eyi geceler kim var kim yok burda
Yazdırılabilir Görünüm
eyi geceler kim var kim yok burda
osmanlı parkını aksam aksam canlı izliyorum =)
suan da dolabı yerine yerleştiriyorlar =)
düqünü kacırdım ama bu güzel sesleri kacırmadım =)
qece Ku$Ları NereLerdesİnİz SİZ Yaw Tek Basıma KoyduNuz Benİ BurDa =(
artık geceleri pek girmiyorlar miksam ben ama gırerım artık gece uykusuz geceler başladı çünkü
Ya bu nizipli gençler geyik takılmaktan başka bir şey bilmiyor berkay:)bunlara biz ön ayak olmalıyız,politika sanat kültür müzik kitap oyun dünyasından konular açıp bu konuda iştirakler sağlamalıyız derim.
sen başla bir arkasını getiririz.
slm arkadaşlar cok uzun zamandır giremiyodum naparsınız ben antalya kemerde sıkıcı ve sitresli günlerimi yaşıyorum nizipte ne var ne cok
memet kardeşim ne yaptın yenge den ayrıldınmı yoksa ben du aralar durumlardan fıransızım
sevmek farklı bi duyguydu ben için ne yapmak nerelere gitmek kime isyan etmek gerekirdi
bilinmez ama tek bilinen şey ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok kötü ve sarhoşum
bir yerde bi umut var biliyorum o benim umudum bak yine fısıldıyorlar o benim umudum biliyorum ama kimseye söyleyemiyorum
NEVŞİN HALA SENİ SEVİYORUM DUYSUN BÜTÜN NİZİP o duymasada
13 senedir sevdim ama pilatonik lütsen bana yardımcı olun hala aklımdan silip atamıyorum youmlarınızı bekliyorum
valla bekir bende ıspartadayım nizipte ne oldugunu bilmiom.
silmek o kadar kolay değil ki istesende unutamıyorsun 3 gundur 1 saat bile uyuyamadım ne zaman yalnız kalsam dalıp gıdıyorum onun için yataga bile girmiyorum neyse olacağı varmış oldu hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum...
selam arkadaşlar.incilay aramıza hoşgeldin
selam arkadaşlar başakcım hoşbulduk tşk ederim
burası hareketlenmeye başlıyor artık slm millet
as arkadaşlar hayat nasıl gidiyo
valla berbat bi şekilde gidiyor bir kaç gundur. sizin nasıl gıdıyor
incilay mehmet benimde canım sıkılıyor okullar açılaydı artık okulumu arkadaşlarım özledim
valla ben patlıom sıkıntıdan 3 gundur yerımden kalkmadım hiç kalksam bile yapacak bir şey yok malesef :( bu duruma getırenler utansın
canınızı birşeylere sıkmayım herşeyin hayırlısı olsun mehmet hayat üzülmeye değmez
ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın görüşürüz bye bye
nereye başakcım iyiydik
valla bı kaç gun daha aralıksız buradayım gelen hos geldı gıdene gule gule
bakıyorumda İNCİLAY diye bi arkadaş katılmış aramıza
hoşgeldi sefa getirdi
inşallah rastlaşıp tanışmak dileği ile .....
memo kardeşimmm 15 gün sonra daha da hareketlenecek :);) söylemedi deme
slm millet nasılsınız?
a.slm zamansız valla ben uykusuzum :) sabah 8.30 da uyudum 9.30 da tekrar ayaktaydım :(
bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz....
slm arkadaşlar nasılsınız?
slm arkadaslar uzun zamandır meydanda yoktum herkes nerde ya bu arada yenı katılan arkadaslarımıza hosgeldın dıyorum
kimse ugramıyor herhalde buraya :(
tşklr ghost_love
ya bende uzun zamandır yoktum kı herkesı cok ozledım bu arada sen ne zamaan uye oldun
anladım bende yenı uye sayılırım ya ıkı gun önce uye oldum nasılsınız ?
tesekkur ederım ıyıyım ya sız nasılsınız? nızıpten mı uyesınız yoksa dısardan mı?
tşklr bende iyiyim aslen nizipliyim ama şimdi nizip dışındayım ya siz?
bende nizipliyım ama sehır dısındayım
anladım iyimiş bende bakınıyorum öylesine bu arada üye adınızın anlamı ne?
hayalet sevgili demek ılk gırdıgım de hayalet falan dedıler ama neyse alıstım ama sevıyorum uyelık adımı farklı olmayı severım ama sunu dıyeyım cok sıkı dostluk kurulur bu sıtede benım oyle guzel dostlarım oldu kı kımseye degısemem dogrusu ıns sende severssın
eminim öledir çok sıcak bir ortam oldugu belli zaten anladım ilginç valla
sende hepsıyle tanısırsın hepsı bırbırınden guzel ınsanlar fevzı kardesım olsun saıde olsun efsane olsun daha sayamadıgım bır kac kısı daha var
anladım belli zaten öle bir ortam oldugu baştan belli okudum yazılanları süper