güngören nizipliler derneği kahvaltı sından birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
offffffff oooooo nohuta kavurmaya bakkkkkkkkkkk...yinede nizip ki kadar güzel olamaz ama neysee.....sizin inadınıza sabah yiyecem nizip te nizip kavurması nohutunu...:):)
yarasın götürün kavurmaları ve nohut dürümlerini ama fazla yemeyin kilo yapar
müslüm ammi nin göbege bakın şişmiş ..maşallahh....:):):)
Resim yükleme programı imageshack programı değiştirilmiş bu resimleri yükleyene kadar anam ağladı.
Hidayetle mahmut u doyurmaktan kendimi doyuramadım ki.
eline saglık müslüm ammi..bu resimdekı arkadaşların resimlerini nohutculara dagıtmak lazım..dikkat etsınler nohutcular..maşşalah..hidayet nickli uyenın kını bilhassa 3 kavurma yarım nohut yemiş hala acım diyi...:)
Sağolsunlar dernek başkanımız Ali bey ve Müslüm Öğüt abimiz ellerinden geleni yaptı, hepsine teşekkür ederiz.
zuhahahhaha...hakan mı bu....:) zurnanın gümüşleride var edee....hakan görmesin kıskanır valla...:)
10 dk lık bir çekim yaptık eğer becerebilirsem onuda az sonra atacağım.
mahmut abi amma de çok resmin çıkmış yav helal olsun valla
tşk ederiz müslüm ammi...biz burda hergün nohut kavurma yiyik..yalnız xxhidayet hala açç...ona torpil yapaydınız..aç kalmış....:)gelmiş sitede ağlıyordu..beni aç bıraktılar diye...3 kavurmacık yarım da nohutcuk elıne geçmiş....:(
Hidayet 3 gündür birşey yememiş, gelir gelmez 3 kavurma yedi arkasından birde nohut yedi, arkasından zahter, tarçın ve çay içti sonra bir çotura su içti, tam krize girecekken mahmut imdada yetişti ona yaptığı masajla biraz kendisine geldi, belkide sonradan tekrar yedi çünkü bir ara ortadan kayboldu.
Sağolsunlar dernek başkanımız Ali bey ve Müslüm Öğüt abimiz ellerinden geleni yaptı, hepsine teşekkür ederiz.
Nerdeyse bizi dernekten atacaklardı.
müslüm abi sende çok yoruldun hakkını helal et abi
Videoyu yükleyemedim nasıl yapıldığını bilen haber versin.
ooo kimler varmis burda herkes toplanmis ya ne güzel nohut dürümleri kavurmalarda cok güzel gözüküyor.afiyet olsun..