NiZiP'iN UNUTULAN SANATÇISI. MUSTAFA AÇIKSES
Saygıdeger Nizipli kardeşlerim... öncelikle söyleyeyim ben bu sanatçımızı çok fazla tanımıyorum.. sadece aklıma geldi diye yazdım.. geçen hafta bi arkadaş bu konuda biraz bilgi verdi.. adam 15 inci kasetini çıkaracak bir ay sonra..
Yaklaşık 20 yıldır müzik piyasasında ama ne Nizipte konser verdi nede gören duyan var...
Acaba bu adamı tanıyanınız varmı? Bu sanatçıya neden sahip çıkılmaz yada neden hiç düğün derneklerde çağrılmaz... mesela cumartesi günü Sayın Milletvekili Mehmet sarının kardeşi evlendi..(Hayırlı olsun) Düğüne Urfa geceleri davet edilmiş bide bayan bi sanatçı... şimdi diyorum eger bizim kendi yerel sanatçımız gelseydi iyi olmazmıydı..
Bu Sanatçımız Geçen sene Belediyemizin düzenlemiş olduğu Staddaki programda 2 tane türkü söylemiş ama Fatih Kısaparmak ağırlıklı Bi program olmuş...
Benim Demem şuki Bu Sanatçımıza sahip çıkılmayışı bu sanatçımızdan mı yoksa Yetkililerin Bu sanatçıya yeterince sahip çıkmayışındanmı kaynaklanıyor...
Bu sanatçımız Yanılmıyorsam Ankaradaki Nizipliler gecesinede katılmış.. Sayın Bakan Tüzmen bey Bu adama sahip çıkılması hususunda Gerekeni yapacağını ifade etmişken buğün gene sahiplenememiş...
Sayın Admin Sayın Ahmet Aksoy Sayın Orhan çelik V.S. Yetki konusunda en uç noktada olan 3 kardeşime sesleniyorum ve diğerlerine... Lütfen eger bu memlekette sahiplenilecek biri varsa oda kendi memleketimizin çocukları olsun.. Ve bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Hepinize Hürmeten SAYGILARIMLA..
Belediye başkanımızdan Mustafa Açıkses'e jest...
Yarın akşam düzenlenecek olan 3.Zeugma festivalinde,türkücü Gülay'dan önce hemşerimiz olan türkücü Mustafa Açıkses seyirciye güzel bir resital sunacaktır. Her fırsatta yerel sanatçılarımıza sahip çıkalım diye , eskiden sitemizde bir çok konu açmıştık,sesimize kulak veren belediye başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan,memleketimizin bağrından çıkmış olan bu sanatçı kardeşimize güzel bir fırsat vermiştir. Ulusal TV lerinde orada çekim yapacak olmalarınıda göz önünde bulundurursak,bunun sanatçı kardeşimiz için güzel bir fırsat olduğunu kabul edebiliriz.
Ilçemizin Sanatçisi Mustafa Açiksese Hakaret Edildi
GEÇEN AKŞAM İZZET YILDIZHANA KONUK OLAN İLÇEMİZİN TEK SANATÇISI MUSTAFA AÇIKSES İZZET YILDIZHANIN SANKİ YENİ ÇIKMIŞ AMATÖR Bİ MÜZİSYEN GİBİ DAVRANMASI AÇIKSESİN PROGRAMI TERK ETMESİNE SEBEP OLDU.
PROGRAMA KATILAN AZER BÜLBÜLE SÜREKLİ GENİŞ YER VEREN İZZET, MUSTAFAYA 3 SAAT SÜREN PROGRAMDA SADECE 2 TÜRKÜYLE YER VERMESİ DAHA SONRA KONUK ETTİĞİ MUSTAFANIN YÜZÜNE BİLE BAKMAYAN İZZETİ PROTESTO EDEN MUSTAFA REKLAM ARASINDA PROGRAMI TERK ETTİ.
BEN BU OLAYI MUSTAFA YA VE NEZDİNDEKİ BİZ NİZİPLİLERE SAYGISIZLIK SAYIYORUM. VE BUNDAN DOLAYI İZZET YILDIZHANI KINIYORUM. VE HEMŞEHRİLERİMİNDE BUNU PROTESTO ETMESİNİ İSTİYORUM. HAKİKATEN SEYREDEN OLDUYSA GÖZDEN KAÇMASI MÜMKÜN DEĞİL. İNSAN MİSAFİRİNE BÖYLE DAVRANMAZ. ÖNCE KONUK ET SONRADA HAKARET EDER GİBİ Bİ TEK LAF BİLE ETTİRMEDİ...
SAYIN ADMİN BU KONUDA EN BÜYÜK GÖREV SİZE DÜŞÜYOR. SİZİNDE SAHİPLENMENİZ LAZIM.
www.izzetyildizhan.com.tr adresinden protesto yapabilirsiniz..