ayrıca içkili lokanta yok söylemi biraz siyasi gibi geldi bana açtığım konu tamamen ticaridir ezberbozan fikirler gelirse sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
ayrıca içkili lokanta yok söylemi biraz siyasi gibi geldi bana açtığım konu tamamen ticaridir ezberbozan fikirler gelirse sevinirim
Herkeste bana kızıyor.
Sana kizmiyorlar bence guzel abim, kendilerine kiziyorlar. Nedense fikir beyanina tehammul edemiyorlar. Kendilerini gibi dusunulmeyince hemen bir telas basliyor! Hemen ucuncu cihan harbi cikacak havasina giriyorlar. Yani ben mi cok hafife aliyorum diye sorgulamiyor da degilim kendimi ama cok fazla abarttiginizi dusunmuyor musunuz???
Yani hic mi olumsuz laf edilmesin 'korler sagirlar birbirini agirlar mi' oynayalim surekli, iltifatlara mi bogalim birbirimizi?
Anlasilir gibi degil, nasil bir 'birlik beraberlik' ki bu hemencecik de bozuluveriyor?!!!!
Yusuf bey sizin söylediklerinizin hiç biri sitede yok.Herkes istediği düşünceyi söylebiliyor.Bunun en iyi örneğide sizsiniz.Buraya toplantı için bir konu açılmış.Belkide saçmalama hakkınızı kullanıyorsunuz:)
Senin dedigin gibi olsun:)))
Yukariya dogru baktigimizda surekli 'gecmis yadedilip' birlik beraberligin 'tehlikede' oldugu vurgulanmis. Surekli 'aman ne guzeldi eski gunler' hep beraber guler eglenirdik tevaturunde rahatsizliklar dile getirilmis. Benim okumamda ve anlayisimda da sorun olabilir, ne diyeyim?
Allah birliginizi beraberliginizi bozmasin!
Bana da tehammul ettiginiz icin ayrica tesekkur edeyim bari de olsun bitsin, Fesubhanallah:)
Mahmut bu yusufla aranızda bir şifremi.
haklı bulmak lazım
bayanlarında sorununu dökeceği bir ortam olsa çok güzel olacaktır
eminim
selametle
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.
Mesaj alındı.
Her zaman derim bu Müslüm abi iyi adam diye, biraz suyuna gidin :)