ben varım ama herhalde sizin istediğiniz kişiler yok naz?
Yazdırılabilir Görünüm
ben varım ama herhalde sizin istediğiniz kişiler yok naz?
yok canım ne alakası var kı sadece kımse yok dedım
tamam sorun yok o zaman :) nasılsınız iyimisiniz?
ıyıyım ya sen nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum valla ne yapalım
iyi olmana sevındım alıstın mı siteye
alıştım sayılr valla ne yapalım hayat her şeye rağmen devam ediyor çünkü ne olursa olsun
tabıkı oyle hersey kaldıgı yerden devam edıyokı
ama önemli olan devam edebilcek gücü yakalamak tam kendini topluyorsun bir şey oluyor eskiye dair yeni hayat sil baştan oluyor
ama herseye ragmen guclu oldugunu gostereceksın yoksa kımse gozyasına bıle bakmaz ya bunları soyluyorum evet yasım buyuk degıl ama cok tecrubelerım cok fazla
hayat güçlü olmayı gerektirir ama bazı konular çok hassastır ne kadar gülü olursan ol dayanamıyorsun
orası oyle tabıkı ama soz gecırmek zorundasın kendıne yoksa hıc bır zaman kendıne o konu da soz gecıremezsın
ama olmuyor ki beceremiyorsun yüreğinin götürdüğü yere gidiyorsun ki
bısey dıyemıyorum
bazen hayatta öyle yerler oluyor ki diyecek bir söz yapılacak bir hareket bile kalmıyor geçen hafta antalyada aynen öyle bir an yaşadım çünkü
iyi ve kötü herseyı yasıyoruz aslında bız ınsan oglu bıraz nankoruz ne sevdıklerımızın kıymetını anlıyoruz ne de sevenlerın o yuzden kım olursa olsun hıc kımseye kendın kadar guvenemeyeceksın cunku uzulen sen oluyosun tabıkı sevdıklerıne de gereken degerı de gostereceksın
olmuyor ki illa ki seviyorsun güveniyorsun sonunda acı çekeceğini bilsende hayatı tozpembe goruyorsun ve hiç bir şeyi umursamıyorsun ki gözün görmuyor bir şey
neyse ya bence kapatalım bu konuyu sabah sabah karamsarlık ıyı degıl
kapatalımda ama ya içindeki konuyu asla kapatamıyorsun bunun için çok uğraştım ama kapatalım bencede
sadece zaman gerek zaman herseyın ılacıdır daha yasın ne kı bu kadar karamsarsın ya elbette tekrardan seversın ya ya dunyanın sonu deıl ve de kımse de ask yuzunden ölmemiştir hele ustunden bır sure gecsın evet ıcınden atamazsın ılk ask farklı olur bılıyorum olene kadar aklından da cıkmaz.acaba o da senın kadar uzuluyo mu zaten uzulse doner kı ya da sevse doner sen sadece onu onsuz sevmeye devam edıyosun o yuzden kararına saygı duyuyorum
çok zaman geçti yaklasşık 7 ay geçti söylerdı bana sensiz olmaz falan diye ama bir yıl birlikteliğin ardından hiç bi şey olmamış gibi çekip gitmek ona yakışmadı o bir aşkı adam gibi yaşayamadı bile aşktan ölen kişi var geçen gün adamın birisi sevgilisinde ayrılmamak için gözlerinin önunde kendisi yakmış ve son sözü seni hep sevdim olmuş
o onun cahıllıgı sadece acınır oyle ınsanlara bu dunya da canımı verecegım tek ınsan annemdır bende sevdım ayıldım bayıldım ama olan bana oldu ona bısey olmadı sadece guclu oldum sımdı pesımde olan bırı varsa o da bana o kadar acı cektıren ınsandır ama etme bulme dunyası ıcımde sevgı kalmadı bende tam 6 sene sevdım ama degmezmıs tek lafım
belkı o 6 sene hep bırlıkteydın ama veya değildim ben bir yılı hiç yanından ayrılmadım ne yapıyorsak birlikte ama keşke uzakta olsaydık belki bu kadar bağlanmazdım...
selam arkadaşlar
teyyyy teyyy teyyyy aşk sevgi karamsarlık tohoooo noluyyyy bakemmm ;)
EN İYİ İLAÇ ZAMANDIRRRRRRR unutmayalım bunu bideeee
SABIR ACIDIR MEYVESİ TATLIDIRRR
eyi olur inşallah
günaydın...
DuyDuma göre bni çagırmışsın miksam duydum geLdm bnde...:) iyi günLer arkdaşLr...
kimse gelmemiş herhalde
Herkese selamlar arkadaslarımmm....artık yeniden aranızda olucam sık sıkkk....Rahatsızlıgımdan dolayı bir süre siznle aayrı kalmıstım...eeee milllet ne zmn gelıosnuz
nereye gidiyoruz hüseyin :)
herkese iyi akşamlar.........
iyi aksamlar
iyiakşmlar herkese
miksam candy nasılsınız nizipte havalar nasıl gidiiyor
naber candy
iyidir ne oslun cok sıcak ya burası oralar nasıl
bende iim saolun siz nasılsınız miksam sana sormuyom başak sne nasılsın:)
walla nzipte hawalar nasıl ben bilmiom mksam bilir ama burası çok çok sıcak:)
burasıda çok sıcak birde nem var .iyiyim candy tşk ler saol
burasıda aynı felaket bi nem war çok boğucu hawa ya sıcak sıcak nem:):)