BENİ YALANCI SÖZLER DEGİL İNANDIRICI GÖZLER YIKAR
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
iyide kardeş eski sevgilinden arkadaş olmaz ama bi açıklama yazsan daha iyi olurdu yazdığın sözde çok güzel bunuda söylemeden geçemeyece ğim
bence eski sevgiliden arkadas olamz arkadsalr sizce olabilir mi _?
Sezgin kardeşşsen bu konuyu oylamaya sun..bakalım kaç kişi evet arkadaş olur yada kaç kişi hayır arkadaş olunmaz dicek..ben şimdiden söyleyeyim..bence eski sevgiliden arkadaş olunmaz..ama şöyle bir şey olabilir..taraflardan biri halen daha seviyorsa diğer tarafı kırmamak için seni arkadaş gibi görüyorum der..
ESKİ SEVGİLİDEN ARKADAŞ OLUR :D
BU SORU CEVABI ÇOK ZOR OLAN BİR SORU AMA ESKİ SEVGİLİDEN ARKADS OLMAZ ONU SEVERKEN NASIL ARKADS OLARAK GÖRÜRSÜN İNŞ BU HATAYA KİMSE DÜŞMEZ
Eski sevgiliden arkadaş OLMAZ. Ancak küllerinden doğan Zümrüd-ü Anka gibi yeniden sevgili olur.
olabilirde olmayabilirde
ESKİ SEVGİLİDEN ARKADAŞ OLMAZZ
sevgilinin eskisi yenisi olmaz kı sevgili sevgilidir.
BENCE KESINLKE OLMAZ ARKADSAŞR
eskı sevgılıden arkadas olunur nıe olunmasınkı taraflar hala bırbırlerını sewıolarsa ıstenmedık bır durum karsılarına cıkıpta ayrılıolarsa bıle arkadaslıklarını yıtırmemelıler sonucta bırbırlerını oncede sewmıs olmalılarkı arkadaslıkları dewam etsın olur ya arkadasta olunur sırdasta dostta cunku onu sewıosun onu silip atmak hıcte kolay olmaz...biz erkekler için:(
ÜSÜTNE BASA BASA SÖYLUYORUM OLMAZ
eskı sevgılıden arkadas kesınlıkle olmaz
bencede olunmaz belki sen sevmiyo olabilirsin ama karsidaki seviyor ve unutamiyorsa hep aci ceker üzülür
zaten arkadas kalalım demek bı nevı kendını tesellı etmek gıbı bırsey
ya ıste bızımkısıde ole işte ama onunda sewdıgını dusunuorum ne apalim sewıoruz işte dostta oluruz arkadasta hala arıooruz we konusuoruz
olmaz olamaz olmamalı..
:D
eğer diğer tarafı kırmamak adına öle bişi deyip görüşmeye devam ediyosa bunun adına oyalamak denir ki bu bence en büyük kötülük olur..bence en doğrusu dürüstçe konuşup kesin noktayı koymaktır.çünkü arkadaşlık bir şekilde herşeyiyle karşındaki kabullenmek ve objektiflik gerektirir.kimse eski sevgilisinin yeni sevgili muabbetini dinlemek isstemez herhalde yeni arkadaşından:):):)
ESKİ SEVGİLİDEN NE İSTERSEN O OLUR . EN GÜZEL ŞEY AŞKLARDAN GERİYE KALAN HEDİYELERDİR... :D
eski sevgiliden arkadaş olmazzzzz
bence olur...tabi bu sevgili dediğin kişiyi ne kadar sevdiğine bağlı:)))
bence olur..neden olmasın ki..insan hırslarını ıhtıraslarını nefretını yenmeli..medeni olmalı..alt tarafı aşk ..önemlı olan dostluk tur...
SEVGILININ ESKISI YENIS OLMAZ BENCE ESKI SEVGILI YOKTUR
abi eskilerden hiç bişi olmaz (bittiyse tabiiki, durup dururken değil),
değiştirme kampanyası yapın iyi oluyor.
selamlar,
ilker
değiştirme kapanyasına vermek gerek ama...kötü olmadan yapmak gerek..bırak içinde hep suçluluk duygusu ve ezıklıgı yaşasın...kötü olup nefret ettırınce intıkam alınmamış oluyor...:)
bir atasözü var eskisi olmayanın yeniside olmaz mış acaba bunun içinde geçerlimi
olmaz deıl.kesınlıkle olmaz.ben denedım cok pısmanım.:sız denemeyın.aman haa
eski sevgiliden arkadaş olmaz arkadasa ihtiyacımız mı varki eski sevgiliyi arkadas yapalım arkadaş cok.........
Eski sevgiliden olsa olsa hamama tas olur...
insanların yeri kişilerin kalbinde ayrı ayrıdır. karşındaki kişiye kalbinin neresinde ve ne konumda yer verildiyse bu ağız olarak belki ama beyin olarak asla değiştirilemez.