Belkız Arıtma tesislerinden gelen su ana hattındaki bir arıza nedeniyle, ilçemize bugün ve belkide yarın su verilemeyecek.
Yazdırılabilir Görünüm
Belkız Arıtma tesislerinden gelen su ana hattındaki bir arıza nedeniyle, ilçemize bugün ve belkide yarın su verilemeyecek.
Tamda havaların ısındığı zaman, çok kötü olacak.
allah yardım eder inşallah müslüm abi
selametle
Allah yardım etsin.biz Ankara olarak susuzluğa alıştık artık.
Tam busenazla secretgarden nerde acaba diyordum sen yazdın, Ankara bu başkanla asla suya kavuşamaz.
yemek yiyecem su yok
hemen yemeğin yanına bir fruko gazoz aldım başka yolu yok
Ankaranın su sorunu kaldımı ki.Kızılırmaktan gelen suya ne oldu.
geldi gelmesine kızılırmak suyu.musluklardan adeta kanalizasyon akıyor.:((
Kızılırmak suyu lağım gibi akıyor sanırım.
evet iğrenç:(((
Bir seminer için iki yıl önce Ankaradaydım o zaman su sorunu aşırı derecedeydi Altın park daki çicekler dahi susuzluktan kuruyordu her gün arabalarınızı evde halı yıkamayın diye anoslar yapılırken hala bu uyarılara kulak asmayan çok sayıda insanlar var. Buna yönetimdeki eksiklikte aklenince iş zınadan çıkmıştı. uzun yıllardır nizip deyim daha önceleri su sorunu yaşıyorduk ama şimdi yaşamıyordum Nizip e ilk gelen memur arkadaşların büyük çocuğun luğu TİFO oluyordu şimdi de varsada sayı minimum derecededir o zaman kadar
Servet ne diyorsun ya TİFO mu.
Tifo 18 nci yüzyılın hastalığı eğer Nizipte görülüyorsa inanın utandım.
Bundan önce Nizipte su kıtlığı varken oldu.Şimdi değil
tamir işleminin 2 saate kadar bitirilmesi ve su basılma işlemine basılması bekleniyor.
Suyun şehre ulaşması Sabahı, Kesintisiz verilmesi ise 24 saati bulacaktır.
geçen yılda su kesintisi olmuştu 2 3 gün..her yıl mutlaka 2 3 gün su kesintisi olur havalar ısınınca...beledıyeyi arıyorum birisi su borusunu patlatmış diyor..toprak altındakı koca ana su borusu nasıl patlar anlamadım gitti..100 bin nufuslu şehirde baraj 5 km yakınımzda koca fırat nehrı akıyor..bizim suyumuz yok..ne kadar acı...
yedek boru neden yapılmamışki..neden tek hatta bağlıyız...21. yüzyıldayız..su hayattır...
Neden 21. Yüzyılda 2 hatlı elektirk vermiyorlar boro tek kablo üzerinden veriyorsunuz.Önce kendinizi düzeltin daha sonra başkasını eleştir.
iyi yaw..akmasın sular..sanki tek bana lazım..nasılsa bosuna yazıyoruz burdan..tifo salgını başlarsa da eleştritmessiniz..
iyi allahtan hemen çözmüşler.yoksa millet perişan olurdu valla..
![]()
Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Su Terfi Merkezindeki ilçeye su besleyen deponun ana borusunda patlak meydana geldiğini belirtti. Yaşanan arıza nedeniyle 2 gün boyunca Nizip Şehir Merkezinin tamamına su verilmeyeceğini söyleyen Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Arıza ekibi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren çalışma başlatıldığını ve arızanın giderilmesi için çalışmaların bugün akşam saatlerinde tamamlanacağını ifade etti. Yaşanan bu arıza nedeniyle Nizip İlçesine iki gün su verilmeyeceğini ifade eden Latif Karadağ, bundan ötürü Nizip Halkından özür diliyorum dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...
Eskiden yapılan evlerde su depoları vardı,su kesintilerinde çok işe yarıyordu.
Neden patlamış olabilir bu boru daha yeni döşenmedimi, yoksa borular kalitesizmi, ya tekrar patlarsa .
Nizip'e her geldiğimde mutlaka hastalanıyorum yoksa sebebi Tifo mu.
o zaman bize neden bir şey olmuyor. nizibimizin suyu tertemizdir...
bahsettiğim olay 10 yıl oldu şuan bir sorun yok
madem konu su kesintisi ve ANKARA bende bir şeyler yazayım bende 2 yıl önce ankarada askerlik yaparken su sıkıntısı cok oluyordu onun için bizde arkadaslarla bidaha ankaraya gelmeyiz diyorduk
konu ankaramı nizipmi?
2 gün mecburen nizipliler demek ki dişlerini sıkacaklar gerçi önceden haber verildiyse nizipliler tedbirlerini almışlardır
nizipin yeraltı kanalları baya eski bildiğim kadarısıyla kışın uygun zamanlarda yenileme yapsalar iyi olur sanırım sakaklarda ben önceden görürdüm ağır tonajlı bir araba geçsin o sokaklardan birinde su borusu mutlaka patlar aynı şey kanalizasyon içinde geçerli
Yaw zaten fazla bir aksaklık olmadı haberi olan deposunu doldurmuştu
bize o kadar da etkisi yok evde ben annem ve babam varız
üç kişeye de su rahat bulunur
selametle
hiçbir etksini görmedim zaten ani birşey olsa bile kuyu var ...
Bugün okuldaki çocukları bayağı etkiledi galiaba hazır su satışları rekor kırdı.
bugun yine sular kesikti..yine ana boru arızalı imiş..
Zeytin sulamak için ana hatta zarar vermişler...
????? zeytın sulama ıle ana hat arasında ne baglantı varki..?
Nizip'te su problemi bitti sanıyordum neler oluyor anlamadım.
yok müslüm ammi..bizim bu ana su borusu aylık olarak patlar..işin garip tarafı hep hafta sonuna denk gelir...bi günde hafta içi arıza verse ya..:)