40 mı hehe heee:D:D
Yazdırılabilir Görünüm
aleyküm selam arkadaşım hoşgeldin
hoş gelmişsiniz siteye
alperen hoş geldin bende aynı koyluyum benımde soy adım mor ve bende ıspartada okudum :) kımsın acaba merak ettım seni :)
bu sitede görüşlerimi yazamıyorum onaylayın diyor
acaba bunu nasıl onaylaya bilirim
Site tarafından gönderilen emaili onaylayın.
nizip .com tarafından msn ye bir link gönderilmiştir
o linki tıkladıktan sonra aktif olabilirsin
Uzun süredir sitenin üyesiyim ve hiç aktif olamadım acaba neden hiç mesaj yazamıyorum..Bana yardımcı olursanız sevinirim..:)
Kuzen daha bir fırın ekmek yemen lazım merak etme kaldırılır.Baran beni kuzenim olur Benim bıraktığım üniversitede Makina Mühendisliği Okuyacak.Merak etme kalkar kuzen:)
baran kardeş hos gelmişsin. mailini onayladın mı. o sorun oluyor bazen
Bu mesajı nasıl yazdın.
hoşgeldin
sefalar getirdin
hoş geldin kardeş bu zamana kadar nerelerdeydin...
geldim gördüm aha da gittim;)
sendemi öyle yapacan değerli üye...madem geldin eee bak bi çay içmeden göndermem:)
kaç şekerli yoksa kıtlama mı?
ulaaa baran sendemi burdasın bir el atmadık nizip.com kalmıştı onada el attın ya helal olsun sana :) hoşgeldin kuzen..
ben mahmut özdede antalyadayım foruma ilke kez girdim bütün nizipli hemşerilerime selamlar
Mahmut bey hoş geldiniz, Nizip ve Nizipliler için buradayız , sizinde katılımcı olmanızı diliyorum.
nizip forumdaki bütün hemşerilerime antalyadan selamlar ben mahmut özdede yaklaşık on yıldır antalyadayım nizip in benim için yeri bambaşkadır gelemesekte göremesekte orası bizim memleketimizdir herkese selamlar
Adaş hoşgeldin. Bende 68 liyim.
teşekkür ederim müslüm bey inşallah nizip ve nizipliler için yüregimizdeki en güzeli yazmak ve paylaşmak için burdayım karşılamanız için ayrıca teşekkürler
Mahmut bey selamlar, sanırım 68 lisin ? Bende 69 luyum. Hele kimsin kimlerdensin, antalya'da birçok hemşerimiz var orada neler yaparsın bir anlat bakalım.
merhabalar ben 1968 dogumluyum nizipte tahtani mahallesinde eskiler iyi tanır mehemet hoca varidi rahmetli dedem rahmetli ince nacar mahmut varidi benim adsahibim ve amcam
bir amcam da nizip birecik dolmuş garajının caminin altındaki garajın oralarda ayakkabıcı oda benim amcamdır ayrılalı uzun zaman oldu aslımız niziplidir fakat askere gidecegim vakte kadar ikametimiz rahmetli babamın mesleginden dolayı birecik olmuştur
yaklaşık on yıldır antalyadayım kendime ait işyerimde ekmegimizi kazanmaya çalışıyoruz
nizipteki tüm akrabalarıma ve beni forumda bu kadar sıcak karşılayan bütün arkadaşlara selamlar ve saygılar
Mahmut bey hoş geldiniz bende nizipliyim İstanbulda yaşıyorum bende siteye katılalı çok olmadı ama inanın bağımlılık yapıyo sanki Nizipte ikamet ediyormuşsunuz gibi herşeyden haberdar olıyorsunuz her gün siteye girip bugün Nizipte neler olmuş bi bakayım diyosunuz bu siteyi hazırlayanlardan Allah razı olsun
Hoşgeldiniz kardeşim..şeref addediniz..;)
NIZIP sitesine ve aramiza hosgeldiniz..
keyifli paylasimlar..
Merhaba.Ben sizi Bakuden selamliyorum ve hepinize sevgi ve saygilarimizi yolluyorum.Oncelikle turkcemin iyi olmadigi icin bazi sozleri belki de dogru kullanmadigim icin ozur dilerim.Ben kac zamandir siyah nar ariyordum,internet sitelerinde de cok aradim.Ama sizin sitenizde buldum.Bu nar Nizipde yetisdiriliyormus diye oyrendim.Narin bu nevi Azerbeycende yetisdirilmiyor.Ama onu bulmak ve burada yetisdirmek istiyorum.Sizden cok rica ediyorum onun cubukunu (fidanini) nasil elde ede bileceyim konusunda bana yardim edesiniz.Ben sitenizde alis-satis yerlerini aradim,benim turkcem cok iyi olmadigi icin bazi sozleri anlayamadim,hulase bulamadim.Lutfen beni su nari ala bileceyim yere yoneltesiniz.Bunu cok rica ediyorum.Cevapinizi bekicem.Hepinize basarilar.
Siyah narın ne gibi özellikleri var.
merhabalar öncelikle oralardan bizim NIZIP SITESINI bulmaniz beni cok duygulandirdi ne güzel nar ile bilgi araken burayi bulmussunuz:)
bu resim bizim köy oluyor sanirim RÜSTEM abi benim akrabam zaten ayni köydeniz oyuzden buda annemin dayisigilin bahcesine benziyor .
bu resimi yükleyen RÜSTEM ABIYLE isrtibata gecin derim kendisi almanyada yasiyor zaten ama size nar fidanini köyden mutlaka bulucaktir..
ama en iyi ulasim sitenin üyelerinden HAYDAR ASLAN dir yada SERIF ASLAN onlarin bahcesi burasi:)
saygilar.
bu arada bende bu siyah NARA bittim cok güzel duruyor yaa:)
a.s selam hoş geldiniz bide Barak dolu.selamlar
Hoşgeldiniz aramıza, merat etmeyin bu sitede yeterince ciddi olan arkadaşımız var.
hoşgeldiniz bende aslen nevşehirliyim...