Her mecnuna bir de leyla lazım dai.. Allah gönlüne göre verir inş. şanslı kızmış walla
Yazdırılabilir Görünüm
Her mecnuna bir de leyla lazım dai.. Allah gönlüne göre verir inş. şanslı kızmış walla
tabi işin şakası biryana murat arkadaşım.......bu şiirleri ilham geldiği sürece yazıyorum..aşk falan yok:)
Eyvallah yusuf üstad olur yav biliriz senin şiir yeteneğini (!) lisede çok yazdın ne de olsa...
Ama Allah var hoş şiirlermiş...
eywallah cengizim..yaw bu aralar kimse yok herhalde yazıyoruz kimse gelmi..arkadaşlar gelin yaw bizi yanlız bırakmayın..bekliyoruz..yanımda ekrem var..oda en kısa zamanda aramıza katılacak..sizleri çok seviyormuş..herkese selamı var..
a.s yusuf sen de ekreme selam söyle.biz de onu çok seviyoruz.şu aralar sınavlar var dua et bize.ayrıca murat valla bu kadar yıllık arkadaşımızsın bize hiç böyle şeyler yazmadın yani:) neyse arkadaşlar hepinize kolay gelsin kendinize iyi bakın
aa olur mu fatma? ayıp ediyosun bak:) senin böyle şeylere ihtiyacın var mı? Seni sevmeyen ölsün:)
İHC nerdesin hocam yav birselam verdim sonra kayboldun...
Yoksa alkışı mı beğenmedin ?
hadi gençler kuvvetli bir alkış !!!
kardesLErim hepinize cok tesekkur ederim..:) murat eyw kardesim cok mutLu ettin beni.. daiicanLar buraya girdiginiz zaman arayın beni bi msj atın bende geLem yaws.. hoş oLur neyse kendinize ii bakin eyw...
geL geL geL eLLeri cennet kokan yarim
hiç gecmedi seni seven haLim
seni çaLan simdi mutLu simdi zaLim
cok ozLedim seni esmer yarim..
biLader baktım herkes siir yazıyo simdi bu sarkı caLıyo burda bende bunu yazam dedim:D:D murata geLsin benden nede oLsa o benim esmer yarim..:D
neyse gorusmek uzere kendinize ii davranın oks?? kimseLere zarar vermeyin bye bye..
abicim mecnunLuktan cıktık biz artık mecnun deiLiz:D yaa biLader... neyse bi bakam dedim grsrzz...
ihc kardesım hosgeldın sefalar gettırdın sıtemıze. uzun suredır gıremıyordum. karsılama toreni yapamadım ama benı aratmamıs bızım usaklar fazlasıyla tatmın etmıslerdır senı.cengızım nızıp sensız çekılmıyor yaw.
oss sonucları yusufa yaradı ılhamını da actı bugunlerde...
ya maşallah herkes burda ama asıl konuyu açan benim canım ayşem yok.şu aralar Nizipte ve ev kızı olmuş dantelle uğraşıyor herkese selamı var.bu arada sağol murat allah razı olsun
atilla görünmüyon ne zamandır özlettin kendini
ee ayşe artık çeyizi hazırladığına göre taliblileri de kapıdadır hey gidi günler hey:)
Allah neşenizi bozmasın...
Namanallhım gözlerim yaşardı... şimdi yanyana yunus emre de çay içerken bu muhabbetleri etmek vardı (ya da bi de gece yarısı telefonda anladın sen onu). Neyse ya hayırlısı bakalım az kaldı geri sayımı başlattım. Gökhan üstad dünya pek hızlı dönüyor yav!!!
Cengizi gördükçe yılbaşı geceleri halısahada yaptığımız maçlar gelir aklıma.Gençlik zamanlarımızdı.. Üstüste 3 maç yapmış ve şampiyon olmuştuk.Cengiz de döktürmüştü o maç.Kadroyu pek ii hatırlamıyorum ama sanırım Cengiz,Ben,Uğur Polat,Burak Mermer,Yusufcan,Alper ve namı değer "Teacher" Sevgili Mustafa Caner vardı bizim takımda..Hey gidi günler hey!!
Not:Cengizim kaçtan sayıyoruz geri?
Teyho teyho gençlik diyesin...:rolleyes: üstad kadro onun gibiydi galiba çünkü hatırladığım kadarıyla biz en zayıf takım gibi görü(yorlardı.)nüyorduk... emme ve lakin takım ruhu diyesin.
1000 den geri sayalım bari...
murat bi resim gönderdi...
[IMG]http://www.Nizip.com/attachment.php?attachmentid=961&stc=1&d=1185825026
999 kaldı ...
a
Ünlü 11A sınıfının 10.06.2005 tarihli bir resimdir.Lise hayatımızın bittiği gündür.Artık geri dönüşümüzün olmadığını anladığımız zavallı bir gündür işte..
1.sıra soldan sağa: Ziya,Jale,Sülbiye,Fatma..:) diye devam eder gider
998... aaaaaaaaaaa
kardesLer nasıLsınız yawss.. hakkatten ben liseyi cok ozLemişim ya.. nese uLa hep beraber cekiLdigimiz fotoLar vardı onu koyun neyse grsrzz kendinize ii davranın oks bye bye....
997...aaaaaaaaa
253... (10+13/24)*24
muhendis diyesin
Ya ii hoş da bir günde 997'den 253'e nasıl düştü onu anlamadım.. Bunun ispatını bize ancak fatma yapabilir... Fatma söz sende:)
gençler elinizde fotoğraf varsa Galeriye yükleyebilirsiniz. İsterseniz Özyurt koleji diye bir bölüm açalım
he yaw o takım nasıldı kemal gili sahadan silmiştik..:)..hey gidi günler heyyyyyyyyyyyy..ağlıyacam bak..:(..ilk maçın yıldızı cengizdi hatırlıyorum..cengiz allahına kurban senin..murat resmi koymakla çok iyi etmişsin..biran kendimi lise3 öğrencisi hissettim :)...yaw murat cengiz ayıp olamasında siz neden 1000 den geri sayıyorsunuz hiçbirşey anlamadım..ayrıca istanbulun sefiri adlı kişiyi tanımıyorum..ismiinizi bağışlarsanız sevinirim:)
selam. walla ne zamandır giremiyom warya siteye .Nizipte olduğumdandır herhaldee murat´,şıngız,fatma sizi çok özledikk gelin artık yaww.Ama buralar çok sıcakk haberiniz. olsun neyse kib. öptm bye
aha istanbul sefirini öğrendim süleyman sen ne adamsın yaw...:)..istanbul seni değiştirmemiiş olum:)
169... 7*24+1
Allah seni netmiye yusuf koskoca SİLOMAN ÇAKIR tanınmaz mı ?:mad: yakıştıramadım...
He bide gurbetteyik diye bizi teselli etmeyin.. Görende şimdi sahli top oynik beller ha...
valla murat artık eskisi gibi değilim ya iyice köreldim burda artık hiç matematikle uğraşmıyorum.çok seviyodum bir zamanlar ama artık bildiğimi de unuttum
167... aaaaaaaaaa
Cengiz!! adamı çatlatma dün 253'tü bugün 167 olmuş bu nasıl iş yaw? Bize bir açıklama borçlusun.. Yoksa bu işin arkadasında "Üstad İHC" mi var?:)
kardesLer herkese seLam.. valla ben hiç bi şey anlamadım ne 999 ne 997 ne 253 nede 167 den:D ne bu daican yaw.. bi anlatın bakam neymiş bu.. bide oLm hep beraber cekiLen foto vardı onuda koyun yoksa ben başka fotoLar koyarım haa:D
haaa sunu unuttum kendinize madem bu kadar guvceniyorsunuz cekin adamLarı maç yapaLım oLe burda konusmakLa oLmaz hadi hodri meydan......
bide benb bu sonbaharı tanıyamadım valla onuda soLerseniz sevinirim:)
arkadaslar hepınız hosgeldınız ozyurt lısesının gururları....
sonbaharım gel artık çokkk ozledım senı beeeee.....
herkeze selam olsun....,
bu arada ıhcc sonbahar fatma....
cengizim istanbul koreltmıs senı yaw sayı saymayı unutmussun...yusufum basta nassıl tanımazsın sen kac tane istanbula sefir olmus kısı tanıyorsun (benden baska) .lise yılları .........