Waaaaaaaaaaw cali abimde burdaymış...Sende gittinmi yoksa...
Yazdırılabilir Görünüm
Waaaaaaaaaaw cali abimde burdaymış...Sende gittinmi yoksa...
Resmini gördüm çıta gibisin maşallah....Sana vurulmayacak kızın aklına şaşrım hani...Yalnız biraz burnun büyük gibi ama olsun sorun teşkil etmez...Neyse hadi sana iyi geceler...Ben yorgunum yatıyom...
Kulp Takmazsan olmaz dimi... ama senin gagandan küçüktür heh heh... :D :D :D
Ne denebilir kiii...böyle bi dostluk nerde görülmüştür...çok mutlu olduğumuzu söylememe gerek yok ama yine söyleyeyim.sizleri orda görünce ki ben eskişehir de olmama rağmen sizi 3 saat sonra buldum ama:))olsun yine de çok güzeldi...özellikle daha önce tanışma fırsatı olamdığı için tanışamadığım abilerimle(kasapoğlu,cankesen)görüştüğüm için gerçekten çok mutlu oldum...emeği geçen bize bu fırsatı veren herkese sonsuz tşkler...
bu arada abilerim bende sözümü unutmadım ne zaman isterseniz sizleri ağırlamaktan mutlu olurum...felsefe abiyi de getirmeyi unutmayın ama...
Bu ne yav çok geç kalmışım anlaşılan.
Eskişehirdeki abilerimize yakın alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Sanki eskişehirde değilde taşbaşta oturup sohbet etmiş gibi olduk. Eskişehir kadar yolculuk ta gezinin en güzel kısımlarındandı giderken usta kaptan Ahmet er Abimiz 6 saatlik yolu çabucak bitiriverdi. Başta Osman abi abi olmak üzere tüm tertip komitesine tekrar teşekkürler. Ve sonunda iki değerli insan kasapoğlu ve rüstem abiyle tanıştık.
Orhan abi bak tüm resimleri sakla ha gelince alacam
Hhehhehhehee,senin canıon sağolsun kardeş,istersen kargoyla yollayayım.
Biraz geç kaldım galiba. Maşallah herkes herşeyi yazmış.
Çok mükemmel bir gezi oldu. Ortam harikaydı.
Ama biri varkı hakkını teslim etmek lazım. MEHMET ÖZEL. Gerçekten çok özel bir insanmış.Ona ne kadar teşekkür etsek azdır.Allah ondan razı olsun, bizede hep böyle dostlar nasip etsin.
Bence bu gezinin en güzel olayı onun gibi birini tanımış olmamızdır.
Tabi tüm dostlarla buluşmakta çok güzeldi. Böyle toplantıların devamı dileği ile herkese teşekkürler.