oynarsın kardes merak etme ayarlarız bıor seyler
Yazdırılabilir Görünüm
oynarsın kardes merak etme ayarlarız bıor seyler
tşk kardeşim...
Takımına Güvenen Rakip Çıkarsın Karşımıza... Halı Saha Maçına ne dersiniz? üyelerden biri 6 adam Bulsun ve Benim KuracaGim Takıma Rakip Çıkarsın... İlgililere duyuruLur...;)
yaw gecen seferki maça baktık epey bi fark atıldı gülmekten kırıldım walla maçta
Ben senin takımdamıyım CALİ!... Yoksa ben bir takım çıkarim mi?:)
Fark Etmez abim :) bakaLım Kendi kuracağı takıma güvenen Olursa sen Bizden Oynarsın alakuş abime DuyuruLur...:D
seri ilan verseydin cali:))sen bana sölesene ya...ama ne zamana rakip aranıyo...26 sından önce mi sonra mı?:))
İki gün İçerisinde Haber veriLirse iyi Olur Malum Hafta sonu Mustafa Bilici Kardşimin Yatağı Var yorulacaga Benziyoruz:D
Nizipspor Demirspor karşısında aldığı 7-1'lik galibiyetle lige hazır olduğunun sinyallerini verdi. Pazar günü saat
16:00'da ilçe şehir stadyumunda Gaziantep'in güçlü ekiplerinden Demirspor ile yaprığı özel maçtan galibiyetleHaber: www.nizipdenge.com
ayrıldı. Antrenör Mustafa Altınbaş yönetiminde maça çıkan Nizipspor ilk yarıda gol bulamadı. Maçın ikinci
yarısında oyuna ağırlığını koyan Nizipspor 45 dakikalık bölüme 7 gol sığdırarak aldığı 7-1 gibi net skorla moral buldu.
![]()
inşallah devamı gelir...
emekleri boşa gitmeye
Işallah Tekrar Ustun Başarilar Yaşatirlar Bir üst Lige çikmaya Muhafak Olurlar Başarilar
Arkadaşlar Nizip Sporun Maddi Ve Manevi Destege Ihtiyaci Oldugunu Düşünüyorum.tabi Birazda Futbolcularin Azmi çok önemlidir
Nizip Spor'a ve özellikle sevgili Mustafa ALTINBAŞ kardeşime başarılar diliyorum.
Bu hafta Nizip spor ile Gaziantep Köy hizmetleri spor maçına tüm nizip halkı davetlidir bu sezon nizipsporun ilk resmi maçı olduğundan spor sevenlere duyrulur Pazar günü saat 14 te nizip stadyumunda..
KALECİ BENİM....İTİRAZ YOK... :D
o zaman yetiş bayrama seni bekliyoz :D
Bayramamı çok erkenmiş ya... :D
yok yaw yetişirsin merak etme
inşallah yetişirim...
inş. bekleriz
SELAMA ABİ ŞİMDİ ŞİMDİ NİZİPYE OLSAYDIKTA SİZE RAKİP ÇIKSAYDIK NEYSE SEN BİZİ TANIRSIN SELİM ABİ TAKIMI KURUNCA HABER VERİRİZ SELAMETLE
:confused:
selam ben nizip malmüdürlüğünde çalışıyorum bende bir takımda oynamak istiyorum eger kabul ederseniz sizinle oynamak istiyorum eyseli aşiretindenim adım mehmet yayla
slm ben mehmet yayla aşiret olarak bir halı turnuvası yapmanızı istiyorum eger kabul ederseniz bende katılırım turnuvaya
zeugma eğer biz 7000 kii üyeile sahaya çıkarsak yer kalmaz szie top gelme ihtimali 7015 de bi olur onun için şasnzın çok az:)gel vazgeç bu sevdadan ne dersin
ben engin cetintas bende nizipin o eski alt yapisinda oynamistim nizip spor kurulmasi icin ne gerekiyorsa yapilmasini isterim gerekirse halkimizdanda bir talep olabilir maddi yada manevi halkimiz yok demeyecek kadar iyidirler ama yinede 7 nci ayda ben izine gelecegim allah izin verirse ,ustumuze düseni yapalim arkadaslar saygilarimla cetintas
Slm abiler ben resul karaduman nizip.com da gönüllü olarak oynamak istiyorum umarım sizinle maç yapma şansı bana verilir....
karaduman kardeşim nizip.comu yenemezsinnn:D
beştane yer gidersin ?