bizim burda sabah yenen kavurma akciğerden yani sakatattan yapılır... :D
Yazdırılabilir Görünüm
Bu İstanbul kavurması.
Dostlar,
Düzenlenen geceden sonra bu kadar insanın memnuniyetini dile getirmesi gerçekten güzel.Ben katılmadım ama katılmış kadar oldum.
BİRLİĞİNİZE,DOSTLUĞUNUZA ALLAH ZEVAL VERMESİN,DAİM KILSIN...
Selamlar Saygılar
Cumartesi günü akşam yediğimiz kavurma dehşet birşeydi valla, pazar gününküde ondan geri kalmazdı onun tarifini bekliyorum lüüüttttfffeeennnn.
Nizip!!! istanbul tarifi uymadı hadi bakalım birde Nizip tarifi alalım
Mahmut Bursada varmı Nizip işi kebapcı.
Tanıdık ve güzel simaları görmek beni fazlasıyla memnun etti. Ne de olsa aynı toprak.
Osman abi tarhan abi zeynel kardeşim maşallah bediniz,benziniz, neşeniz yerindeydi.
Afiyetler olsun allah muhabbettinizi arttırsın.
Abi ben yıllarca lokantada çalıştım amacalarımda kasap ve bilimum kebabapçıdır. Sizin tarifler bana garip geldi.. 'Bagdeniz' ne onu çıkaramadım?..:)
Bir de Bursalı "Menes' abimin üstüne o kadar da gelmeyin.. Ben sabah birinci dohut dürümünü yerken abim hala dördüncüdeydi..:):)
HEEYYYYTT dağılın ülen,erkekseniz tek tek gelin.
Sabah kahvaltıda bir kavurma yedim yarımda nohut dürümü yedim. Dört ay içinde üç kez ameliyat oldum bir dünya serum iğne yedim, dolayısıyla da kilo aldım.Bir daha gelirsem iki kat yemessem ne olayım di haydi.
*****************************************************************************************
Müslüm baba, Bursa'ya has cantık ve pideli köfte var burada, gel ısmarlayayım. Çaktırmadan gel ha, o ev yıkanları getirme
Müslüm Abi geçerken beni de al.
Mahmut kendini ataşa atma, davetlerin için özel mesaj at yoksa bu ocak batıranlar peşime takılacak.
Menes abicim bunlar aşiret olmuş.. derneğe yakın oturdukları için birleşmişler.. Güngören'i 'kurtarılmış bölge' ilan etmişler..
Vaahh!.. bizim gibi uzak oturanlara!..