hüseyin teyzesi o map...a ile baslayan lakabını söylemek büyük teyze olrak bana mı düşüyü acaba...........
Yazdırılabilir Görünüm
valla arkadaslar ben bir bayan göremiyorum anc a tartısıyorsunuz
Şşşşşşşşşşşşşşşşşş erkekler çıkın bakem burdan...Aaaaaaaaaaaaa ne bu yaaaaaa. Çok ayıp....
Arkiler aranıza katılamıom fax çekiyorum offf yaa bitmioo ya kafayı yicem artık heee
off ya abicim neler kacırmışım ben yahu:)
Huziciği Araya ATIN Sesi Cikmaz Zaten Ufak Da Abla Fazla Bişey Görünmez Yani
slm ya burda neler olmus erkekler istila etmis yahu bu ne kizlar nerdesiniz sahip cikin bizim yere ya
Dimi yani...Sanki yazacak başka konu yokmuş gibi....Gidip başka yerde yazsınlar...Azcık şurda ağız tadıyla bi dedikodu bile edemiyoz yaaa...
huzicik sen fazla bişey yazma buraya mehmet arkadasımız pek iyi söylemiyor yani sadece sana degil buraya yazan erkeklerin hepsine :)
Hahahahahahahahaha....Mikser abim sen bi rot balansa gir canım...Sanki azcık bozuldun gibi.....
huzicik seni dansa kaldıralım orda daha iyi dans yaparsın canım benim
Sağolsun Esera ablam benle mikser abimi kendilerinden görüyo...Bu şerefte bize yeter..Heh heh..
Slmlar bende yeni geldim aranıza, umarım burda nizipli bayanlar olarak güzel dostluklar kurarız, ama neden burda erkek rumuzlu bayanlar var anlamadım...
Ay ne yapalım ayol...Siyasi konulara mesaj yazmaktan usandık valla...Azcık dedikodu takılalım dedik...Fenamı ettik yani...
sildim bu karükatürü aslında huziye haksızlık ama bazı arkadaşlar rahatsız olmuştur o sebepten dolayı
slm herkese eser abla ben gıttıkten sonra burası baya kalabalıklasmıs sayımız artmıs yanı:)
slm hoş geldin üç gün aradan sonra özlettin kendini..:)
hosbulduk eser abla ya ne yaparsan elımıze tatıl gecıyo bızde degerlendırıyoruz
herkese selamlar hepinizi çok özledim...
guzel olmus eser abla karıkatur
huzinin yaptıgı karükatür ben sadece ufak bir degişiklik yaptım
ıyı yapmıssın ama sımdı ortalardA kımse yok kara batak gıbı battılar sanrım herkes yogun bugun heralde
biliyosun arkadaşlarımız gelirse tam geliyo kayboluncada tam napalım bizi fazla yanlız bırakmazlar inşallah....
hey cemaat nerdesiniz yahu........
ghost_love nerdesin kayıplara karıştın kardeşim :)