Yolcu otobüsünde tarihi eser kaçakçılığı
Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, bir yolcu otobüsünde 647 sikke ile 179 tarihi obje ele geçirildi. Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde düzenlenen ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Şanlıurfa.com
Kaynak...
Engelli Vatandaşlara Ücretsiz Kurs İmkanı
Nizip ilçesinde, Engelliler Derneği tarafından Özürlü Memur Seçme Sınavı'na (ÖMSS) girecek olan engelli vatandaşlara ücretsiz kurs veriliyor. Nizip ilçesinde, Engelliler Derneği tarafından Özürlü Memur Seçme Sınavı'na (ÖMSS) girecek olan engelli ...
Haberciniz
Kaynak...
Yolcu otobüsünün bagajından hazine çıktı
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde düzenlenen operasyonda bir yolcu otobüsünde 647 sikke ile 179 adet obje ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, bir ihbar üzerine Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu üzeri Nizip ilçe girişi yakınlarında ...
Kaynak...
Ortopedik Engelli Halil Eser Engelli Motosikleti Için Yardım Istiyor
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın destekleri ile Taş köprü Caddesi üzerinde kendisine tahsis edilen yerde yaşayan 1 çocuk babası Halil Keser, Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan 3 ayda bir aldığı 600 lira ile geçimini sağlayarak ...
Kaynak...
Tekerlekli Sandalyesi Çalınan Nur Gurbet: -"Çalınan Tekerlekli ...
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, Tekerlekli Sandalyesi çalınan Nur Gurbet "Çalınan tekerlekli sandalyemin yerine yenisi alınınca çok mutlu oldum, okula başladığım için sevinçliyim" dedi. Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, Tekerlekli Sandalyesi çalınan Nur ...
Haberciniz
Kaynak...
NTO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Mülakatı ... - Nizip Ticaret Odası
Nizip Ticaret odası Resmi Web Sitesi. ... 15 Şubat 2012 Çarşamba Nizip Ticaret Odası' ndan Adalet Sarayı'na Ziyaret. 13 Şubat 2012 Pazartesi 20.
www.nto.org.tr/lang_tr/iframe_news_detail.asp?newID...
Kaynak...
Gaziantep Basınında Bugün
Nizip Devlet Hastanesinden, Türkiye Kamu Hastanesi Kurumu'nun başına geçen Gaziantepli Dr. Hasan Çağıl'ın hızlı yükselişi sürüyor. GTO Başkanı Mehmet Aslan, Türkiye ile Suriye arasında yaşanan kriz nedeniyle, 2011 yılında gümrük kapılarından ...
Son Dakika
Kaynak...
Mesafeler geliş / gidiş (itibaren/ila) şehir Nizip, Turkiyeyol haritası
Mesafeler geliş / gidiş (itibaren/ila) şehir Nizip, Turkiye, seyahat rota hesaplama, harita bulucu, mesafe km (araba)
tr.mesafe-hesaplama.himmera.com/mesafesi_hesaplama_sehir-...
Kaynak...
Gaziantep Haberleri Mega Radyo Televizyon - NİZİP'TE SAHTE ...
Gaziantep'in Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nizip'te bir market sahibini sahte parayla dolandıran 5 kişiyi yakaladı.
www.mega-medya.com/nizip-39te-sahte-para.../nid-359799
Kaynak...
NTO' da "KOSGEB Semineri" haberi - Nizip Radyo Televizyon [ NRT ]
GAPSUN konsorsiyumu kapsamında KOSGEB Gaziantep HizmetMerkezi Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Odası iş birliği ile "KOSGEB Hibe Desteklerive Kredileri ile ...
www.nrtmedya.com/.../nto-da-kosgeb-semineri-9176h.html
Kaynak...
Adile Altınbaş İlköğretim Okulu Toplam Kalite Yönetiminde Birinci Oldu
Nizip Adile Altınbaş İlköğretim Okulu'nun, "2011-2012 Toplam Kalite Yönetimi" sürecinde en kaliteli kurum değerlendirmesi sonucunda Gaziantep genelinde birinci olduğu bildirildi. Nizip Adile Altınbaş İlköğretim Okulu'nun, "2011-2012 Toplam Kalite ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip'te "Taşra Yönetimi" Konulu Seminer Düzenlendi
Kaymakam Yaşar Karadeniz, Nizip Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen seminerde, yönetimin tanımı, yöneticinin özellikleri, yönetim grupları ve Türk idare sistemi gibi konularda bilgi verdi. Karadeniz, iyi bir yönetimin iyi bir idareci anlamına geldiğini ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Öğüt, küçük işletmelerin daha çevik, daha rekabetçi ve yenilikçi olabildiği bir ortamda yaşadığımızı söyledi. Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Öğüt, ...
Haberciniz
Kaynak...
HABER NizipteTaşra Yönetimi Konulu Seminer Düzenlendi haberi
NİZİP'TE 'TAŞRA YÖNETİMİ' KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ - Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 'Taşra Yönetimi' konulu seminer düzenlendi.
www.haberler.com/nizip-te-tasra-yonetimi-konulu-seminer-du...
Kaynak...