Yasemin & mehmet (akhenaton) düğün törenlerinde sizleride aralarında görmekten mutluluk duyacaklar.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsınn gelmeye çalışacam
nizipli mehmet ve mavi şahin teşekkür ederim.
Düğüne tüm nizip.com üyeleri davetlidir. umarım beni yalnız bırakmazsınız.
allah mesut bahtiyar etsin. sezer kardeşimiz yüreği çok temiz bir insan.
orda olup katılmayı çok isterdim..
sezer ev işini hallettinmi ?
Evet hallettim, yoksa evlenemezdim zaten :)
karde$im sezer umarim bir ömür boyu mutlu olursunuz
ALLAH OCAGINIZDAN RIZIKLARINI EKSIK ETMESIN
ALLAH SIZDEN GÜLÜCÜKLERIDE EKSIK ETMESIN
ALLAH SIZDEN SAGLIGI EKSIK ETMESIN
ALLAH SIZDEN EVLATLARIDA EKSIK ETMESIN
ALLAH HANENIZDEN MUTLULUKLARI EKSIK ETMESIN
hayirli ugurlu olsun
Sımdı gelelım canlı yayına sende orda ol sana bı sıır caldırcam dogana armagan edeyım ok
:D bu akşam sezer abimiden avuç dolusu istek istiycemm yorulana kadar :D:D:D
teşekkürler sakallı...
mavişahin ne istegi kardeş? istek vaktini geride bıraktık. bu akşam istek almıyoruz :)
sezer kardeş
hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin inşallah
bekarlar kervanından sende ayrıldın birde gökhanı başgöz etseydik :)
ibo ilk ayrilan sen oldun:))
simdi bekarlar deve mi oluyor?
ne demek istiyon yani kervan falan ibo kardes:)))))
Hayırlı olsun, nice mutlu birlikteliklere İnşaallah
ibrahim ve sayın adminim çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin.
:) sır verme şahin
Bir bütün olmak için birleşen elleriniz, ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz,Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar dilerim
yaw sezer abi sende bir istek istim berker gül bakışlımı atsana biricik aşkıma gitsinn
Mehmet abi Rabbim mutlu,huzurlu,saglıklı ve güzelliklerle dolu bir yuva nasip etsin sizlere insallah... kına biraz zor ama dügüne insallah gelecegiz. aslında kız tarafı olarak kınada bulunmamız lazımdı ama işte sartlar:)
sezer abim sende gidiyon artık bizi unutursun uğraman siteyee
_dilruba_ sizin davetiyeler bende ama getiremedim. daha doğrusu evi bulamayabilirim diye getirmedim. bi gittiğim yeri bidaha bulamıyorum da :)
daha evin yolunu bulamiyon
ne diye evleniyon
akilli ol :))
mavi_şahin unuturmuyum hiç..
ama düğünden sonra radyoyu bırakıyorum. cuma günü son yayınımı yapıcam. o yüzden şimdiki gibi sürekli giremem tabi, ama unutmak asla :)
kardes canli yayina geliyorum
gecen sarkimi calcaktin kibariye peri kizini
bir reklam kusagi girdi yeni bitti:))
geliyorum canliya
hayırlısı olsun abi yaw radyodan aylık ne kadar para veriyle spiker arıylarmı yeni ben gelimmii:D:D:D
Akhenaton abi,hayırlı uğurlu olsun inş. bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah hayırlı etsin imkanı olsa gelmek isterdim ömür boyu mutlu olun inşallah.Selamlar
şaka yapıyom ha ciddiye alma şimdi gidp osman abiyle konuşma şaka yapımm
fatih abim ve başak Allah razı olsun. darısı bekarların başına :)
fatih abi biliyorum; müsait olsan hiç durmaz gelirdin, sağlık olsun ne diyelim.
senle aramızdaki bağ çok farklı, birbirimizi hiç göremedik ama gördüğümüz birçok insandan daha çok ısındı kalplerimiz. üveys gibi bişey yani :)
hayırlı ugurlu olsun akhe abi mutluluklar dilerim:)
HayırLı UğurLu Olsun. Allah Utandırmasın...
Nerde Görse Bilezik diyor,Korkumdan yazamım, Emmi OğLu Bilezik deelde SinekLi Takarım:D
Abi bizim davetiyeleri aldık kabul et..başınız bu aralar yeterince taşkalalıdır zaten :)
Hayırlı olsun Sezer.
Bir arkadaşım şaka yollu evli erkeklere hep şunu şöylerdi, Eğer karın güzelse ne işin var düğün evinde, düğün zaten senin evinde yat oyna kalk oyna, eğer karın çirkinse ne işin var ölü evinde, ölü zaten senin evinde yat ağla kalk ağla.
Bu şaka tabi güzellikten kasıt insanın evindeki mutluluğu ve huzuru eğer; evde uyumlu olursa insanlar, evlilik çok güzel bir şey. Fazla uzatmayalım Allah hayırlı geçim versin tebrik ederim.(Hapside gökhanın başına)