Geleneksel Çiğ Köfte Partisi -2
25 ekimde başlayan çiğ köfte partimiz bu haftada ibrahim ve orhan abi tarafından sponsor edilip gerçekleşecek.
kimler gelecek hadi bekliyoruz...
şimdiden acıktım:D
Hatta ben bu akşam yemek falan yemiyeceğim yarın akşama kadar:D
Osmanlı Parkındaki kafede, yatsı namazından gece yarısına kadar
Gelemiyorum ama payımı bekliyorum =)
Alıntı:
CumaLi Budak Nickli Üyeden Alıntı
miksam fevzi ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar hepiniz davetlisiniz. sonra yok efendim beni çağırmadınız yok efendim ben duymadım göermedim demeyin trip yapmayın sonradan:)
abi bak saat 18:35 simdi hastaneye geldin bir muayene oldun gittin ve benim icin gelip söylemedin.Gelmişkende köfte var dedin :) ben duymadım
Alıntı:
Gökhan Dokuyucu Nickli Üyeden Alıntı
he ya o miksam var yaa o bir gelmesin valla muhtarıma diyecem onu bu gece eve koymasın:D
fevzi gelir zaten:)
ben birde şu cadde ve sharkın gelmesini istiyorum:) keşke gelselerde onları bir tanısak...
az kaldı bu arada metal iboyu da mesaj birazdan osmanlıya damlar:)
ve hacı abimede mesaj attım eğer gelmezse gelecek haftada ona ziyarete gideriz:D
hani bizim buralarda bir adet vardır evine gelipte çay içmeyen misafirden para alınırmış:D bizde hacı abiden gidip alırız:D
MALESEF GELEMİYORUM.MUHTARINA SÖYLE ZATEN BUGÜN BENİ EVE KOYAMAZ :) CALISIYORUM SABAHA KADAR HASTANEDEYİM.YİYENLERE SİMDİDEN AFİYET OLSUN
BEN PAYIMI İSTİYORUM.YERİM COK UZAK DEGİL.NE YERSENİZ BENDE İSTERİM.ORHAN ABİ BEKLİYORUM :p
NOT:daha yarım saat önce köfte yedim ama yine yerim :p