Kürtçe yeminli tercuman bana çok komik geliyor.
Yazdırılabilir Görünüm
Kürtçe yeminli tercuman bana çok komik geliyor.
başkan ceylanın üzerine gitmişsiniz de.oda parasıyla alıyor etiini ve oda başkanlıgı içinde devlet aylık falan vermıyor.bu ülkede gönüllü yaptıgın her işte taşlanırsın bizim yurdumuz insanın özelliği bu...
:)ben yeni üye oldum hayırlıola
Kent konseyine beni alırlarmı acaba.
Nizip'e yabilabilecek en buyuk hizmet, lutuf, ikram MEVCUT BELEDIYENIN BIRAN EVVEL GITMESIDIR.
Yusuf Bey çok tuhaf bir tespitte bulunmuşsunuz.Benim anlamadığım mesele şu,siz eğer Nizip için yapılanları düşünürken olması gerekeni baz alıyorsanız bu bırakın Nizip'i Türkiye için zor ...Yok eğer mukayese ederek mevcut belediyenin başarısız olduğunu düşünüyorsanız merakımı bağışlayın ama hangi dönemde daha iyi çalışıldı da o döneme göre başarısız acaba mevcut belediye?Hem ben bu memlekette yaşayıp birilerinin gitmesi konusunda telkinde bulunamazken siz nasıl olur da 10000 km ileriden bizden iyi görüp kararlar verirsiniz bunun sırrını da merak ettim doğrusu.Bence siz bu konuda hep olaylara düz mantıkla bakıyorsunuz.Hep olması gerekeni baz alıyorsunuz,içinde bulunduğumuz ahval ve şeraitleri görmezden geliyorsunuz ama sizin bulunduğunuz yerle bizim memleket arasında çok fark var.En önemlisi BİZ KİMSELERİN KANINI SÖMÜREREK KALKINAMIYORUZ biz ecdadımızdan bunu görmedik,biz kendi imkanlarımızla ancak yapabiliyoruz...Bu böyle biline :)
He ya, dogru! Siz birbirinizin kanini somurmeye alisiksiniz:)))) He bi de kanaatkarlik mi ne menem seyse, o vardi degil mi? Ya da gemisini kurtaran kaptan mi?
Say sayabildigine....
Yapilan 'cikar peskeslerini' utanmadan bi de belediyenin sitesinde yayinliyorlardi da biz burdan yazinca bi anda ortadan kayboldular!!!! Kim kimin kanini somuruyo ne guzel de 'her ay' yayinliyorlardi!!!!!
Tabiiki de 'en guzeli' en dogruyu hedef alacagiz, boyle isguzar belediye yonetimi ve sizin gibilerinin zihniyetinden kurtuldukca cok da uzak gelecek degil o senin 'gercekci' bulmadigin HAKIKAT ve insanimizca HAKEDILENLER!!!!
Yani usta, bu hirsiz az calmis digerlerine gore MASUM, hem bak calsa da birbirinin malini caliyor!!!!
Tovbe estegfurullah!!! Destur be hemsehrim, destuuuur.
Söylediklerinden bişey anlamadım.Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. :) Destur varsa hak selamettir kafanızı yormayın Yusuf Bey...Tasvip edilmese bile bi yine birbirimizin malına göz koyuyoruz,başkaları gibi canına,namusuna göz koymuyoruz bence siz bu konuda asimile olmuşsunuz. :) peskes derseniz ben size en güzellerini sayarım mesela pakistanın kime peskes çekileceği ya da hong kong,ırak,özbekistan vietnam falan yani lütfen makro düşünün biraz :) boşverin siz dehlizlerinizde gezin bende geziym. Sizi kimler inandırdıysa o mutlaka gelecek olan refah düzeyine;bakın marx da tersini diyor ,islam tersini diyor bilmiyorum yani...
Saygılarımla(konu sapıtılmasın diye kısa kestim isterseniz bir konu açalım)
Yusuf bey, belediye, içerisinde bir iki arkadaşa kırgın olmanız belediyenin tamamına kin bağlamanızı ve azda iligili olsa her konuya bunu yansıtmanız, tartışma ortamlarına zarar veriyor. Sizin gibi okumuş hemşerilerimizin, toplum psikolojisinden anlayıp ona göre yorumlarda bulunmasında hepimiz açısından fayda var.
Yiğidi öldür hakkını yeme, Nizip'e şimdiye kadar hiç bu kadar hizmet yapılmamıştı, biz bunlada yetinmeden eleştiriyoruz daha iyisi olmalı diye.
Yusuf abinin hedefi belli,cok israr ediyor ama o adam sabirli biri, en son gordugumde eùzu besmele cekiyordu :)
Benim bildiğim liselerin geleneksel pilav günleri olur,Nizipli değilmisiniz boğazınız harap yorum,keşke bende orada olabilseydimde dört lahmacunda ben götürseydim.Gidenlere afiyet olsun.
Ben olsam balcan kebabı, yada sömsek günü yapardım, lahmacun biraz İbrahim Tatlıses işi olmuş.
Satılırsa nizip.com'un komisyonunu unutmayın.
Bayramda Nizip'te ekonominin bu sene fıstık rekoltesinin az olmasından dolayı zayıfladığını gördüm üzüldüm. Umarım bu sene fıstık zeytin hasadı daha bereketli olur.
Zeytin iyi ama fıstık az.
Gülşah dontpanic'e selam söyle onu çok seviyoruz ama seni daha anlayamadık sevelimmi sevmeyelimmi diye.
Ekmegi ekmekçiye verecen bir ekmek fazla alacan
Allah bağışlasın, allah derdini göstermesin.
hiç bilenle bilmeyen bir olurmu işi bil işe gitme.?
Ben kendi görüşüm derlerya hoca bildigini okur sistem o bence bunları eliştirmiyelim çünkü bunlar belediyeciligi alışırlar yazık yazık şu memlekete
Güzel bir konudu fakat tarafsız düşünülüp öneri getirilmemiş.
Yani nasil guzel bir konu?:)))) Belediyenin acizligi konusunda mi yani?
Oneriyi biz vereceksek onlarin orda isi ne ki?
Bu mesajlar buraya atılınca kafam karıştı kim neye nasıl cevap vermiş anlayamadım.
hidayet...o elindeki incil mi? :))
sn. akpek senden böyle 'Allah razı olsun'' kelimeleri duymak beni okadar mutlu ediyorki anlatamam:) hayırlı cumalar konusunda yine sacmalama hakkını kullanmışsın ama yinede yagmurlu bir günde şemsiyesiz kalasın nedim saa..
o değil ya,hani şu koltuğunun altında bir gazete var sürekli,bıyıklı bir karekter.
Hani şu gözlük takıp sürekli çekirdek çitleyenmiydi o.
yok o değil,pala bıyıkları vardı,eli sürekli cebinde biryerlerini kurcalar vaziyette,koltuğunun altında bir gazete olurdu hep.
Hatırlayamadım ya neyse.
Bir konu açılıyorsa vede altı açıksa, insanların yorum yapması gayet doğaldır. Yapılan yorumlar medeni uslup çerçevesinin dışına çıkmaması gerekliğiyle birlikte aleyhte veya konunun farklı açılardan tartışılmasına da fayda sağlayacak şekilde olabilir. Bununla birlikte bilgilendirici veya uyarıcı yorumlarında yazılması gayet doğaldır.
Bunları yapanlar arasında doğacak fikir ayrılıkları, onların birbirlerine hakaret etmesini haklı çıkarmaz.
Bu şekilde kısır bir çekişmeye gelen konular kapatılır, konunun anlaşılırlığını engelleyen mesajlar çıkarılır.
Bu nedenle çok aykırı düşünceler olmamakla birlikte yapılan yorumlara aynı uslupla değil, medeni insanlar gibi yorum yazmamız, bizlerin saygınlığını arttıracaktır.
Lütfen yorum yaparken, bir yorum yapan adama, birde yapılan yoruma bakıp öyle yorumlayınız.
Selamlar.