-
Kubitürk Şehit Bulundu
Sitemizin değerli üyelerinden Kubitürk (Mustafa Bağcı) öğretmen, Kıbrıs'da asteğmen olarak görev yaptığı birliğinde nöbet esnasında şehid bulunmuştur. Kendisine Allah'dan rahmet dilerken, değerli ailesine baş sağlığı diliyoruz. 13 Aralık C.tesi günü defnedilmesi bekleniyor.
Kubitürk daha önce Nizip Lisemize Ne Zaman Kavusacagiz? konusunu gündeme getirmişti
Diğer mesajları
-
Allah rahmet eylesin, ben anlayamadım Kıbrısta Şehid bulunmak ne demek.
-
Allah rahmet eylesin,
Kıbrısta askerlik mi yapıyordu?
-
Kıbrısda asteğmen olarak görev yapıyormuş.
İntihar olmadığı kesin olmakla birlikde, *******mi ? kalp krizimi şu anda adli tıpda araştırılıyormuş.
-
Allah rahmet etsin.Resmini görünce tanıdım mustafayı.
-
aman Allahım şaka mı bu yaw:(mustafa benim üniversiteden dostumdur:(
Allah rahmet eylesin ne zaman gelecekmiş cenazesi abi:(
-
ALLAH Rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet etsin işallah mekanı cennet olsun ailesine allah sabır verir işallah
-
Ben dün duymuş çok üzülmüştüm. Allah kendisine rahmet ailesinede sabırlar versin. Dağ gibi bir fidan daha aramızdan ayrıldı...
-
-
Merhuma,
Allah rahmet dilerken kederli ailesine sabırlar diliyorum
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
-
allah rahmet etsın aılesıne sabırlar dılıyorum
-
ALLAH Rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum
-
-
Rabbimin affına , merhametine mazhar olur İnşaallah.
-
Allah rahmet eğlesin. Ruhu şad olsun.
-
Ruhun şad,mekanın cennet olsun...
Allah yakınlarına sabır versin...
-
Vay kardeşim vay dostum benim demek sende gittin azrailin peşine.mıçey kardaşım hala inanmıyorum öldüğüne.haberi bu gece ankarada aldım.yıkıldım.bende 17 gündür burdayım babam ameliyat oldu.şuan topralanmaya çalışırken senin şehit haberin yıktı beni kardaş.yani bir daha senle birlikte osmanlı parkında hacı amcayla kafa bulamıcaz.lise günlerindeki gibi ataride siğara içemicez.geceleri alıp çekirdeğimizi volta atamıcaz öylemi.çok zamansız üzdün bizi kardaş çok zamansız.sen ölmedin kardaşş kalbimde yaşıcaksın.sen benim kankam mıçey olarak kalbimde kalacaksın.keşke şaka olsaydı kardaşş.şuan nizipte olamadıgıma öyle pişmanımki. .kendimden bi parça kaybetim.Krdaşşş.güle güle kardas güle güle.allah rahmet eylesin ....MEKANIN CENNET OLSUN MUSTAFAM
-
azrail senide bu yaşta buldu kardes daha derby macında karsılastık 1 ay olmadı ne bilebilirimki bu son konusmamız aklımdakileri aktaramıyorum tek diyeceğim allahım sana bol rahmet kalanlara bol sabır versin ......
-
gokhan kardes cenaze bu aksam
(12/12/2008) gelecekti hava alanına
-
ölen arkadasımıza ALLAH,tan rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesıne de sabırlar diliyorum.kıbrıs ta sehıt olmus yanlıs anlamadıysam eger rum sınırındaysa karakolları normaldır bu olaylar rumlar fırsat buldukca turklerı vurmaya calısırlar ama bı bordo berelı sınırda nobet tuttugunda da korkudan ne yapacaklarını sasıran bı mıllet bunlar bunu rumlardan beklerım ama adlı tıp raporunu belırleyecek vede gorecegız olum sebebını gercekten cok zorya bılırım arkadas acısını benımde bı arkadasımı vurdular nizipte ölduruldu allah kımsenın basına bela vermesin.tekrardan nizplilerin başı sagolsun
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
-
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
Gömelim seni tarihe desem sığmazsın
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana kucağım açmış duruyor Peygamber
şehidimizin mekanı cennet olsun ahllah rahmet eylesinn allah ailesine sabır versin
-
Ailece tanıdğım çok değerli bir ailenin evladı idi..Rabbim rahmet eylesin..Kalanlarına sabır versin inş.
Çok acı bir olay,umarım Rabbim cennet nasip eder kendisine,ayrıca sitemiz üyelerinden birisi olması acımızı ikiye katlamıştır. Çok üzgünüz.
-
Şehid birkaç dakikaya kadar evinde olacak.
-
Başımız sağolsun.
Rabbimden şehidimiz için rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu vatanın her taşı size helal olsun ...(gazi ve şehitlerimiz)
-
Rabbim rahmet ve mağfiret etsin...
-
Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve sitemiz üyelerine sabr-ı cemiller diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin.kederli ailesine başsağlıgı dilerim
-
Allah rahmet etsin kalanlarada sabır versin rabbim
-
Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi sabırlar versin.
-
allahtan rahmet ailesinede bas saglıgı dılerım
-
Rabbim mekanini cennet etsin.. Acili ailesine de sabirlar ihsan eylesin
-
Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.
-
allah rahmet eylesin ailesine rabbim sabır versin
-
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır vatan eger ugrunda ölen varsa vatandır.kardeşimize allahtan rahmet tüm niziplilere başsaglıgı dilerim bu topraklar ve bu millet ugruna şehit olan tüm şehitlerimize allah rahmet ve magfiret etsin mekanları cennet olsun onları şehit edenlerden hesap sorulacak sorulmaktadırda.
-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Allah yakınlarına sabırlar versin.
-
Allah rahmet etsin ona ve hepimize.
Ölüm hakikatinin acı ve sert tokadı bir kere daha yüzümüzü patladı.
Allah yakınlarına sabırlar versin.
-
Allah rahmet etsin. Ailesine Allah sabır versin. çok üzücü bir olay...