Bir araştırmaya göre erkeklere sormuslar çok paranız olsa ne yapardınız diye
% 55 i arabamı ve tabırı caizse arvadımı degıstırırım demiş siz ne yapardınız? cvplarınız için şimdiden tşk ederımmm
Yazdırılabilir Görünüm
Bir araştırmaya göre erkeklere sormuslar çok paranız olsa ne yapardınız diye
% 55 i arabamı ve tabırı caizse arvadımı degıstırırım demiş siz ne yapardınız? cvplarınız için şimdiden tşk ederımmm
para yakışacağı yeride bilir yaptıracağı şeyide.
heralde o %55 in içinde olurdum :D
Bu kadar çok param olsa sevdiğimi elde etmek için harcardım...
[QUOTE=Nizipli_subutay;78728]Bu kadar çok param olsa sevdiğimi elde etmek için harcardım...[
sana katılıyorum abicim
akıllı ol subutay, o kadar para verilirmi bir kzı için.:D
para adamın elinin kiri dir
AMA İYİ BİR İKİRDİR
AYRICA PARA PUSTA YAKISIR(AFEDİRSİNİZ)
AYRICA O ANKET YANILMIŞ %55 DEYİLDİR %80 LERDEDİR
Şimdi neyi amaç seçiyorsam onu yapardım....:)
TÜRKİYEYİ TEKNOLOJİ ÜLKESİ YAPARDIM
en ciddi yanır ada dan geldı :D
Evet Türkiye'yi teknoloji ülkesi yapma fikri çok orjinal, nasıl olacaksa :D
memleketim için harcardım...
BU KADAR COK PARA OLSAYDI DİYOSUN DA MİKTAR BELLİ DEĞİL NE KADAR PARA MESELA ONA GÖRE HAYAL KURALIM:)
resımde yeterı kadar var para sana yetmez mı? :)
olmayacagı ıcın ne yapmayı dusunmeme gerenk bıle yok aklımı boyle bos seylerle yormam ben yanı sacmalık benım ıcın
HİÇ DÜŞÜNMEDİM.AMA OLMASA DAHA İYİ.GERÇEK DOSTLUKLARI KAYBETMEKTENSE ...BENİ GEÇİNDİRECEK KADAR OLSA YETER.EN ZEVKLİSİ DE BUDUR ZATEN.İSTEDİĞİM HER ŞEYE SAHİP OLABİLECEĞİMİ DİŞÜNMEK BİLE ZEVKLİ DEĞİL KANIMCA.
:D:D:D:D bonservise baaak....
aile efradımı garantiye aldıktan sonra n,izipin geleceği icin işsiz gencleri kahve köselerinden kurtarmak .topluma faydalı olmaları icin'de ne gerekirse onu teretüt etmeden yapardım. bundanda huzur bulurdum...
önemli olan bu kadar para degıl bu kadar iman zenginliyi versin
aslında bu çay muhabetine taşınsa ei olur...
Ben çok param olsa insanlarımızın eğitimi için harcardım.Hemde hiç düşünmeden.Çünkü çok cahiliz çok hemde çokk..
bencede en dogru secım egıtım...
Subutay ciddi mi,dedin, yoksa şakamı, bilemiyorum.Eğer ciddi isen, Ülkemize bak bakalım şöyle bir, iddia ediyorumki, ülkemizin insanlarının mübalağa etmiyorum % 70 şi cahil, hemde kara cahil, sen halen paradan bahsediyorsun. Baksanıza ülkemiz ne hale heldi biz cahil insanların yüzünden..
Sırf ben diplomayı kastetmedimki, Subutay.Eğitim diplomayla olmuyorki, önemli olan insanlarımızın, tabiri caizse, hayat okulunu bitrmeleri ve Kültür seviyelerini artırmaları. Doğru değilmi.Diploma her şeyi çözmüyor maaleseff, kardeşim..
İkisi de olsun kardeşim. Hem para hem iman zenginliği. Kurban oldugum ikisinide verir isterse. Bu arada cevaplara baktım da hiç kimse gerçek hayallerini açıkça yazmamış. Benim çok param olsa, önce gider üstüme 5 gardlop a dan z ye kıyafet alırdım. Sonra gider iyisinden bir araba(tercihen audi a6) alır, her kıyafetime uygun ayakkabı, saat gözlük alırdım. Sonra cennet yurdumda güzel bir tatil yapardım. Tatil dönüşü iyi bir check-up, varsa ufak tefek sağlık problemlerimi düzeltir, iyi bir ev alırım. Evin içini hayallerimdeki gibi döşer, bir elektronik meraklısı olarak mükemmel bir sistem kurardım. Evin uygun bir köşesini spor malzemeleri ile donatırdım. Diğer ülkelere tatile giderdim. Arkadaşlarımın ihtiyaçlarını giderirdim. Fakir fukaraya elimden geleni yapardım. Yaf para olduktan sonra yapacak sey coooooook. E sonrası iş-güç yatırım felan.
BEN OLSAM HİÇ TEREDDUTSÜZ HERSEYİMLE VAR GÜCÜMLE HASTAHENE ACAR . BENCE BU HEPSİNE YETERLİDİR CÜNKİ İNSANLAR GENCLİGİNDE PARA KAZANMAK İÇİN HASTA OLURLAR YASLANDIKLARINDA DA İYİ OLABILMIK İÇİN PARA HARCARLAR ..
birisi buraya mesaj yazmamı engeliyor ve siliyor..her kim ise buyur sen yaz hayırlı olsun...
yatırım yatırım yatırım...