sakıp kardes bende B lısans futbol antrenorüyüm bende yıldırımspor A genc takımını calıstırıyorum valla bende senın gıbı memleket sevdalısıyım hersey nızıp genclıgı ıcın......................
.
Yazdırılabilir Görünüm
sakıp kardes bende B lısans futbol antrenorüyüm bende yıldırımspor A genc takımını calıstırıyorum valla bende senın gıbı memleket sevdalısıyım hersey nızıp genclıgı ıcın......................
.
Nizip spora olan desteginizden ötürü teşekkür etmeyi borc biliyorum.bir Nizipli olarak.takımımızı 3.ligde görmek istiyoruz.ama daha önce taraftar destegini bir büyügümüz aracılıgı ile toplamalıyız.sevgi ve saygılarımla.
yaa ben anlamıyormm bu kadar nızıp te gencler var neden bu takın alt yapısı yok bıran once calışmalar olmassa bu takım 3,lıg agrıdagın arkasıında gorur .
burdan nızıp sporlu yonetıcılere seslenıyormm koskoca bır nızıpte şampıyonluga takım kuramıyosanız sorun sızde dır bız istanbulda kucuk bır mahellede turkı şampıyonasına takım yapıyorzz nedemk ıstedıyımı anlamış sınızdrr şu taşın altına elınızı atın artkk.
slm ben bu takımın 3,lıge cıkacana ınan mıyormm
dıyceksınız sen nasıl nızıplısnn ben şoyle bı nızıplıyımm ben istanbulda alt yapı calıştırıyormm bır takımn alt yapısından futbolcu cıkmassa o takım ılerleyemezz
ilgi yokk ilgii gencler nerdesınızz nızıplıyım dıye gezenler ayıp oluyo
sana sonuna kadar katiliyorum, hatta Nizipspor için bi sayfamiz bile var. bi arkadas kaynak konusunda söz vermisti oda bizi yarim birakinca o sayfada öksüz kaldi.
.
hersey Nizip için http://www.Nizip.com/themes/Nizip_kiwi/icons/icon_go_up[/IMG] .
YASAR KARDES GUZEL SOYLUYOSUN DA..YONETICI ARKADASLAR NIZIP Lİ GENCLERE SAHIP CIKMIYOR GENCLER NE YAPSIN ? TAKIMDA OYNAYANLARIN COGU NIZIP DISINDAN GELEN ARKADASLARDAN OLUSUYOR.NIZIP LI YETENEKLI GENCLER BIRER BIRER KAYBOLUYOR. BUNUN YANINDA ANTRENMAN SAHASI YOK. NIZIPSPORU YONETENLER GUNU KURTARMANIN PESINDE GELECEGE YATIRIM YOK. BU SEZONTAKIMIN BASINA 3 TANE ANTRENOR GELDI 3 Ü DE ANTEPLİ... NIZIBIN GENCLERI KIMIN UMRUNDA......
Nizipspor icin bir yerden başlamalıyız maddi sorunları halletmeliyiz nizp belediyesi ve Nizipli iş adamları göreve Nizipli gençlere imkan tanıyalım Nizipte spora canlılık getirelim
herkes ne güzel konusuyor ...dillerinize saglık...degerli bir büyüğümüz....toplasın Nizip sporu destekleyen vatandaşlarımızı taraftarlarımızı..cani gönülden bir şeyler yapalım...sevgi ve saygılarımla....Nizipi ve Hemşehrilerimi cok seviyorum
valla memlekette siyasetten uğraşmaktan Nizip spora zaman ayıramıyorlar Nizip spor üstünden siyaset yapanlar.
arkadaşlar adamlar toplantılar yapıyorlar önemli kararlar alıyorlar ama basına haber vermiyorlar biz milletten duyuyoruz işte Nizip spor şöle yapacak böyle yapacak yaptıkları vaya yapacakları kararlarda basını haberdar ederlerse bizde gündeme getirerek halkımıza duyurma konusunda kendilerine yardımcı oluruz ...
benim halkltan duyduğum kadarıyla bu haliyle yine yerinde sayar ...
BEN BU KADAR İMKANLARI BOL VE TÜRKİYE DEKİ BİRÇOK İLDEN BÜYÜK OLAN NİZİPİMİZİN TAKIMININ BU HALDE OLUŞUNU İÇİME SİNDİREMİYORUM.TAKIMIN HOCASI ABDİ HOCA DERT YANIYO HİÇ DESTEK GÖRMÜYORUZ CEBİMİZDEN HARCIYORUZ ,ÇOCUKLAR BAZAN MAÇA AÇ ÇIKIYO FALAN DİYO.BAZAN ARAÇ BİLE TAHSİS ETMİYOLARMIŞ.SAYGIDEĞER BÜYÜKLERİMİZDEN BU KONUDA ATILIM BEKLİYORUZ....SPOR İNSANLARI BİRBİRNE KAYNAŞTIRAN VE YÖRE TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR....
Merhaba Beyler Bazi Söylenenlere Kulak Asmamiz Gerekiyor Nizip Spor 3 Lige çikmasi Hemi Nizip Için Bir Reklam Olucak Hemi Nizip Halki Için çok Büyük Bi Topluluk Birleşmelik Getiricek Bunu Herkez Ister Sanirim Kanpanya Başlatalim Herkez Elini Cebine Soksun Takima Bişeyler Yapilsin Nizipe Ve Nizip Spor A Amatör Kümede Futbol Oynamak Yakişmiyor şahsen Ben üstüme Düşeni Yapmnaya Hazirim