Osmanlı parkı cafeteryası gerek aile bölümü,gerek erkek bölümü ve gerekse yazlık bölümleriyle faaliyete geçti.Nizip'e ve Niziplilere hayırlı olsun.
[IMG]![]()
[IMG]![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Orhan gece fotografları daha güzeldir, onları da yüklesen daha iyi olur.
Hayırlı olsun...
Eeeeeee nescafeler kimden bakim.....
Osmanlı parkı gerek modern yönden gerek se dinlenilecek açıdan çok iyi bir yer yapandan Allah(c.c)razı olsun saygılarla
Hayırlara vesile olması dileği ile ama bu husuta dikkat edilmesi gerekn bazı noktalar var olduğu kanısındayım yani ailesinden gelen bir insan burada rahat edebilmeli yani herhengi bir sıkıntı yaşanmamalı güvenlik bakımından yeterli önlemler özenle gösterilirse halkımız içinde turistlerimiz içinde önemli bir sosyal tesis olabilir
osmanlı parkı cokguzel aksamları dahada guzel oluyor nızıp lılere hayırlı olsun
huzo sen geleceksen ben herkese nescafe degıl ıstedıklerını ısmarlayacagım
ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSIN UMARIM GÜZEL OLDUGU KADAR DA İŞLERİNİZ DE GÜZEL OLMASI DİLEGYLE . UMARIM PEK PAHALI DEGILDIR :)
çok güzel bir park her şeyiyle
herkes tarafından beğenilen bir park.Hayırlara vesile olması dileğiyle...
inşallah bir gün Nizip güzeli seni götürürüm parka gider bi nescafe içeriz ne dersin:):)
OSMANLI PARKI GERÇEKTEN MÜKEMMEL OLMUŞ TÜM NİZİPLİLERE HAYIRLI UGURLU OLSUN.İNŞAALLAH SAĞLAM KALIR: )
İNSANLAR İÇİNDE FAYDALI OLDU
ÇOCUKLARIN BİR EGLENCESİ OLDU
çok güzel hayırlı olsun...
güzel olmuş hayırlı olsun.ALLAH hayırlı kazanç versin...
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN
ALLAH HAYIRLI UGURLU ETSIN
allah sizden razı olsun bizde ne zman gircekte sevgilimizi götürcez diyodukk :D ama acıldı acılmasına da sevgilim beni terk ettiii.. benlen kafeteryaya gelmek isteyen varsaa hesaplar şirkettenn:DD
Genco aç karnını doyurdun da bu kaldı:D
iyi etmişsin;)
tama yaa yeterr bırak peşimii :DD
NİHAYET CAFE ACILDI COK SEVİNDİM GERCEKTEN AMA DAMSIZ GİRİLMEZ DİYORLAR ORHAN ABİ DOĞRU MU?:)
HaYırlı olsun... Nizip Halkı hak ediyor... (Lütfen Konuyu dagıtmayaLım)
C.ALİ KONUYU ÇOK CİDDİYE ALIYOSUN İLGİNE TŞKLER
HAYIRLI OLSUN.BİR AKŞAM GİDERİZ. BU ARADA BU KAFE BİRÇOK ARKADAŞA NEDEN OLMUŞ
ABI HAYIRLISI ILE ORAYA GELELIMDE ICERIZ INSALLAH