arkadaşlar fotoyu astım..başlamıştır...fotoları birazdan atacam..:)
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar fotoyu astım..başlamıştır...fotoları birazdan atacam..:)
boro msn gel aicl
ya arkadaşlar bu konuyla ilgili bir slayt geçti elime belki burdan esinlenmiştir bu olay :)
Dosya bir slayttır. izlemenizi tavsiye ederim.
www.fdk-tasarim.com/Ferhat/ASKIDA_KAHVE.pps
ıspartada hangi fırınlar yapıyor acaba :D. şaka bir yana da güzel bir uygulama. ama türkiyede suistimal olayı hayli yüksek. biraz titizlik ile yapılabilir
evet güzel bi örnek ama...kahve içmesede bi şey olmaz insan...:)ordaki insanların ekmek kaygısı yok..bizim hala sofrasına temel besin kaynagımız olan ekmek girmeyen aileler var..
KAMPANYAMIZ>>> 6 ekmek aliyorsan 7 Ekmek parasi birak firina 1 ekmek askiya ciksin.ihtiyac sahibi olanda askida ki ekmekten yararlansin diyeydi...
FAZLA DEGIL 4 GÜNDE UGRASTIK VE BASARDIK.BIZIM BURDA TEK ISTEDIGIMIZ ALLAH RAZI OLSUN DUASINI ALMAK
ISIMLERIN ÖN PLANA CIKMASININ TEK NEDENI ISE; I$TE BU "ALLAH RAZI OLSUN"u ALMAK ICINDIR
UYKUSUZ KALDIK ;KONUYLA YATTIK KONUYLA KALKTIK
HAKKIMIZ HELAL OLSUN IHTIYAC SAHIBI KARDESLERIMIZE
bu ekmek askiya kampanyamizin olu$umunda bizlere destek olan
ba$ta bizzat i$ini gücünü birakarak ugrasan BORO BORO mehmet kardesime
konumuzun ehemmiyet ve önemini bilmesinden dolayi man$ete ta$iyan ADMINIMIZ MEMET abiye
fikirleri ve buldugu fotografla konumuza katkisi olan DOGAN ESMERAY kardesime
buldugu birbirinden güzel sloganlarla ve bize konunun nrtde yayinlayacagini vadetmesi dolayisiyla bizi daha da ate$lendiren akhenaton SEZER kardesime
fransada olmasina ragmen firinci olmasi ve dogup büyüdügü yerdeki zorluklar icin caba harcayan ZIYA EREN karde$ime
asil fikir sahibi CADDE 27 kardesime(gerektigi kadar ilgi gösterilmemisti konu 1 yil öncenindi)
bir bayan olmasina ragmen ve de nizipli olmamasina ragmen,yasadigi yere bir sosyal güzellik icin cirpinan SECRET GARDEN kardesime
bize uzaktan ate$leyen ve her yazdigimizi okudugunu bildigimiz MÜSLÜM AKPEK abimize
konunun son dakikalarinda lehimize attigi galibiyet golüyle uzatmalara götüren KASIM BÖLER abimize
ve uzatmalarda yine lehimize penalti golünü atarak bizi finallere ta$iyan MEHMET KARAKA$ kardesime
bize yorum yazma zahmetinde bulunan LION VE MAVI SAHIN Kardeslerime
ve de kampanyamiza katilarak yardimci olan firin sahiplerine
sonsuz te$ekkürler ALLAH ONLARDANDA RAZI OLSUN
VE SON SÖZ OLARAK BEN VE ARKADA$LARIM ADINA $UNU DIYEYIM>>>>>>>>>>HER SORUNA KARARLILIKLA GIDILIRSE CÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR<<<<<<<<
i$te uygulamaya ilk katilan pilot firinlarin ve sahiplerinin resimleri asagidadir
bundan sonra katilcak firinlarinda resmi cekilip atilacaktir
sadece bir kivilcim fakat $u an ASKI bo$tur belki !!!
hadiyin uzaktaysaniz arayin yakinlarinizi
yok nizipteyseniz gidin 2 ekmek parasi birakin hayriniza
suistimal edilmediği takdirde çok yerinde ve güzel bir uygulama oalacağı kesin...burada iş duyarlı vatandaşa ve fırın sahibine düşüyor.
birkaç pilot fırında başarılı olunduğu takdirde ilçe geneline yaygınlaştırılır.
Emeği geçenlere Allah mükafatını verecektir.
Bu işin sonunu getirmeliyiz, gerekirse ben Nizip'e bile gelirim.
Ellerinize ve emeğinize sağlık
boro boro kardeşim nizipte şuan hangi fırında başladı bu uygulama
hep beraber katkı sağlayalım
boroboro bana fotolari yolladi
arkadaslar simdi resimleri ekliycem biraz müsade firin isimleri görürsünüz
uzakta olanlar fotolari gördükten sonra akrabalarinna aratip destek verdirtsinler
yada bu güzel uygulama ya dahada yardimci olmak icin
firincilarin ismine uzaktan para havale edilebilir
aylik olarak askiya ekmek cikarttirilabilinir
hancılar unlu mamüleri ...merkezi yerde..adliyenın yanında..camına resim astımyarında yazıyı asacam..tlf : 0 342 518 3429.. sadettin kılıçaslan abimiz sagolsun..büyük sorumluluk ve yorucu bi görev yükledik onada..tşk ediyorum onada..arkadaşlar fotolar geliyor..ben beceremediğim için sakkallı arkadaşım sagolsun yukleyecek.ben yolladım ona fotoları..sadettin beyin cebi 0542 652 01 03 ..en azından bi tşk etmeliyiz bence...
Hadi gençler fırıncı kardeşlerimizin desteğiyle bir yardım kampanyası başarılmak üzere, hepinizi kutluyorum.