küçük kızıldereli bi çocuk basında tüy vardı kızıldereli çizgifilmi
evet cok zor,bu arada benim okul 2 subatta basliycak.15 inde demislerdi 6 aydir bekliyorum bu seferde subayta attilar kafayi yemek üzereyim.10 15 gundur takiliyorum internetede az biraz stresten ciktim
bimiyorum biz sirinlere bakiyoz:)) bi de bi deniz süngeri var onun cizgi filmine genelde.ama genelde belgesel agirlikli tvler,veeeee ben bayilirim belgesellere,ah bide almancam tam olsaydi
neyse gec olsun güç olmasın baslar elbet... Alanya ya gittiğimde çok alman ve rus var ya doldurmuslar dogru dürüst Türk yok ne ilginç dimi ve beizden daha ucuza tatil yapıyolarmıs:(
o konuya hic girme.ben alanyada manavgatta 8 sene kaldim .cok iyi biliyorum ordaki turistleri -
ve inan varya askerlik yaptigimi o bölgeye helal etmuiyorum.
düsün sen t+ürksün 5 zildizli otelde kalmanin geceligi 150 dolar dan baslar.
bir yabanci 14 gün ucak biletleri tur havalani transferi pamukkale turistik turu deniz turu full pansiyon geri dönüs ucak bileti dahil 700 dolar
bende onu diyorum biz orda kalırken ögrendikki onlar bizden içinde ucaklarıda dahil daha ucuza kalıyolar neden anlamıyorum böyle oluncada tabi Türkten cok yabancı olur.. ailecek gittik gecen sene bide ilginç kısım otelde kalırken benide alman sanan personel bana bişi söylerken Almanca konusyulardı kaç defa basıma geldi sinir oldum
hehehe sigaranin atesi düsmüs haliyi yaktim:) islim dezen öldürcek beni :))) napsamda sigara yüzünden yanmadigini aciklasam ki .zaten sigaradan gicik aliyor islim deyzann
.....
buldummmm evi yakayimmm kapatirim sucumu:))) ne zekiyim
halıyımı yaktııııııııııın:)))))))))) ne sakarsın kardes sen iyi bugün cenazene geliriz artık yalan at derki sigara içiyodum birden basım döndü nooldu anlamadım felan de sonra hasta numarası yap olayı bu sekilde kapat:))))))))))
biz türk erkeleri olarak basi acik olan rengi acik olan herkesi alman saniriz:))bi gün almancayi yeni yeni alisiyororum.dedim biraz pratik yapayim.iki aalman kizin yanina gittim.ATES ISTIYCEM MUHABBETE DALMAK ICIN GÜYA
DEDIM KI haben sie flueegzeug ?(fulugzoyg)----?ucaginiz varmi
bunlar havaya bakti gülmeye basladilar.
bende g+ül+üyorum tabii.fluegzeuyg ucak demekmis:))
fouerzeug (foyerzoyg) cakmak demek :))
tabi kizlarin güzelligindenmi ne ben sasirdim.nizipliyik iste:)))
hala mı boş konuşuyıorsunuz? ya hani kiralık ev?
bulamadınmı daha eviiii seen yav surda düğüne ne kaldı
ben hala gülüyorum aklima geldikce
akhenotonnnnnnnnnnnnn ya senin ev isi bak,sahinin amcasina oy verisen fatih sultan mehmetten hazir olour.ama tek sart oy vermeniz
ben cikiyorum sonra ugrarimn,siz bos konusmaya devam< edin:)) fazla beklemeye gelemem
ya bugün biyerde buldum ama askerlik şubesinin orda. merkeze uzak biraz. yoksa güzel ev parası da iyi 225 ytl :)
Eheueheuehe fazla beklemeye gelemezmiş:))))))))
akhe bişiler yaz bekletme yaa
cok güzel semt tavsiye ederim.ama nizip ortaokulunun sirasi karsisi olmasin.havadar yer yazin serin kisin sicak iklim örtüsü maki :)))))))))))))))))))))
secretgarden bana sadece 1 kişi akhe der.. kız yoksa sen erkekmisin bizle kafamı buluyosun :)
Merkeze uzak olsun aman nolcak dolmuslar yokmu sanki bak iyiyimiş kirasıda uygunmus kaçıncı kat??
haliyi yaktim isigi acmiyorum görünmesin:)))))))))))))))))))))))kasranlikta yaziyorum ne yazdigimi bilmiyorum:)))
bos konusmayi birakin nne yapiym haliyi yaktim
boşver :) neyse aklımda bulunsun bu akhe işi:)
3. kat 2 oda bi salon . odalar büyük ama. yeni boyanmış. vs vs ama iş yerime uzak ya. dolmuş bekleyemem walla ben