11 şubat 2012 cumartesi günü saat 13:00 - 15:00 arası nizipli ocakbaşında şekilde de görüldüğü gibi nedfis soğan kebabını yemek isteyen ve de tarhan'ı görmek isteyen buyursun...sayı önemli...önceden rezerve gereklidir..0532.6053248 oktay
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Bu afette ne ola ki?!...
Oktay abicim yaz beni listeye.. Zaten kederliyim...
Oley beeeeee işte budur gelmeyen çok şey kaçıracak.
Oktay saat kaçta geliyoruz.
Başkan Gümüshane'den atladınmı akşam otobüse sabah buradasın.
Başkan verelim burdan otobüse al oradan bir yerlerde ısıt ye başka olmaz. Yahu başkanın bir yeri şişecek bir şeyler yapalım.
Başkan gerçekten baktım öğlen 12 de kalkıyor akşam 6 da istanbul'da oluyor, başkan sen cuma günü atla otobüse gel ben seni evimde eğırlıyayım ciddiyim bu tava kaçmaz.
Tava derken Ramoyuda kaçırmıyalım heheeee
önce oktayı kışkırttım....yaptığım soğan kebabının resmini gösterdim..
ben de aynısını yaparım dedi...yapamazsın dedim...yaparım dedi..vala
gaza geldi...yapacak :))))
Ramo sakın bir yere kaçma heheee
menes adlı üye demiş ki:
1. Favorim kuşbaşı
2. Favorimde balcanlı.2 günlük yola giderim bu ikisi için.
acaba diyorum...soğan kebabı için 2 diil de bir günlük yol alsa nasıl olur ?
menes adlı üyemi one la?
Valla siz bunu derneğin sabah kahvaltısına denk getirseniz daha iyi olur cumartesi soğan kebabı pazar günüde kavurma ve nohut daha bomba olmazmı...
Oktay kaç kişi olduk
şimdilik bir tepsi yetecek gibi gözüküyor...
yani pek ilgi görmedi soğanlarımız...olsun..
biz bize yeriz...gelen gelir...
Dimi ama.
Hele havalar bire ısınsın o zaman görüşecegiz sevgili
ammi
tarhan ve
oktay kardeşlerim MENESLE PERŞEMBEDEN GELİRİZ İNŞALLAH bakalım bizden bıkacakmısınız
Selamlar
menes adlı üye: dimi ama
demiş...
yani vın gelir tırs gider...kuzu mu kesersiniz deve mi yoksa soğan cücügü mü
alakam olmaz manasında.....
Ramo aynen sana katılıyorum gelen gelir gelmeyen gelmez, zaten o soğan kebabı da anca bize yeter:D
Adamlar dediğin kim ayrıca kim ne dedi.
Noliy yav bi durum mu var:D
Menes bastır tarhan yavaş yavaş recep ivedigin dedigi bibi KUZUYU İNDİRE GANDİ YAPACAK
Şunun şurasında bahar gelmesine ne kaldı.
Selamlar
Ctesi günü Ramo'yu sıkıştıracağız bakalım neler çıkacak.
Kuzu çevirme.. pardon, soğan cücüğü kebabı Saat belli oldu mu?!. :p
her birimize bir saldırı yaptı.
Menese fatih abiye bana
10 lira ile kuzudan yırtacak.
Konuş konuş cezan artsın
İki kuzuya çıksın.
menes in önerisi daha uygun bence dernekte 04 03 2012 de nohut ve kavurma günü sabah orda oluruz öğlenden sonrada sogan kebabı yeriz bursadan arkadaşlarda gelir inşallah
menes in önerisi daha uygun bence dernekte 04 03 2012 de nohut ve kavurma günü sabah orda oluruz öğlenden sonrada sogan kebabı yeriz bursadan arkadaşlarda gelir inşallah
oktay abi nizipl iocakbasi logonu biraz küçült logo arası yazını okuyamıyoruz :D
Ne yani ctesi iptal mi oldu anlamadım , ben anlamam ctesi gelip Oktay'ın orayı talan ederim.