ARKADASLARIMIZIN ve SIYASILERIMIZ ENGIN HOSGÖRÜSÜNE DAYANARAK ESPRILI BIR SEKILDE FOTOGRAFLARINI KONUSTURMAYA CALISICAM HEM EN AZINDAN GÜLMÜS GÜLERKEN DÜSÜNMÜS OLURUZ
ARTIK NIZIP COMDA RESIM MALZEMESI BOL.
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADASLARIMIZIN ve SIYASILERIMIZ ENGIN HOSGÖRÜSÜNE DAYANARAK ESPRILI BIR SEKILDE FOTOGRAFLARINI KONUSTURMAYA CALISICAM HEM EN AZINDAN GÜLMÜS GÜLERKEN DÜSÜNMÜS OLURUZ
ARTIK NIZIP COMDA RESIM MALZEMESI BOL.
hakan bakıyorumda resimleri karikatürlenmeyi öğrenmişsin )
:D:D:D:D Sakelli; Sakeline karlar yağa e mi. Ellerine sağlık resimlere güzel espiriler eklemişsin. Sabah sabah beni güldürdün :D:D:D Fotoromanı iyi düşünmüşsün. Elinde malzeme bol bakalım daha neler ortaya çıkaracaksın, merakla bekliyorum .......
Tamam yandık şimdide fotoroman çıktı. Bunlara hiç açık vermemek lazım.
valla sakallı güzel olmuş eline sağlık...
hacı abi yakışıyormu sana bize yallı demek :D hacı abimde o gün baya bi köfte yedi yanlış hatırlamıyorsam....
Yaf sakallı senin ölmüşlerine rahmet nerden buldun bu lafları yaf.Seni kutluyorum ve öpüyorum ellerine sağlık
Bu yanlız kurt görünmüyor ortalıkta nerdeki acaba haci fevzinin yanında danasıl oturuyor hele bi bakın şuna yanlızkurt ile hem okuldan hem ankarada beraberdik.emekli oldumu acaba
kardeş ellerine saglık
karikatüre yazıyı yazamıyorum yardımcı olurmusun
ZIYA KARDES bak fotoyu printten ac balonu yap yaptiktan sonra A harfi var sagda ona tikla siyah renk al.yapa boza alisirsin .bende yeni alistim
http://picasa.google.com.tr/ linkindeki proğramı indirin, fotolara istedğinizi yapın.
...:) iyi akıl verıyorsun admin abi..foto yukleyecek lerin şevkini kırıyorsun..bu sakallı makaraya alır bütün fotoları...karizmayaı yerlere serer...
espiriler harika sakallı gerçekten çok güldüm :)
dakka 1 gol 1 diyorsun :)
aynen :)) bes dakkikada besiktas yaptigimda görünmüstür
duygularıma tercüma olmuşsun sakallı..
içimden ğeçenleri okumuşsun :D :D
eee olsun o kadar :))
ayı cıkar kurt çıkar ..sakallı çıkar...biliyordum böyle bi fırsat kolladıgını zaten...