Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....?
Yazdırılabilir Görünüm
Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....?
HUZEYFE ABI PEKI BU YENI UYE OLANLAR NE ONLARIDA SOYLESENE ORNEGIN BEN?
Dur hele daha naptın hele mesaj sayın 300 ü bulsun ondan sonra....
waaaaaaaay zuhal noli mercmegi verdinizmi firina kiiiz huzi sende az delsin ha önce kiza takilin sonarada birakinmi ne bu ne is öyle .
( en ayran gönüllüsü bu sitede)= Huzeyfe.
( huzeyfeyi begenen ve özliyen tek kiz bu sitede ) = zuhal.
HAHAHA HUZEYFENIN KISMETI ACILDI YAKINDA DÜGÜN YAPARIZ SITENIN ILK GELINI VE DAMADI OLARAK ISTE KUEYFE VE ZUHAL KARSINIZDA LILILILILILI![]()
![]()
![]()
.
tamam huzeyfe surada msj sayımızın 300 olmasına ne kaldı kı?.
Yanlız alibeyy hakkında en milliyetçi demişsin dogru.Ama en derbeder grubunada alman lazım diye düsünüyorum...............
huzeyfe sen ne diyisen lo kim raydan cikti siz cok acik veriniz birbirinizin aranizda bise oldugunu bunu anlamayan varsa ben ne diyimki mesela ben cabuk anladim cünki zuhal kendini ele verdi beni unuttunmu ne diyo ya sana o yönden ama utanmayin ya burda yabanci yok hahaha
Oooohaaa, cüs yaaani huzocuk, sonu da gelirmissss...
Amin diyelim bari :)))
ooo ne olmuş böyle görmiyeli... Valla helinn girdigin yeri bataklık yapıp cıkıyorsun ha, valla helal olsun insanların söyleyemediklerini sen suratlarına vuruyorsun... Bak helin ablası vurma cocukların yüze bak utandılar
.
Kont kardaş sen ne demişsin yav, derbederden kastın ne acaba? Bak hüzeyfecim yorumunu yapmış zaten yoksa hüzeyfeye itirazınmı var bak ucar ha... Senin hakkında ben hüzeyfeye bilgi veririm... ( yandın oglum :) ).