yataydın ya biraz dha yorulmussundur simdi
Yazdırılabilir Görünüm
yataydın ya biraz dha yorulmussundur simdi
ya evet gece uykusuz kaldım 3 te uyudum sabahta işe geldım neyse artık eve gıdınce uyuruz e sen neler yapıon dun herkes senı merak ettı
niyeki ne oldu beni niye merek ettiler pek kontrol de edemedim simdi artık sen kısaca özetlersin demi :)
ya ıste her gece gırıyomussun ya dun gece gırmeyın ce merak etmısler nerde bu dıye anladın mıksam cım
he anladım ghost cım dün gec cıktık sonra arkadasla bir yere gittik eve geldik saat 7 olmus sonra da kafamı bi koydum 22,00 gibi kalktım işte sonrasınıda biliyorsun
hım bılıyom:)neyse bensız gırmedın ya oh olsun
walla geceleri sen yoksun gündüzleride ben fırsat buldukca geliyorum işte biliyorsun durumları
evet bılıyom gece baktın mı fılme barı:)
walla bir iki film oynuyordu da aklıma gelmiyor simdi hangisine bakmıstım ben yaw neyse artık bugün maca bakarız inşallah türkiye su boşnakları yener de 2008 e gideriz
tabıkı alacagız o macı suphen olmasın lutfen ben mısırı mı patlatım gecıcem televızyon karsına ıns bu mac ta hafta sonundakınden daha guzel olur
inşallah mısırdan bize de var mı ghost :D
ben geliyom iki dakika ya kadar pc ye bir reset atmam lazım da
ayıp ettın tabı var fazla patlatırım mısırı hemde macla cok guzel oluyo yanı
yaaaa süper olur
simdi üyeler kıskansınlar bakım bir sen bir de ben varım
evet tabı canım kesın aksam mac yuzunden kımse gırmez dıyecem ama bellı de olmaz yanı mısırın yanında ne ıstersın ?
kola qüzel olur dicem ama kimisi kola icmez en iyiisi meyva suyu olsun
tamamkarısık meyva suyu olsun o zma hadı maca beklıyom sızı soyle taraftarca gelın barı:)
tamam bizden süper taraftar olur kazanırsak da cıkar bir iki tur atarız sokakta ...
olur tabı ben bı bagırırım gorursun bı suru mars bılıyom
bir ara söyletelim sana su bildigin marsları sesin de qüzel mi bari
yanı okulda hoca hep bana sarkı soyletırdı demekkı guzelmıs yoksa karga gıbı sesım olsa kım cekerdı o azabı
demi karqa kalmazdı etrafta eeee baska ne konusalım
e sen bana kısmet bulacan bu bır yemege goturecen bu ıkı baska bı sozun varmı?
hmmmm walla sende çok masraflı oldun sana önce bir kısmet bulalım o da bizi yemege götürür iki işi birden halletmiş oluruz hemde ben masrafa girmemiş olurum nasıl fikir ama
tabı o da guzel olur bak yakısıklı bulacam dedın
tamam yaqısıklı buluruz ama parasıda olsun yoksa bulasıkları biz yıkarız :D
bence de yanı bulasık yıkamaya hıc nıyetım yok bu soguk hava da:)
neyse sana bir tane bulamazsak bizim lokantaya gideriz yeni actık ben patronum orada para sorunu olmaz aşçımız başak bulaşıkçımızda yüksel senin haberin var mı .. ????
eevet duydum hanı bana iş mıksam alacagın olsun yanı ınsan bıze de haber verır kısmete gelınce saka yı bırakalım ben halımden memnunum bekarlık sultanlık:)bu arada hemen bana iş ayarla
tamam sana kısmet i bıraktık bir iş bulalım nelerde calısmak istersin
ya sen bır iş bul işte ama yeterkı acıkta kalmayayım aylak aylak gezmeyeyım yanı
inşaatta çalışabilirmisin buraya yeni inşaat yapılıyor da sonra baska eleman lazım olursa sana haber verririm :D
ya ınsaatta ne yapacam mıksam hıc kızlar ınsaatta calısırmı bende lokanta da iş ıstıyom yoksa olmaz bana ne
selammmmmm ghost ve mikoooo
tamam elemanlarla bir görüşelim senin isi ayarlarız
hadi ben kaçtım artık yarın görüşrüz kendine ii bak allaha emanet ol akşamkki maç için bol bol dua et eve dikkatli git iyi akşamlar see you later :D
slm fevzi hosgeldın bızde mıksamla sohbet edıyoduk
aleyküm selam ve rahmetullah ve berakatuhu fevzi ama ben gidiyorum kardeş artık seninle de akşam görüşrüz maçtan önce biraz egleniriz
saol mıksam eve dıkkatlı gıderım merak etme sende kıb mactan sonra haberlesırız tamam hadı bye
miko MSK canım
e fevzı kardes nasılsın nasıl gıdıo dersler yorucu dımı