SAYIN NİZİPLI VE DERE KÖYLERI zergile ilgilı resımler<Nizip zergil 27 googıl dan arayım
Yazdırılabilir Görünüm
SAYIN NİZİPLI VE DERE KÖYLERI zergile ilgilı resımler<Nizip zergil 27 googıl dan arayım
belki akrabalığı yoktur ama kesin bir geçiş yapmıştır. :D
Nizip'ten aldığı keçiyi cipin arkasına bağlayıp Zergil'e götüren ve Zergil'de sadece keçinin kafası gören Abdullah dedeyi kastediyorsan eger mümkün olabilir. :))))))
EVET durum kurtarma denıyım nasretin hoca olmak mizahi anlamda bence güzel şey
sen bunda 30 sene hayvanı jiple satmaya götürüyorsun bağajda keçı ipten kurtulmuşsa bunda kimin günahı var bunun nersı komik yosa siz keçiyi önemı bindiriyorsunuz
Birde bu zergil'in üzerini komple kapatıp çatı yapma fikirleri varmış galiba... sıcaktan bunaldıkları için.
Zergil'li arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak yazıyoruz elbette, bize gücenmezler İnşaallah.
nasıl bildin ya kasım kardeş ben bundan üç sene önce Nizipte bu konuyü zergili bir inşahat muhedizile konuştum olabilir mümkündür abi dedi bende mümkündür ibrahim mümkündür dedim yani nizibe ikincı katı atmalım üstünü sonra kapata biliriz
zergilde tedaş görevlılrın başına gelenler arkadalar zergile giderken zergil girişinde bizim hemey oğlu mustafa birde nuri onlar hep köyün girişinde beklerler tedaşlı arkadaşlar duruyorlar selamın alekum dıyıyorlar bizim hemey hemen koşar hoşgeldın eder buyrun bizde bir çay içelım der benım tertip çok misafir sever bunun arkasından nurinin bir huyu var herkesten sigara ister nuri elini dudagına uzatmış tedaşlı arkadaşlar buna bir anlam verememışler adamlar şupeye düşmüşler bu nasıl bir hareket diye adamlar çay içmeye yukarı çıkarken hemenın oğlu mustafa akıldan biraz noksan arkadan görelı arkadaşın birısıne el atmazmı mustafa bu yapar yapar görevlı arkadaşlar dafazla dayanamışlar çileden çıkmışlar bune iştır ya koskoca köyde üçtane adam var adamın bırı bizi eve davet etı bırı elini dudağına götürdü diyerıde ...... attı birda ben bu köye gelırsem bilmem ne olsun adamlar arkasına bakmadan geri gerıye gitmışler
Rahmetli deli ğeyriyi anlatsan yeter mehmet kardeş.Selamlar
Şimdi Bu Fatih abi "Arvat Elli"mi oluyor. Hani yengemiz Zegiliiymiş ya :)
ya çok merak ediyom şu zergili, acaba nasıl bi yer...evleri hayvanları ağaçları bildiğim gibimi...:D
Bu naylon abdest ıbrığını suyu kızdırmak sobanın üzerine koyma hikayesini biln varmı acebola?????
hemşo kusura bakma ama bence senin akrabandır çünkü kaç kişiye sordumsa tanıyan olmadı bide o mini paris diye hitap edilen zergil köyünü neden alay konusu ediyonki bir zergilliye yakışmaz bence ben bir zergilli olarak buna karşıyım ama senin gülünecek bir konun varsa şahsi anlatabilirsin
Eyvaaaah ben aranıza girmiyeyim arkadaşlar, yukarıdaki mesajı fi tarihinde birinden duymuştum ama aslı yok bence.
SEVGİLİ ADMİNİM ABİN HİÇ AVRAT ELLİ OLURMU,BEN BİR ZERGİLİYİ 20 YILDIR KORUYUP KOLLAYIP AKILLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM.ASLINDA ZERGİLLİLERİN BANA ÇOK HÜRMET ETMELERİ LAZIM DEĞİLMİ SEVGİLİ ADMİNİM?SELAMLAR
Uzun lafın kısası şöyle: Nizip'i Türkiye olarak düşünürsek Zergil de Karadeniz olur... :D:D:D
sayın köylülerım benim nasretin hocayla köyüm bağlatı kurmamın nedenı zergile gurur duyduğumdandır sayın sai devrimci adlı emşerımız nasretin hocayı kötü biri olarak görüyor herhalde aslında ben sitede zergil içi yazılan şeylere bakınca bunu yazma ihtiyacını duydum yan durumu kurtarmaya çalışıyorum bir zergili, olarak yoksa zergilk kötüledıyım yok o kiseni hadine düşmemiş öyle birşey yapanıda tertibim hemey gereken dersı verır saygılarımla
[quote=mehmet dalkılıç;77851]sayın köylülerım benim nasretin hocayla köyüm bağlatı kurmamın nedenı zergile gurur duyduğumdandır sayın asi
devrimci adlı emşerımız nasretin hocayı kötü biri olarak görüyor herhalde aslında ben sitede zergil içi yazılan şeylere bakınca bunu yazma ihtiyacını duydum yan durumu kurtarmaya çalışıyorum bir zergili, olarak yoksa zergilk kötüledıyım yok o kiseni hadine düşmemiş öyle birşey yapanıda tertibim hemey gereken dersı verır saygılarımla[/
sen enisiyi kendi maceralarını anlat rahmetli sabri amcayla kanihalkeye giderken eşşekte
selam looooooo ben geldım şöyle köylülerımın halını hatırını sorım dedım konoyu okudumda baya çekışmelı geçmış yav kardaşlar bu zergil bizim zergilımız bırakın birbirimızı yimeyelım benım bildiyim zergilıler düşmanda olsalar birbirini arkasını bırakmaz nerde kaldı zergillyımız şahsen üzülüyorum bşkaları bize gülmesın gelın zergilı olarak bir araya gelelım ve zergil için bir şeyler yapalım dostluk sayğı ve sevgı tatısı altında
zergil zergil ve yine zergil
[IMG]http://www.Nizip.com/httpzergil27
abi bir zergilli olarak senin arkandayım ama konu başka olursa yani milleti güldürmek için yazdıkların ozaman değişirim zergile laf söyletmem
kardaş eşeyı mekemeye çıkaran hakim semydın herhalde senin gibi hakim olursa eşekte mahkemeye çıkar eminım
BU BENIM BENIM HERŞEYIM SENIN TAŞINA SUYUNNA TOBRAĞINA BAZI DENGESIZLEI KURBAN EDERIM
sayın zergilıler iternet ortamında bulluşalım bu olnağı olanlar biraraya gelelım
şu resime bak ya kardaşlar bu bir tarih
bence zergil Nizipın marka köyü her konuda böyle bir güzelik varmıya[IMG]http://www.Nizip.com/attachment.php?attachmentid=909&stc=1&thumb=1&d=1184517040
KÖYLÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU RESİMLERDEN DOLAYI ŞUNU UNUTMAKİ HERKEZ ZERGİLLİĞ OLAMAZ ZERGİLLİ OLMAK AYRICALIKTIR
selam asi benım gayem zergilı gündemde tütmak ben bunu hep yapacam
bengeldım heyyyyyyyyyyy nerdesınız yaho yokmu zergilı
SEVGİLİ MEHMET KARDEŞİM ZERGİL YAPTIKLARI İLE KENDİNİ DAHA 100 YIL GÜNDEMDE TUTAR SEN HİÇ ÜZÜLME.BİR ENİŞTEN OLARAK YENİ FIKRALAR BEKLERİM.SELAMLAR
enışte sen nasıl enıştesın sen hem nala hem mığa vuruyon benım eyer ozaman malumatım olsaydı ben ablamızı senin gibi adama vermezdım kusura bakma sen sadık bır damat deyılsın zegilerın sırtını yere getımeye çalışıyorsun yemezle sayğılarımla hoşgörüne sığınarak sarfetım bu sözlerı
köylüm sana katılıyom sayın enişteyi tam olarak tanımiyom ben ama bir tanısam o eve gidemez akşama yenge ona galiba daha dişini göstermemiş