UNUTMAYIN BİZ BİR AİLEYİZ...
AİLE FOTOSU 1
![]()
AİLE FOTOSU 2
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hemde çok sıkı bağlarla bağlanmış hiç kimsenin ayırmaya gücü yetmeyeceği ve daha da büyüyecek Nizip için yapacağı çok işi olan bir aileyiz...tşkler orhan abi...ellerine sağlık...
eline sağlık orhan kardeş iyi işçilik yapmışsın :)
2.resim keçi sakallı olan benim :)
ilker
orhan abı elıne saglık çok guzel olmus boyle bır aılenın ıcınde bulunmaktan seref ve gurur duyarım
ellinize sağlık abi ama isimleride yazsaydın üzerine kim oldugunu tanımayan arkadaslarmızda öğrenirdi mesela ben :)
tşk ederiz
orhan abi çok güzel bir çalışma gerçekten tşkler, inşallah rabbim bu aile ortamımızı bir ömür boyu birlikte beraber ve mutlu bir şekilde devam ettirir.
Ne kadar uzun yüreğin varmış orhan. Valla helal olsun.
1. Resimden sırası ile
felsefefe,pala,ibocan, aksoy, cengiz krbck,isa avcı
tarhan,ahmet karadağ,fsoyarik,Nizip72,coskun abi,kasım böler
sezer abim,saldıray27,metin kılıçparlar,alakuş
firaset, gökhan dokuyucu,bekir şen,cali, derviş dörtbudak, kemal cengiz
saol mehmet
2. resmi sırası ile
benbaşkan,Nizipli_mehmet (ben), karizama üyemiz (hakan şahin abimiz), mustafa bilici, ben başkan
ömer kısa, kasapoğlu,rüstem cankesen,a_lee, Nizipli_subutay, halil eker
slymnckr,yılmaz korkmaz,ilkaytrade,oktay cankesen, ahmeter
crazy_life, s.ahmet uzun, syn. ADMİN,orhan çelik
ABİ HANGİ ARADA BİR DEREDE YAPTIN BÖLE HEHE
abı hesaba almadım onu cunku gecerlı bır resım degıl ;)
İlk resimde de gökhan ile cali arasındaki kişiyi unutmuşsun memet :D
İBOCAN ABİ SENDE YAKISIKLI CIKMISSSIN HAA
memet o Kişi bekir Şen abimiz :)
tamam abı eklıyom
ÇOGUNUZU HATIRLIYORUM ARKADASLAR İNŞALLAH BİR GÜN BİR YERDE KARSILASIRIRIZ HATIRLADIGIM KADARIYLA AHMET AKSOY HALA ÇOK ŞIK SIN ABİ KEMAL ABİ YANILMIYOSAN SENİN ÇOCOKLARLA BERABER OKUDUM OOOOOO DERVİŞ ABİ YOKTU ABİ SENİN GİBİ ÇALIM ATAN (HASAN NASIL) KASIM ARKADAS SENDE BENİM GİBİ SAÇIN GİTMİŞ İBO İBO HALA YÜZÜN GÜLÜYOR ABİ BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM SAYGILAR SEVGİLER
DÜNYANIN GÜZEL MEMLEKETİNİN GÜZEL İNSANLARI
orhan abi emeğin için çok teşekkürler gerçekten güzel bir aile tablosu hepimiz kardeşiz kardeşler arasında küçük problemler olur önemli olan aileyi bırakmamak ailemizin genişlemesi temennisiyle Allaha emanet olun...
firaset olur şahin kardeşimin nicki...gökhanın da omuzlarına yüklenmişim:))gökhan nereye gitsen peşindeyim foto da da üstündeyim...:))
mehmet ikinci resimin hem ilk başındaki hemde o sıradaki son kişi benbaşkan mı?:))
Orhan harikasın, çok duygulandım
orhan abi çok tşk ederim bu tablo için herhalde ömer abi ve hakan abi film setindeyken çekilmişler aynı artistler gibi hele hakan abi o muhteşem pozu nasıl vermişsin tekrar ellerine sağlık orhan abi
tşk orhan abi çok güzel düşünmüşsünüz.hepside birbirinden harika insanlar..ne mutlu Nizipliyim diyene
yaw daa önce yazdım msj çıkmadı. tekrar yazayım.
tşkler orhan abi. yanlız bişiy sorcam gecenin bir vakti seni bu kadar duygulandıran nedir :)
Bir sonbahar sabahıydı
Bir yaprak dökümü tanıdığım tüm iklimlerde
Bir benim yapraklarım döküldü hazana
Artık kanatlarım yok baba sevinebilirsin diye haykırdım
Ne kapıyı çarpan babam duydu bu feryadı
Ne kapalı kapılar ardında ağlayan annem
Çok sonra öğrendim
Üzülmemek gerekmiş ayrılmalara
Melek olmak fazlaymış bu dünyada
Bunu öğrendiğimde sen de yoktun üstelik
Sen duymuyordun sesimi
Sesimi kimseye duyuramıyordum
Daha yaşım 12 ama içimde eskidi her şey
Tozlandı tüm hatıralar
Gülen yüzler çok gerilerde şimdi
Bu şiiri niye mi yazdım
Duyacağınızdan mı, üzüleceğinizden mi sanmam
Tek sözüm kaldı size
BENİ Affetmeyin
teeey teey daha dün sokakta brbirimizi tanımazdık bugün aile olduk...:)
Helal olsun Nizip.com'a, helal olsun Orhan abime, helal olsun admin abime, helal olsun adını saymakla bitiremeyeğim tüm abi, abla ve kardeşlerime...:o:o
hemde çok buyuk bır aıleyız orhan abi
Valla Orhancım çok duygulandım. Helal olsun sana