![]()
Sanal alemin gerçek dostları ile beraber zeugmada güzel bir gün yaşadık.
Sol baştan; Mehmet Soyarık,Nizip 72, Metal,Fsoyarik,Cengiz karabacak,Gokhan dokuyucu,Firaset.
Oturan; Sadece Orhan abi.
Yazdırılabilir Görünüm
sag basta ki muhtesem 3 lüyüde davet etseydin kardes
YA Bİ YANLISLIK OLMUS BEN SOLAKIM İNANIN YASIM 27 SAGI SOLU GENE KARISTIRIRIM.SOL BASTAKİLERİ DEMEK İSTEDİM.DAVET OLAYINA GELİNCE SİTEYE DAVET EDİN DEMEK İSTEDİM. MSN DE ORHAN ABİNİN UYARISIYLA UYANDIM:=))BÖYLE Bİ HATA NASİL YAPABİLİRİM:=))
ADAM OKUMUYOR FOTOGRAFCIDA CALISIYO O NE GÜZEL MONTAJ LEN GÖKHAN:=))
Ayıp ettin beeeeeeee,sen beni ne zannettin koçum.
Bu site aracılığı ile ne kadar insan tanıştı anlatamam. Bazen sert münakaşaların ardından daha perçimli dostluklar oldu. Siz Nizipcom gündüzü yapmışsınız bile :)
Umarım gecemiz daha sıcak bir ortamda olacaktır.
Harika bir gün geçirdik,Huzeyfe çatlasın patlasın gerçi onun yerine 2 şiş fazla yedim oh olsun.
http://www.resimekle.com/image/39881.jpeg
BOGAZINDA DURA EMİ METAL:=)
alıntı:
"quote" sakalli0727 demişki:
BOGAZINDA DURA EMİ METAL:=) Walla kardeş yağ gibide aktı gitti... hele hele şişte yemesi daha bi güzel oluyor, gerçihuzeyfeye annesi dürüm yapar ama...
Arkadaşlar çok güzel bir piknik oldu. Hepinize teşekkür ederim. Bu güzel günün yaşanmasına vesile olan Fatih abimizin de ellerinden öper saygılar sunarım.
Cengiz kardeş,yüksek bir kayanın üzerine çıkmış olmana rağmen ancak bu kadar olmuş,kendine fazla dert etme kardeş.
orhan arkadan vurmak diye buna derler işte öyle olsuuunnnn...
Valla muhabbet güzele benziyor. Sizi gören Allah'ım elbet bir gün bizi de görür. Bu dostlar(balcan delisi hariç...)arasında olamamak kötü. Keza gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş...Neyse şafak 6....
Eeeee mamicim dostluk fıratta kaldı,tekrar siteye döndük. :)
Önce kendini yaşamaktan geçer,
Kaçınız yapabilirse artık.
Hayatı tanımak,
Hayatındakileri yaşamaktan geçer
Yanı başınızdakileri farkındaysanız eğer.
işte sanal dostluk...........!
Allah hepisinden razı olsun......
HUZURUN RESMİNİ ÇİZEBİLİR MİSİNİZ?
BİZ RESMİNİ ÇİZMEKLE KALMADIK RESMİNİ BİZZAT YAŞAYARAK ÇEKTİK......
TÜM DOSTLARA sonsuz teşekkürler...
Nizip72 çok masum çıkmış
adaşım sende benim kadar onu iyi tanırsın aslında o kadarda masum değil...onu tanımayan üye arkadaşlara masum gibi gösterme...(gerçi onu tanımayan yok ama olsun belki birkaç kişiçıkar...).
arkadaşlar gerçekten çok güzel resimler kısmet elbet bizimde yolumuz düşer memlekete bunların acısını çıkarırız...yaw metal çok değişmişsin görmeyeli...en son gördüğümde kısa pantolonlu şişko bir çocuktun...maşallah dalyan gibi delikanlı olmuşsun...
Kim masum !!! :D :p Nizip72 mi hadi canım sende. Sen onu Ömer Telli'ye sor.
alıntı:
"quote" noir doiser demişki:
yaw metal çok değişmişsin görmeyeli...en son gördüğümde kısa pantolonlu şişko bir çocuktun...maşallah dalyan gibi delikanlı olmuşsun...
Yok bee noir doiser kardeşim benim, asıl ben küçükken cılızdım şimdi biraz kilo aldım, hem unutma kısa pantolonları beraber giymiştijk :-))
Ama dün suya girmek için o kısa pantolonu çok aradımda bulamadım...
Orhan abide Nizip72 nin espirileriylen meşgulgen çekilmiş bir foto
alıntı:
"quote" metal demişki:
Harika bir gün geçirdik,Huzeyfe çatlasın patlasın gerçi onun yerine 2 şiş fazla yedim oh olsun.
Kardeş sizi bir yerden tanır gibiyim,ama.. Galiba ablanızın kocası CD ci dükkanı var. Sizin isminiz İbrahim olsa gerek.
BU KEBAB YİYEN FOTOSUNU BURAYADA KOYMAK ZORUNDAMIYDIN ABLA.ZATEN KARNIM AC
Hayrunnisa Ablacım tam üstüne bastınız ayağınızı kaldırın yoksa ezilecem şimdi :-))
Ama siz beni tanıdığınıza göre eminim bende sizi tanırım. ????
alıntı:
"quote" sakalli0727 demişki:
BU KEBAB YİYEN FOTOSUNU BURAYADA KOYMAK ZORUNDAMIYDIN ABLA.ZATEN KARNIM AC
Sakallı demek karnın aç....
yaw bide güzeldi ki sorma hele su kenarı olunca insanın iştahı dahada bi açılıyor...senle huzeyfesiz pek te içime sinmedi ama napayım aç mıkalaydım yaniii... :-))
gökhan dokuyucu
çok kötüsün
ya yokmu bizim buralarda Nizipliler bizde bi gece yapalım gönderelim resimlerimizi
ama abi olmuyoki sizde hep erkekler yokmu bu sitede bayan yaaaaaaaaaaa
http://www.resimekle.com/image/40379.jpeg
Hacı abi dayanamayacak,
nerdeyse mangalda pişen etlere saldıracak :-)))
hacı abi hele bir dur pişsin hehehe...
Yaw uzaklarda kardeş bende isterim öyle bütün üyelerimiz gelsin ama ben bir gariban öğrenciyim ama söz bu fikrinizi yönetime ileteceğim artık haremlik selamlık outruruz,:)))))))
Şaka bir yana Nizipteki ablalarımız gelebilirler son 5 saat kaldı :))
Bu arada resimlere bakarken farkettim çok karizma çıkmışım :DDDDDDDDDDDDD
alıntı:
"quote" metal demişki:
Hacı abi dayanamayacak,
nerdeyse mangalda pişen etlere saldıracak :-)))
hacı abi hele bir dur pişsin hehehe...
Laf atmayın tosunuma,yakarım valla.
Gökahcığım bu resimleri sitenin resimler bölümüne atarsan sevinirim,benim vaktim yok. Şimdiden teşekkür.
Şu dünyada ne tuhaf insanlar var,yediklerini ve içtiklerini buraya yazmışlar. Oldu olacak sabah kahvaltısınıda yazaydınız.... Ha ha ha ha ha.... Ay ben ölmimde kim ölsün....
huzeyfe çatlamaktan mı ölcen yoksa hahahahaha
fatih abi ile ben senin yerinede yedik merak etme sen
Mıtrıp yediğini yazmazsa doymazmış... Zaten resimde sulukulelilere benzemişsiniz...
ÖYLE DEME HUZEYFE YAV BENİM KARDEŞLERİME MAŞALLAH HEPSİ DE ÇOK YAKIŞIKLI DELİKENLILAR
EH TABİ KİMİN KARDEŞLERİ
EYVALLAH KIZILELMA KARDEŞ GEÇDE OLSA TEŞEKKÜR EDERİZ NİZPTE GÖRÜŞMEK İSTERDİK AMMA NASİP DEĞİLMİŞ SELAMLAR
Attığımız fotolar uçmuş ,sevgili Fatih abi bunları tekrar atmak size düşer :).
SEVGİLİ DOSTUM BENDE PEK ANLAMAM AMMA YANIMDA KARDEŞİM LAST CODER VAR DERLERKİ ARKADAŞİLAR RESİM ATARKEN WWW.RESIMLOAD.COM SİTESİNE ATARAK YAPSINLAR BURASI DAHA GÜZEL SELAMLAR ORAHANIM BALIK HARİKAYMIŞ ABİ