Bismillah ilk süper komigi atıyorum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bismillah ilk süper komigi atıyorum :)
devamı gelecek..yavaş yavaş... :)
ben bu yalancı iti kaçırdım ama du bakalım
Sen hele bir ümreden dönde ben anlatırım sana...:)
nizip.com'un eline ,diline düşeceğine kötü yola düş
İzmitin dağlarında dişi eşeğiyle yanlız başına dolaşan yancı Emrahın karşısına bir gün bir adam çıkar ve yancı Emrahın dişi eşeğiyle konuşmak ister,bütün foyasının ortaya çıkacağını düşünen yancı Emrah eşeğinin konuşabildiğini ama çok yalan söylediğini iddia ederek üstüne üstlük birde eşeği sırtana alır...
![]()
hahahaaaaaaaaaaaa harikasınız selamlar
Şimdilik bana dokunmuyorlar:D Akıllarına dometez suyu kaçmasın sonra bunların :p :D:D:D:D:D:D
Bu kuzunun pişmiş resimlerini göremedik :) Belliki kuzuyu mındar ettiniz.Ramazan Tarhan sizi iyi tembihlemiş bu konu hakkında konuşmayın diye.Ama ben Müslüm Akpek'in bu konu hakkında bişeyler yazacağını seziyorum :)
Yüce Allaha şükürler olsun ben hiç bir şey hissetmedim, İlkerinki alışmadık şeyde don durmaza döndü... :D
Mehmet dört bacaklı kuzu başından kıçından geldi, malum resimlerde gözüküyor...
1. Kuzu geç geldi...2. Vakit çok geç olur diye oy birliği ile çevirmeden biz vazgeçtik...
Oktay bize bir güzel kuşbaşı yapmıştıki çevirmeden hiçte geri kalmamıştı...Koca kuzudan bir butla kemikleri kaldı sadece...;):)
Bizim için önemli olan kuzuyu yemekti çevirme olmuş olmamış hiç mühim değil.ha sen kardeşim çevirme öyle olmaz aha böyle olur diyorsan Eylüle doğru yaparsın bir kuzu çevirme biz onada geliriz yani.:D
Hemde bu Nizipteki Nizip.Com'cuların boyu kaç metreymiş bir görmüş oluruz:)
Aslında kuzu tandıra sığmadı :D
Aha bi söz daha verim..Nizip organizasyonunu yapın...bir kuzu daha keserim...ama organizasyona karışmam..