................................
Yazdırılabilir Görünüm
Her koyun kendi bacağından asılır.
konu nerden nereye gelmiş...herkes te bi nefret var...
burdaki bazı erkekler böyle tutum sergilerse o az olanlarda kalmıyacak yakında hoş zaten onların amacıda kalmaması yönünde ya.. bazı erkek üyeler sadece erkekler olsun istiyo sitede hatta biri bana acık acık siteden git bile dedi hatta git tabirinide kaba bir sekilde yani defol seklinde kullandı ama o üyeye inat gitmeyecm cok istiyosa buyursun kendi gitsin!!!!!!!!!!!
konuyu saptırmayın yeni gelen kardeşimize marabaaa diyek...
konumu kalmıs sapmıs sapacagı kadar bu arada hosgeldiniz sihirli aşk deyim bari
Bu sitede bir araya gelen insanların ortak amacı memleket sevgisi dolayısıyla insan sevgisidir, karşılıksızdır menfeatte yoktur ,bazı uygulamalarda hata olabilir ama kasti bir durum yoktur, şahsi durumlardanda olabildiği kadar tecrit edilmiştir.
Bazı üyeler gizli kalmak isteyebilirler bu doğal haklarıdır, gizli kalmak riya anlamına gelmez ama gizli kalırken kimliğiniz belliymiş gibi riyasız hareket etmek erdemliliktir.
Son günlerde bu üstü kapalı geçtiğim gizlilik ve riya sitenin bir kısmında içten içe gündem oluşturmakta ve rahatsızlık sözkonusu, bu nedenle yazma gereği hissettim,
Kimsenin özel hiç bir şeyi bizi ilgilendirmez ancak suistimal söz konusu olursa hele ki bu siteye elverişli bir ortam nazarıyla bakılarak yapılmaya kalkışılırsa bunu hazmedemeyiz.
Bu mesajı bu konu altında yazmamın belli bir sebebi yok tartışmaların bir kısmı burada yazıldığı için en uygun yerin burası olacağını düşündüğüm için buraya yazdım.
bütün niziplilere ve nizipi sevenlere merhabalar diliyorum.. ben sitenin yeni üyelerinden biriyim..adım hüseyin..istanbulda ikamet etmekteyim..esasında nizip hakkında hiçbir bilgim yoktu daha önceden, hatta adını bile bilmiyordum..taki üniversiteden arkadaşım olan secretgarden bana bu sitenin güzel olduğunu söyleyene kadar..resimlerden anladığım kadarıyla da şirin bir ilçeye benziyor..ayrıca forum bölümünde de güzel konular açılmış..aranızda olmaktan mutluyum..herkese sevgiler..
hoşgeldin kardeşim.
pek yeni ye benzemiyorsun ama neyse...
hüseyin benim hem üniversiteden çok yakın arkadasım hemde uzaktan akrabamdır admin bey ben olmadıgımı biliyor... bu arada hosgeldin :)
Hoş Geldin
aramiza hosgeldin hüseyin..
ama sen daha önce baska nickle üye degilmiydin..neyse keyifli paylasimlar...
hoşbulduk arkadaşlar..sıcakkanlı olmanız güzel..
Hoşgeldin aramıza
Millet istihbaratçı gibi çalışıyor, hemen de nerden bildiniz eski üye diye.
merhaba mavi buz kardeşim.
eski ya da yeni farketmez,aramıza katılman daha önemli,hoş geldin.
gelene kapımız açık,niye geldin demeyiz.hoşgeldiniz siteye...
yukarıda baya bir tahmin trafiği var ne alaka eski bir üye oluşu yada ikinci nicki kullanmaya başladığı benim aklıma böyle bişey gelmezdi doğrusu
hoşgeldin sefa geldin
hoş geldiniz ben de ist dan
tekrar hoşbulduk herkese..yalnız yukarda biraz karışıklık var gibi:) kimisi eski üye demiş kimisi yeni üye..konuya açıklık getireyim arkadaşlar, kimsenin kafasında da soru işareti kalmasın..bu mavibuz üyeliğimi almadan üç dört gün önce başka bi nick alıp üye olmuştum buraya ama pek kullanma fırsatım olmadı o nick'i, sonra da bunu açtım..yani diğerini iptal edip bunu açtım diyebilirim..daimi olarak bu nicki kullacağım..sitede yeni olduğumu bilmenizi istiyorum..forum kısmını yeni yeni çözdüğüm için kendimi henüz tanıtabildim..onun dışında; sizi hep böyle canayakın görmek dileğiyle baylara bayanlara ve birde bana bu siteyi öneren secret'a sevgiler:)
ey nizip forumu :)
cümleten selamunaleyküm
uzun bir süreden beri foruma üyeyim ama hep e-postama gelen haberleri okumakla yetiniyordum.. son gelen postada ağustos ayında akçakent yani bize göre ançeket te bir toplantı yapılacağını öğrendim... internete fazla giremiyorum ama eğer toplantınıza kabul ederseniz o tarihte oralarda bir yerlerde olabilme imkanım var sanırım katılmak isterim :)
Alperen MOR (Gaziantep-Nizip-Kocatepe ( Tırfal ) köyünden Kör Osmanın Oğlu Osman Hocanın Oğlu)
:):):):):):):):):)
bu arada sanırım forumun yaş ortalaması benden baya bi büyük ama olsun antepli olsun daştan olsun felsefemdir :)
şunu da belirtmek isterimki ben Ispartada Süleyman Demirel Üniversitesinde Öğrenciyim eğer ki oralarda varsa hemşehrilerimiz tanışmaktan görüşmekten buluşmaktan bilakis mutluluk duyarım... telefon numaramı da vereyim eğer sakıncası yoksa arkadaşlar bana ulaşabilsinler 0555 848 52 96
hoşgeldin
inşallah forumda güzel paylaşımların olur
selametle
aleykümselam morey hoş geldin, Ançeket'e sizide bekleriz.
Va aleykum Selam!.. Hoş geldin!..:)
Nasil bi hava vermisiz ki 'bayagi buyukmus' yas ortalamamiz! Muslum abi butun formu kaplayinca:)))) ki o da en fazla 40'dir....
Ama gencler biraz daha etkili olsun ve sen de katki da bulun Alperen kardesim.
Aleyküm Selam hoşgeldin
aleyküm selam hoşgeldin morey..
aleyküm selam kardeşim yukardaki yazını iyi okudum türkçe cümleleri iyi kullanmışsın
siteye hoş geldin umarın memnun olursun
ıspartada ne okuyorsun ? hangi kampüstesin ? bende batı kampüsü bilgisayar mühendisliğindeyim.