Memur -Sen'in kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için Türkiye genelinde başlattığı 10 milyon imza kampanyasına Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden de 10 bin imza desteği sağlandı
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Memur -Sen'in kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için Türkiye genelinde başlattığı 10 milyon imza kampanyasına Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden de 10 bin imza desteği sağlandı
Devami...
Bizim hastanede bugünden itibaren isteyen bayanlar başörtüsüyle çalışıyor.
Ya süper bişey yaaa.. Helal olsun!..;)
Şalvar cüppe takke de sırada.
Başka bir şey için olsa bu kadar mücadele etmezler di. Kutluyorum
Babacım yine taşlama yapmışsın..
Sen ki inanç özgürlüğü ve kılık kıyafetin tartışılmayacağı yönünde mücadele edenlerden birisin.
Neden böyle bir sitemde bulundu ki şimdi anlamadım?!...
İçten içe seviniyor ama belli etmiyor,o insanlar istediği gibi başını örtecek ki sende istediğin kadar rahat dolaşacaksın kimse kimsenin kılık kıyafetine karışmayacak değil mi...Millet istediği gibi denize gitsin, mayoyu bırak gsitring giysin, hatta üstsüz dolaşsın kimse müdalehe etmesin ama ben sadece Allahtan korktuğum için başımı örtmek istiyorum diyene laga lagu....Olmaz özgürlük varsa herkese var,özgürlük yoksa kimseye yok...Tek taraflı özgürlük özgürlük sayılmaz;):)
Kılık kıyafetin özgürlüğü olmaz Maho senden bu kadar ucuz bir örnek beklemiyordum, ben mayoyla devlet dairesine girebiliyormuyum , senin hastaneye hiç gsitringle gelen kadın gördünmü, demekki bu işinde bir adabı var, ben mayoyla denize giriyorum ama haşemeyle yada garip bir elbiseyle denize giren kadına karışmıyorum, aslında şimdi tam tersi oldu geçen yaz, benim kısa şortuma laf etti bu kardeşler mecburen gidip diz üstü yeni şort aldım ben yıllardır normal bir deniz şortuyla denize girerdim ama inan geçen yaz çekindim, demekki bu işler senin sandığın gibi özgür değil, yakında göreceksin kara çarşaflı doktorlar piyasaya çıkacak, yani bu özgürlüğün sonu yok.:mad:
Devlet dairesinde başörtüsü olmaz diye ayetmi var,Allahın kesin emrimi bu...Sonuçta senin benim gibi işgüzarların Allahı karşılarına almak ahmaklığını gösteren birilerinin koyduğu bir kuraldı...Ve yıkıldı. Ne oldu...Hiçbirşey.Yarın birilerinin koyduğu kurallardan değil Allahın koyduğu kurallardan hesaba çekileceğiz...Bırakın isteyen istediği gibi giyinsin, hiç kimsenin cennete veye cehenneme gitme hürriyetine karışamayız...
Babacım yanlışları biliyoruz ama bu demek değildir ki "Allah'ın emiri" ne karşıyız..
Özgürlüklerin sınırları elbette olmalı ama sınırlar da "din" le çatışmamalı.
Allah devlete tabi değildir.. bizler ve devlet Allah ın hükümlerine tabi olmalıyız.
Çünkü Müslümanız..
İsteyen izarla girsin , işini aksatmadıktan sonra kime ne canım !
Teker teker gelin
Heeeeyyytttt ulen!..:D
Erkek erkeğe bile olsak birbirimizin yanında da sitediğimiz yerimizi açamayız Müslüm abi bu kadınlar içinde geçerli...Göbeğimiz ile diz kapağımızı kapatmak bize farzdır,senin kısa şortuda onun için hatırlatmışlardır onlara teşekkür etmelisin![]()
![]()
Şimdi İranda çarşafla çalışan devlet memurları var ne oluyor,hiç Suudi arabistanın giydiği beyaz boydan elbise ise devlet memurlarına ise giymek mecburi ne oluyor,hiç.![]()
Sana gücümüz yetmediği için tek tek gelemiyoruz kusura bakma:D
Dağılın üleynnnnn![]()
![]()
![]()
Merak etmeyin hem Arabistan'da hem İran'da çok kısa bir zamanda kadınlar baş kaldıracaklar zaten kimse türban takmıyor, çoğu başörtüsü takıyor oda öylesine.
Tamam ben inandım müşlü ne derse onu yapacağım :D
Ben de olabilirim..
Geçen hafta bireciğe gittiğimde büyük bir kalabalık belediyenin önünde imza kampanyasına destek veriyordu...
Öncelikle başörtüsünü istemeyen birkaç tip insan var.
Birincisi Rum ermeni ve yahudiler
Bunlar İslam olmazsa devletin yönetilme işinin kendilerine kalacağını düşünüyorlar.
Türkler ve diğer farklı milletler arasınında bozulacağını Güçlü Türkiyeden bu şekilde kurtulacaklarını biliyorlar.
Canhıraş aldıkları Türk isimleri ile Turan düşüncesine ve İslam dinine saldııryorlar.
Azınlıklara ve eşincinseller gibi toplumu yıkacak kimselere özgürlük diye onları kışkırtıyorlar.
PKK da bu eksende tüm avrupa diğer Türk düşmanları tarafından beslenerek büyütülüyor.
İkincisi ise bu azınlıkların piyonu ajanı yetiştirmesi olan zavallılar. Bunlar çok tehlikeleri
Cemil Meriç bunlar için Avrupa tarafından devişilmiş insan diyor.
üçüncüsü ise Türk veya Kürt veya Alevi tarikatlarından olan bunlara da akıllarını başlarına alın diyoruz.
Dördüncüsü ise bunların düşüncelerini bilmeden okumuş ve asılnda özgürlük ve ilericilik olmayan fikirlere kendilerini inandırmış
saf insanlar.
İşte bu insanlar bizim insanımız onlara aklınızı başınıza alın tekrar düşünün demek durumundayız.
Müslüm Abi sende aklını başına al tekrar düşün.
başörtüsünün sana veya herhangi bir insana ne zararı olabilir?
Türbanla başörtüsünün ayrımını hala yapamıyorsunuz, türban bir üniformadır ve ben buna karşıyım, izar dediğimiz kara çarşafında ne gibi sakıncaları olduğunu anlatmak burada çok uzun sürer ve bazı insanlar incinebilir.
Benim aklım başımda , her zamanda aklım başımda olmuştur, türban denen bez parçasının sonunda Türkiye'nin kurtuluşu olduğuna kadar getirdiniz el insaf diyorum yapmayın , bu cemaatlerin bir üniformasıdır türban diye bir örtü dinimizde yoktur, her cemaatin farklı türbanı var hatta bağlama şekilleri bile değişik, asıl sizler Türkiye'yi karanlık bir ortama sürüklüyorsunuz, allah sizi islah etsin asıl siz aklınızı başınıza alın.
Seni çok seviyor ve sana çok üzülüyorum biliyormusun...
aman babacım ne ölmesi?Allah korusun ya:(
ayyaş olamayacağız
fahişelik yapmayacağız
kumarbaz olmayacağız
hırsızlık yapmayacağız
devlet bunlara engel olmaya çalışacak
buna islam polisi mi demek istiyorsun
Polise gerek yok ki
zaten biz bunları yapmıyoruz
sen hırısızlık falan yapıyorsan bilemeyiz.
öbür sıfatları zaten biz kimseye yakıştırmayız
:)
Sen ve senin gibi düşünen sadece dünyalık yaşayan Allahı görmezden gelenlerin korkulu rüyasıdır bu...Bu ülkede o senin dediğin olmaz, keşke olsa... Osmanın da dediği gibi Allaha şükür biz o saydıklarını zaten yapmıyoruz....Biz hiç kimsenin cehenneme gitme hürriyetini elinden alamayız buna yetkimizde hakkımızda yok...
Şimdi bana siz hırsız mı diyorsunuz yani anlamadım.
Yaaalllaaaaaaaaaa..o nasıl hanek şimdi?!..:( Mahmut abiiii.. resim karografisi müthiş. :p