bu hafta sorun vardı kusura bakmayın. Bizden kaynaklanmayan sorun için serverıda arayamadım. P.tesi halladeriz İnş..
Yazdırılabilir Görünüm
bu hafta sorun vardı kusura bakmayın. Bizden kaynaklanmayan sorun için serverıda arayamadım. P.tesi halladeriz İnş..
serverın yıllık ücreti yatırıldı, sorunlar giderildi.
bugun 28 10 2008 saat 14,20 canlı yayın yine yok
canlı yayın varmı yokmu
bugün saat 11:00 ile 12:30 arası sorun yaşadık. Sonrasında hatasız yayın yapılıyor.
Canlı yayın odasında yeni özellikler.Sohbet paneli konuldu.Admin e bu konuda tesekkürlerimi sunarım.
CanLı YaYın & SohBeT
![]()
Teşekur ederim.emegi geçenlere.hizmette sınır yoktur y.polat
Teşekkürler sevgili adminim.Selamlar ellerimn dert görmesin
Süpersiniz emeğinize saglık
iyi günler.
ben kac günden beli her firsatta aciyorum sizin sayfanizi ama malesef canli yayini göremiyorum.bi sorun mu var yoksa benim bilgisayarda mi birsey varda göstermyior???
Günlerdir sorun yok. aksaksız yayını veriyoruz.
İzleyebilmeniz için media player gerekli
emeginize saglik vallah cok güzel oldu.simdi sizin sayenizde media player indirdim ve net nizipe hem görüyorum hemde sesi var.ayrica mesai saatlerde acik diyorsunuz.yani saat kacden kace? almanyada saat 08.00-20.00 mesai saat ya trk?
sabah 08:00 gibi açıyoruz. akşam 17:00 a kadar devam ediyor.
gün içerisinde elektirik kesintisi gibi aksaklaıklarla arasıra kapatıyoruz.
Mehmet kardeşim inan bu kamera bizim Nizip hasretimizi bir nebzede olsa gideriyor, rahmetli babam sağken ona hep derdim kameranın oraya gitde seni bir göreyim oda giderdi ara sıra onu görürdüm, allah senden razı olsun.
ÇOK TEŞEKUR EDERİZ..hiç bir zaman emekler boşa gitmez mehmet bey,saygılarımla
Kameranın sesli ve hareketli olması çok güzel olmuş, emeğinize sağlık mehmet bey.