Huzinin Kimliğini öğrenmek isteyenler:
Bakalım bu bilgiyi kaç liraya alıırsınız.
Tekliflerinizi bekliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Huzinin Kimliğini öğrenmek isteyenler:
Bakalım bu bilgiyi kaç liraya alıırsınız.
Tekliflerinizi bekliyorum
Aldığım paranın yarısı senin ama
Alacağım para da hiç olmasa büyük ikramiyenin yarısı olmalı
Dün 2 kişi benden borç istedi...Biri Fosiyarik digeri ise felsefe...eger bunlara borç verirsem huzi kurtulacak....yoksa durumlar vahim demek :)))))
Kaç para vericeksin onu de
ya anlamadığım neden herkes huzinin kim olduğunu sorguluyor. böyle yaparak adam kendisiniz çok merak edilen biri sanıyor :). boşverin o kadar üye var onlara bakın. böyle yapa yapa huziyi gözümüzde büyütüyoruz :)
ne gerek var popilerliğe :) işim olmaz öyle işlerle. işi olanlar düşünsün.
valla mahmutcum haklısın, altı üstü bir tavuk işte ne büyütülüyor anlamadım...:D
Uçan tavuk ama,huziye haksızlık yapmayın kibar vr çentilmen biri.Selmar
Hoş bulduk huzicigim sitenin yakışıklı bekarı sen bu kılıbık tenekeye ve onun yandaşlarına uyma sen akıllı bir tavuksun.Selamlar
Huzicik hala kalbin yaralımı arık avatarının yara yerine bir gül koysan üzülüyorum.Selamlar
evet ablacım seni seviyorum kardesime takılmayın yoksa karsınızda beni bulursunuz hıııııııııııııııııııı:))
Canım abim..Bu avatar 2005 yılından beri benimle özdeşleşti...Kimi itti,kimi kalktı,kimi sevdi..Kimi hakaret etti..Kimi dalga geçti,kimi ağır yazdı..2005 ten beri bu dağ ne karlar gördü..Ama itiraf etmek gerekirse herkesi çok sevdim,ve asla kimseden nefret etmedim...Bu avatarımda kalbi yaralı görünüyosam,filistin içindir..Keşmir içindir..çeçenya içindir...Özyurdunda garip öz vatanında parya olan içindir...Allaha şükür kişisel menfi ve nefsi bişey için değil...Siz rahat olsun güzel abim...Bu arada sizi çok seviyorum ama niye sevdiğimide bilmiyorum...
İki sahabi medinede bir biri ile tarışırken diger sahabiler arayı yatıştırmaya çalışırken allah resulide a.s oradaymış.peygamerimiz.
Siz o iki kişiyi kendi haline bırakın onlar ruhlar aleminde ikende tartışırlardı buyurmuş.
Sevgili huzi biz bir birimizi ruhlar aleminde sevmişiz degerli ve kıymetli dostum güzel insan.Selamlar
Aslında senin kimligini yani suretini degil yüregini ögreniyorlar senin gerçek kimligini ögreniyorlar ne güzel.
Zaten insan dostunu CAMDAN degil CANDAN severse hayat bir başka güzel olur.Selamlar
elbette biri camdan değil candan sever. ama bu kişi kendisini göstermeliki karşı da sevsin. malum sanal ile gerçek ayrı ayrı yerler. sanalda insan başka bir insan olabiliyor.
anlamadığım kendini açıklamamak ile neyi istiyorsun. ki bana sorarsan seni hiç merak etmiyorum. sadece üyeler gözünde büyütor bence :)
Mahmut bey,Mecnuna , yazık degilmi bu leyla için kendini harap edersin,gel sana leyladan dah güzel daha zengin daha soylu soplu birini alalım vaçgeç kendini harap etme derler.Bunun üzerine mecnun cevap verir.
Ben der şarap içiyorum aşk şarabı.
Ha tahtadan ha camdan ha susaktan hada gümüşten veya altından bir bardakta içmişim ne fark ederki ben içindeki şaraba talibim der.Selamlar
Fatih abim ne güzel yazmışsın öyle gece gece duygusal moda geçtim :)
Abi bende senin o güzel sohbetine gül yüzüne hasretim:( özledim valla seni.
Huzeyfe zamanla huzi oldu ama hala eski The imamlı huzeyfemiz o bizim.
İlk geldi günkü gibi iyi kalpli ancak arasıra içine değişik ruhta insanlar giriyor onu anlayamadım bir türlü:) bu arada çok sevdiğim bir abim gibi yazıyor neyse:)
Felsefe abim bence açıklarsan sen yanarsın. Çünkü huzi kızıp giderse valla 10 bin üye sana düşman olur gel sen bunu açıklama ne kadar para lazımsa sana yardım toplayalım:)
Hani açıklamadın abi bekliyoruz.
Bence Huzi Nizip72.
abı bilenen tek bı sey war tavuk oldugu hep uctugunu söyleyen ve ucmayı beceremeyen bı tavuk bence tuncay abının dedıgı gıbı devekusuda olabilir :p
gülesim yoktu. konuya mesaj yazarak seni merak ettiğimi mi sanıyorsun ?. gören de sanır bulunmaz hint kumaşı :). sen beni boş ver canım ben anlarım. sen kendini benim için yorma.
quote=secretgarden;159496]evet ablacım seni seviyorum kardesime takılmayın yoksa karsınızda beni bulursunuz hıııııııııııııııııııı:))[/quote]
huzı amcan dedinde bak seni bayan olarak ablacım:D dıye bılenler var
biz sizlerin yazilarini acaba ne düsünmüsler bize ne faydalari olacak diye aciyoruz. bos konularda isimlerinizi görünce hayal kiriklligina ugruyoruz.sahsen ben kendi adima hayal kirikligina ugruyorum-
artik sizcede SIKMADI mi bu huzi konusu?
üye olalim nerdeyse 3 yil olcak üye oldugumda bu konuydu dedim zamanla gecer.1 yil öyle gecti ...
baktim olacak gibi degil-bos bosuna zaman öldürüyorum dedim
1 yil sustum hic yazmadim.
1 yil sonra yine ayni konu yeter artik GINA geldi
1 konusu olsa amenda ama her konudada huzi huzi olmazki
Kıymetli dost elbette Nizip önemli ama
Hüzide bizim için önemli.
Kendisi şahsiyetli onurlu kişilikli bir arkadaşımız.
Yazdıkları ve sabrı da bunu ispatlıyor değil mi?
Bu bir senin açtıkların gibi mizah konusu
Gülmek veya şaka yapmak için açtım
Seninde yazarken bu şekle uymanı
İstemiyor veya gereksiz görüyorsan yazmamanı tavsiye ederdim.
benim actigim mizah konulari sevgili osman abim.gülerken düsündüren cinsten desem cok klasik olcak belkide,ben hem sivemize antreman yaptirtiyor hemde eglendiriyorum.diger actigim bos laflar konusuda mizahi adi üstünde bos laflar...bu konuyuda kapsar.
ama niyeyse sizlerin yazilarinizi otoban kavsagi gibi önemli yazilarda göremedim. beni üzen bu
ve yine size sunu diyeyim o huzi dediginiz daha dogrusu tahmin ettiginiz kisi degildir.bundan da eminim.(o filmi ben cok izledim)
huzi sitede baska hic kimse degildir,o kendi basina tek birisi yani baska nikii yok.ama bi tanesiyle bas cikamiyoruz 2 -3 üyle hic bas cikamayiz.onun yaptihi en güzel sey konu dagitmak
ayrica kesinlikle kirilma abi.hakkini helal et.ben sizi seviyorum
Saygılar ......