burdayız canınız çok sıkıldı heralde sitenin girişine siyah kurdale logo eklensin istedim onun için mehmet abiye mesaj yazıyordum.
Yazdırılabilir Görünüm
burdayız canınız çok sıkıldı heralde sitenin girişine siyah kurdale logo eklensin istedim onun için mehmet abiye mesaj yazıyordum.
hüseyin abi ya bunlar kış uykusna yatmışlar napalım abi ya yoq millet bizde gidelim istersen ufaktan ufaktan:)
yhaa arkadaslar nizip.com gencliği olarak bi grup olsa millet nasıl olur?
naz resim koydu hayırlı olsun canım....
saol eser abla bu arada ben cıkıcam hafta sonu yokum bensız guzel vakıt gecırın tamam mı?
evet gelırım belkı ara ara ugrarım nızıp coma sızı ozleyecem yanı 3 gun cabuk gecse barı alo gelın gelın dedınız geldık yazın hadı ben cıkacam zaten
ewt bencede o 3 gun gecmez ozellikle benim icin yani((( ama sorun diil ya allahtan baska ulaşabilicemiz kaynaklar warda rahatım ben yani ghost..:) sen burda olmasan bile ben yinee ulaşabilicem yani allahıma şükürler olsun yani oyle bi avantajım war..:)
ohh ohhhh pazartesiii akşama kadar yatıooommmmm lorke lorke llorrkeeeeeeeeeeee lililiiiiiliiii
ohh ohhh ohhhhhh yandann yandannn
only ne küt adamsın sen yhaa desene heheheee....
aman huseyın hava atıyon sanırım bızde tatılız naber hadı arkadaslara kib a.e.o herkese kucak dolusu sevgıler arkadaslar ıyı tatıller hadı eser abla cım senı opt huseyın ve only_love sızde ıyı bakın kendınıze
grşrzzzz ghostt_lovee sende kendine ciicii bak olur mu...
yoq bea ya esera abla ne havası..:) sizlerin yanında olucak şey diili benim havam sıfır kalır sizlerin yanında:)
benim tatile girdigim pek söylenemez üç gün boyunca bizimkine agır yemek hizmetim var napalım :)
allah yardım etcim ablacım ne dimm istersen gelim yardım edim anlarım ben yemek konusunda..:)
aferın only_love gozume gırdın yardım et herkese hadı bas bas bıraz daha kalırsam cıkamayacam
aman amannn gelmee aramızda 3.dünya harbi çıkmasın ben teyzeme yardım ederim.Yerleri siler süpürür,bulaşık,çamasır yıkarım...oke
aman sana noluyo beaa ilk pen syoledimm ama olmazz haksılkık ama bu yaa..
tabi ghost_love ne demek tşkr ederimn beni utandıryosun ya ama:)
ne dim ablacım allah yardımcın olsun aman oda bulduda bunuyo mu yoksa ya ŞÜKÜR ETSİN ŞÜKÜR bencee
ya ben burdayım nizipteyim ablacımm:) dogum yerim muğla die yazdım walla bende:)
ewt ya bencede hemen deyiştirmem gerekk yani pardon ozür dilerimm...
farkındasınız dimi ghost_love cıktı siteden site birden bire neşesiz kadlı yani..:)
heee en çokdan benim neşem kaçtı...nese dur arıyım bi onu yaaa...
abi arasanda boşa ya gitti artık o gelmes kolay kolay:)
gelmesine gerek yok..Sesini duysam yeter arki..Merak etme sen...
hımmm.. bende getirmek icin sandım kardeşim ya sen ist hangi sempte muhasebecisin..? acaba
ayazağdayım arkadasm
ımmm gusel oralar adını coq dudum yanii ist yolumuz düşerse düşücekte yani geliriss.. yanina:)
RAPOR:
Arkadaslar Nizipli Hanımlar adı altında açılan forum tarafımızca işgal edilmiş olup.Erkek arkadaslarımızada kazandırılmıstır...Eser hanım en kısa zamanda konu başlığıni değiştirmek için gerekli adımları atın...ok bacım hehhee
Arkilerim sizleri çok seviom hadi a.e.o by byeeee
konu başlıgım degişmiş nerdesiniz yerine burda olmuş vallahi buraya yazan bazı arkadaşlara bişey diyemiycem :)
ay ablacım sinirlenme kızma ya sakin ol...:)
şehitler ölmez vatan bölünmez...
ne diyosun teyzem o map..a ile olan lakabını söyleyeyim mi darbükatör baryam hmm ne diyon