Bir pazar günü Osmanlı parkından çektiğim video görüntülerini sizlerle paylaşmak bize mutluluk veriyor. Sizlerde bu tür video ve fotoğraflarınızı bizlerle paylaşırsanız arşivimiz daha da büyüyecektir.
Yazdırılabilir Görünüm
Bir pazar günü Osmanlı parkından çektiğim video görüntülerini sizlerle paylaşmak bize mutluluk veriyor. Sizlerde bu tür video ve fotoğraflarınızı bizlerle paylaşırsanız arşivimiz daha da büyüyecektir.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PJk4VuxogQ0"]YouTube- nizip osmanl?± park?± pazar günü[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2e7vz9x218U"]YouTube- nizip osmanl?± park?± pazar günü1[/ame]
Bu güzel görüntüleri bizimle paylaşan mustafa arkdaşımıza çok teşekkür ederim...
gerçekten çok güzel motor sesleri fon müzik olmuş vallahi:)
halkımız gerçekten sosyal faailyet istiyor ve osmanlı parkı da şuan bunu çok güzel başarıyor...
Bir tane de daha osmanlı parkı kurulsa bir bu kadar daha kalabalık olacağına inanıyorum...
Tekrar sağol Mustafa kardeş;)
saol tesekkurler mustafa abı artık parka gımemıze gerek kalmadı :D buradan da oturdugumuz yerden gezeceyız osmanlı parkını :D:D:D
mustafa kardeş,Nizip'e gidip gelmiş gibi oldum.ellerine sağlık teşekkür ederiz...
tşkler paylaşım için
ABI PAYLASIMIN ICIN TSKLER
Mustafa çok teşekkür ederiz. Bu görüntüler daha da anlamlı olmuş.
ben Nizipe hiç gelmedim ama bunları izleyince biras bilgim oldu yine teşekkürler mustafa... oraya gelince hiç zorluk çekmicem inş
Mustafa'm teşekkürler, yav akşamdan beri onlarca kez bakmışımdır, bir an kendimi orada hissettim, bizler için yaptığınız her tür çalışmalarınız için müteşekkirim.
abi bi soran yok bunu neden yapıyorsun diye...
fazla değil yaklaşık 1,5-2 yıl önce askerde iken memleket hasreti özletmişti girdim baktım özlemimi giderecek bir resim bir yerler bakmaya... vardı ama daha çok olabilirdi şimdi askerde olanlar gurbette olanlar daha şanslı diye düşünüyorum...
inşallah çalışmalarımızın devamı gelecek...
saygılarımla...
mustafa çok güzel olmuş devamı gelir inşallah
çok güzel,gün batarken olması ayrı bi güzel.. teşekkürler
ALLAH razı olsun vallahi gelmiş kadar oldum.ALLAH izin verirse bu ayın sonunda memleketimdeyim
MUSTAFA KARDAŞ ELİNE SAGLIK
nızıpe geldıgmde çok merak eettıgım osmanlı parkını doyasıya gezdım ...gercekten harıka olmuş
Artık osmanlıda dolaşmak bir zevk olmaktan çıktı. Çok kalabalık hal aldı. Nizipe osmanlı gibi yada daha büyük 3-4 daha park gerekiyor.
Hatice Kübra camiinin önü ve Kaymakamın evinin karşısı büyük bir park için çok uygun. Orasının bir an önce park yapılması gerekli. Yoksa biri oraya bir ev kondurursa o muhitin hiç bir değeri; gezinti, dinlenme ve oyun alanı kalmayacak. Yetkili ve etkililerin dikkatini çekmek için neler yapılmalı? Fikir yürütelim
bence memet abı cok gusel bır konuya degınmıs dedıgı gıbı osmanlı parkı dolup tasıo hafta sonları kaymakamın ewnın karsı tarafı yıne gusel we buyuk bır park için güzel bir alan orayıda gercekten degerlendırırsek ii olur sanırım mehmet abıcım ileride toprak mahsullerının kaldırılacagını duymustum orası kalkarsa orayada gusel bır park alanı yapilabılır bırılerının oralarada el atmasını rıca ederız
mustafa beye çok teşekkürler görüntüler çok güzel bu parkı merak ediyoduminşallah gelince görürüz
ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDEŞ.....
cümlemizden...
mustafa abi,çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık teşekkürler.
PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL ABİ
video'yu izleyince sanki bildiğimiz Nizip değilde başka bir şehirden çok güzel bir manzara izliyormuş gibi oldum :)
(hala tekrar Nizip'e dönebilmek için dualarınızı bekliyorum) m.küçük bursa
ınsallah en kısa zamanda donersın mahmut kardes
tüm Niziplilerin gelip görmesi gereken bir eser. inşallah sizede kısmet olr
görüntüler çok güzel teşekkürler...
eline şağlık mustafa abi çok güzel olmuş bunların devamını dileriz
valla park hoşe allah emeği geçenlerden razı olsun
Evet osmanlı parkı güzel hoşe deeeeeeeeeeeeeeeeee
ama daha aynısınınn tıpkısından fırat mahallesine yapılmadı
huzi fırat mahallesine de aynısının tıpkısına gerek yok orada bir sürü küçük park var onlarla idare edin yok diyorsan parasını ver ben sana yapayım..:D
Mustafa kardeşim bu yapmış olduğun çalışmalar,hasret giderici,hemde tanıtım özelliğinde olmuş
güzel bir paylaşım verdin ortaya,emeğin için ve Nizip'e olan sevdan büyük takdir'e eşdeğerdir.
Gönlümdeki kardeşlik sevgisi ile "teşekkürlerimi" sunarım.
iki yildir yurt disindayim.ben gittikten sonra Nizip epey degismis.ama iki ay sonra Nizipteyim.osmanli parkini gezmek icin icim kan agliyor.
Yetkililer uyumayın! tamda seçim öncesi, bakın halk başka yeşil alanlar istiyor.Hatta adres bile gösteriyorlar.