Sayın Nizipli kardeşlerim işte bizim yakaladığımız yayın balığı.Avcılıkta hodri meydan diyoruz.Av meraklısı kardeşlerime duyrulur.Konu ile ilgili tüm resimler bu topik altına lütfen.
Selamlar...................
Yazdırılabilir Görünüm
Sayın Nizipli kardeşlerim işte bizim yakaladığımız yayın balığı.Avcılıkta hodri meydan diyoruz.Av meraklısı kardeşlerime duyrulur.Konu ile ilgili tüm resimler bu topik altına lütfen.
Selamlar...................
Bir yıl boyunca arkadaşlarıda zorla evinden alarak, kar kış kıyamet demeden baraj gölü etrafına gittik. Bugüne kadar tutabildiğimiz tek balık bunlar :(
BEŞ ARKADAŞ ÜÇ BALIĞI PAYLAŞAMAYINCA , BİR TANIDIĞA VERDİK OZAMAN. yOK BALIK TUTMAK BENİM İŞİM DEĞİL. BEN EN İYİSİ BESLEYEYİM :)
kıymetli admin böyle durumlarda balığı para ile yakalayacaksınız,bilmem anlata bildimi
Ancak nizibe gelirsem beni götüreceksiniz arkadaş
Resimdeki kişi benim,küçük balıklarda bana ait, sadece arka kısımda duran balina Nizip'e ait değil.
Kayseri milletvekili ile biraz birbirimize benzeriz.
yahu orhancığım bu resimdeki sen değilsin kayseri millet vekiliği yapma zaten Nizipte deniz yok
helal olsun arkadaş nizibede böyle bir deniz getirebisek çok güzel olurdu.Ama resim güzel olmuş
sevgili orhanım hakkını helal et kayseri millet vekilliği yapma gibi sehven yanlış bir lafzımız oldu çok özür dilerim kayseri milletvekili gibi nizibe denizmi getirdin diyecektik hakkını helal et
Sevgiliorhan abim,
yemezler o resimde sen bal gibi de montajlamışsın kendini
Dostlar,
Fotmontajdır.Fotomontaj.....
Selamlar Saygılar
bizemi diyorsun ahmet bey kardeşim şimdi ayıp ettin ben sana yapacağımı biliyorum
Yok fatih abi orhan abiye diyor,
ayrıca o resimdekilerin hangisi sensin fatih abi,
Dostum Fatih Abiye,
Orhan Bey Kardeşimin fotoğrafına dedim.Sana değil.Abi sana laf söylemek haddimize düşmedi.
Yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.
Selamlar Saygılar
Dostlar,
Fatih abiyle hiç karşılaşmadık.Ama benim hayalimde canlandırdığıma göre ayakta ve sol başta olandır.
Ne dersin Fatih Abi tahminim doğrumu ?
Selamlar Saygılar
hmm... Balıkçılar tektek düşmeye başladı. Anlaşılan iddialı bir konu, bakalım en büyük balığı kim tutmuş
Aslında daha bu hafta 3 tane yayın tuttum ve resimleride var ama Fatih bey bizden önce davranıp bir adam boyunda yayın fotoğrafı koymuş.Şimdi biz 50 cm uzunluğunda yayın fotoğrafı koysak olmayacak.....
Şimdilik bıyıklı ile idare edelim.
bizden Ancak Bukadar Abi Orhan Kardeşin Tutduğu Balıklar Bunlar.
.
Al hocam bunlarda eksik kalmasın.Devamı gelecek inşallah.Bu yaz inşallah büyük bir yayın fotoğrafı asacam buraya.
abi helal olsun maşallah Nizip.com balıksızda kalmamış oldu....,
tabi yine belediyenin hizmetini gördünüz Nizip'e balina bilem getirmiş.....
fatih abi bu yayın dediğiniz namet fıratta mı yoksa .... da mı?
alıntı:
"quote" Ahmet karadag demişki:
Dostum Fatih Abiye,
Orhan Bey Kardeşimin fotoğrafına dedim.Sana değil.Abi sana laf söylemek haddimize düşmedi.
Yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.
Selamlar Saygılar
Sevgili Dostlar ve Ahmet Bey.
Sizlere kızmamız mümkün değil...Muhabbet olsun diye söyledim.
Bu balığı Bursa Mustafakemalpaş İlçesi deresinde yakaladık.Size çırağımı da takdim ediyorum.LastCoder nickli arkadaş bizim çıraklardan......................
Bana Fırat'ın dikenli balıklarını gösterip te hava atmayın. Bize öyle fotomontaj resimler değilde Fırtattan orijinal resimler gönderin.Hasret kaldık.
Hepinize selamlar.
alıntı:
"quote" metal demişki:
Yok fatih abi orhan abiye diyor,
ayrıca o resimdekilerin hangisi sensin fatih abi,
Sol başta ayakta olan.(Ahmet kardeşimin tahmin ettiği gibi)
Sizlere bir fırkra anlatayım.
Niziplinin birisi askere gitmiş.Demirbaş sayılan eşekle beraber fotoğraf çektirmiş.Nizipli bu ya fotoğrafı eve gönderirken kendi resminin altına çarpı koyarak altına şöyle yazmış.
Affınıza sığınarak selamlar.....
abi Balıkları Görünce Dayanamıyoruz.helal Olsun şimdiyedeek Gördüklerimsizin Balıkğın Yanında Sıfır Ama Ben
yoruldum Yaşlıktan Olsa Oralar çok Uzak Burada Birileri Tutsada Bizde Yesek.
Yalandan kim ölmüş gökhan kardeş hele mezarlığa bir bak bakalım yalandan öldü diye mezartaşı görebilrmisin
Arkadaşbükemediğin bileği öpüp başına koyacaksın selamlar
sevgili kardeşlerim yakaladığınız balıkları görmek isiyoruz
Sizin gibi balıkçıları sitede görmek istiyoruz.Alım oltalarınızı diyorum selamlar
fatih abi göstermeyeyim dedim ama çok zorladın,
bakbakalım balık nasıl yakalanırmış :-))
<div style="left: 0px; position: relative; top: 0px" http://www.adrasan-active-diving.com/album/2kuzu/slides/27Temmuz1.jpg[/IMG] </div
Metal abimin resmi kopyaladığı linki veriyom : Tananayyyy.....:
sevgili metal kardeşim hanımımız ZERGİLİ diye bizi kandırmaya kalkma bal gibi deniz balıkları
Ayrıca Nizibe deniz geldide bizimmi haberimiz yok selamlar tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
Valla fatih abi huzeyfeye 50 kere dedim fatih abi yutmaz bunları diye,
yokyutar dedi, biz de peki öyleyse dedik gönderdik,sonrası malum
sevgili kardeşim Huzeyfenin aklı taşbaşdaki yedi kızlarda o önce bir taneyi bulsun sonra siteye gelsin burası bekarlar b kulubü değil
haksızmıyım huzeyfeyede sanada diğer kardeşlerede selam olsun
Fsoyarik abim,güzel abim,canım abim metal sadece seni kandırmak için o resimleri atmış ve benide suçuna ortak etmiş,iyimi....? Haaaaa bu arada bekarlığımı başıma kalkacağınıza,beni başgöz ediverseniz ya,büyüğüm diilmisiniz... Dimi yaniiiiiiiiiii.....?.
aman Ha Fatih Abi Sakın Aklından Bile Geçirme Baş Göz Etmeyi Neme Lazım Bu Defada Evleneceği Zavallıyı çatlatır Bu.
eve özel Bir Oda Yapar Oradan Hanımına Elma Dersem çık Armut Dersem çıkma Diye
biz Bir Tanesinden Baş Edemezken Bide Düşünsene Nizip Sokaklarında
bir Sürü Mavi Mavi Bebeler , Bu Mavı Babamınmavısidiye Ağlayan Bebeleri Düşünnnnnnnnnnnn.
Dostlar,
Konu Yayınavından nereye doğru gidiyor fardındasınızdır mutlaka...
Selamlar Saygılar
Ahmet abi haklısın konu farklı yöne gidiyorda, şimdiye kadar Fatih abiye rakip çıkmadı bizde napalım konuyu kaynatmaya çalışıyoruz... Yoksa palavralarımız ortaya çıkıyor, hem sürekli balıkları konuşunca konu monotonlaşıyor be abi...
Ama ayrıca bükemediğimiz bileğide öpmesini biliriz, helal sana fatih abi uzat bileğini öpecem :-))
Nizp 72 abimedeeeee maaaaaaşaaaaaaalllaaaaaaahhhhh.... Söylediğide gerçek olur inşaaalllaaaaaaah.....
ESTAĞFİRULLAH SDEVGİLİ METAL KARDEŞİM BİZ HEPİNİZİN ELLERİNDEN ÖPERİZ SEVGİLİ HUZEYFE BAŞKA BİR İNTİHAR YOLU SEÇ KENDİNE YAZIK ETME GİT KENDİNİ KAYALI GÖLEKTEN AŞAGI AT
yOK ABİ BEN İLLA EVLENECEĞİM DİYORSAN BARAJA GİDER EN AZ O BALIK GİBİ YAKALAR SİTEYE RESMİNİ ATAR BİZEDE HAVAYI BASARSAN BİZDE GEREĞİNİ YAPARIZ
bALIK RESMİ GÖRELİM BALIK
Balık yakalamasını bilmem,ama pilavın ortasına kaşığı saplamayı bilirim,ben bilirimde annem anlamak istemiyor...
Dostlar,
Bu durumda bana ancak;
Fatih Beye : rastgele...
Huzeyfeyede : Allah yardımcın olsun demekten başka diyecel bir şey kalmıyor.
Selamlar Saygılar.