Geleneksel iftar toplantımızın gününü belirleyelim arkadaşlar.
Eğer bir yer bulamazsak bizde de yapabiliriz.
Malum artık benimde bekar evim var:)
Sizleri Ağırlamaktan onur duyarım...
Yazdırılabilir Görünüm
Geleneksel iftar toplantımızın gününü belirleyelim arkadaşlar.
Eğer bir yer bulamazsak bizde de yapabiliriz.
Malum artık benimde bekar evim var:)
Sizleri Ağırlamaktan onur duyarım...
Arkadaşlar tüm günlerimiz rezervasyonlu olduğundan müsait bir gün kollamak zorunda kaldık.
Şuan için tek boş günümüz Cuma günü olduğundan Cuma gününe iftar yemeğimizi ve toplantımızı alıyoruz.
Önceden rezervasyon yaptırısanız memnun oluruz.
Tüm nizip com üyeleri ve Nizip sevdalıları bizim davetlimizdir. Saygılar.
Allah razı olsun Derviş kardeşim. Güzel düşüncen ve temennilerin için sağolasın. Dediğim gibi hafta sonları müsaitim, ama inşaallah eczacımdan izin alabilirsem aranızda bulunmaktan gurur duyarım.....
Cuma günü uygun olacaktır. Tüm dostlarımızı Cuma günü Osmanlı parkına İftar yemeğimize bekliyoruz.
cuma günü orda olmayı inanın çok isterim , yemek ve muhabbet söz konusu olduğu zaman dayananmam , huzi bilir beni :) Ama malesef iftar vakti yayındayım. yine de şartları zorlayacam, inşallah cuma orda olacağız ama yinede benimki askıda dursun , gelemezsem bile iftardan sonra gelir payımı alırım belki :) şimdiden hayırlı iftarlar. Rabbim emegi gecenlerden razı olsun. afiyet olsun.
bu ramazan toplu iftarlara katılmıyorum.ama nizip.com için cuma günü gelcem inş.
Evet sonunda o gün geliyor:D
Ancak ben cuma günü halfetide dersim var:( akşama yetişmeye çalışacağım.
Bu toplantıyı kaçırmak olmaz:)
gökhan, bu kadar söyledin durdun, hele bir gelme varyaaa, o zaman başına gelecekleri sen düşün...
bu tür organizasyonlarda en buyuk eksiklik kişi sayısının belirsizliği bence...gelecek kişileri en azından burda bilirsek ona göre hazırlık yapılır kanaatindeyim...
arkadaslar ıslerın yogunlugundan dolayı pek ılgılenemıyoruz ama bıze ne duserse her zaman yanınızdayız unutmayınızz
Cuma günü inş.ordayız.Bize şöyle iki kişilik torpilli bir yer ayarlayın.Malüm muhtarla beraber geliyoruz :)
(muhtarın haberi yok ama ben söylerim) =)
mehmet abi sabah lefkeden çıkıyorum iftar yemegine gelmek için allaha emane olun.
26.09.2008 tarihin de vereceğiniz iftar yemeği davetinizi aldım,hem sevindim,hem de duygulandım.
ancak,istanbul da bulunmam sebebi ile davetinize gelemiyeceğimi bildirmek isterim.
sizlere hayırlı iftarlar diliyorum,Allah kabul etsin.
Çok gelmek isterdim ama İstanbuldayım ve gelmem imkansız, inşallah daha sonraki etkinliklere katılabilirim.
davetiniz için çok teşekkürler sizlere ii iftarlar istanbulda yaşadığım için katılmam imkansız şimdiden ii bayramlar diliyorum..
Ben Nizip te olduğum halde katılmayacağım. Yaz Toplatısındaki değişiklikten sonra nizip.com sitesi ile ilgili etkinliklere katılmama kararımda geri adım atmıycağım.
kibar davetinize gelemiyeceğimizi üzülerek haber veriyorum ben 3 sene önce nizipli biriyle evlenerek nizip diye bir yerin varlığı öğrendim maalesef şu vakte kadar gelip anlatılan güzel nizip'i görme şansına vakıf olamadım ama inşallah en yakın zaman da gelip görmek nasip olur.:)
kısmet olursa yarın akşam orada olmaya çalışacağım...
davetiniz için teşekür ediyorum mersinden geleceğim için mesai 4 te bitiyor yetişemem size hayırlı iftarlar mustafa bakır
malesef katılamayacağım sizlere hayırlı iftarlar
Kısmet diyelim..
Başka ne denebilirki?
Sevgiler...
İftar davetiniz için teşekkürler ancak ben istanbulda olduğumdan bu özel günde sizlerle olamayacağım.
Orada olmak ve sizlerle yüzyüze tanışmak isterdim.Sizlere bol muhabbetler ve afiyetler olsun.saygılarımla.
Antalya'da olduğum için maalesef gelemiyorum. Sizlere afiyet olsun. Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin.
katkı felan yapılmıcak mı hepsi bir kişinin üzerine kalmasın
istanbulda oldugun için katılamıcam ama çok isterdım keşke biraz daha kalsaydım nzipte daha yenı geldık bilseydım gelmezdım valla:) davetınız için çok teşekkür ederim iyi günler
Sevgili Hasan Kılıçkıran benim 25 yıllık jargonum olan Yorgun Nizipliyi kendine mal etmişsin. :) :) Ne diyelim hayırlı ve uğurlu olsun..
okadar beklediniz keşke bayram sonrası mesire alanında buluşma olsaydı bizde gelirdik, neyse saglık olsun :( bayramdan sonra allah izin verirse nizipteyiz.....
yemek davetinize katılamayaçağımdan dolayı özür dilerim. allah birliğinizi bozmasın. afiyet olsun hemşerilerim.
kısmetse geliriz
davetiniz icin cok tsk cok sevindim biryandan uzuldum tabi malum parisden katiliyom hem nizipi hemde siz degerli nizip.com ailesiyle tanismak bana mutluluk verrirdi saglik olsun hayirli iftarlar
davetiniz için çok teşekkürler sizlere ii iftarlar istanbulda yaşadığım için katılmam imkansız şimdiden ii bayramlar .
senin Canın Sağolsun ziyacığım, Hele sen Bir Gel Hayırlısı İle Ben sana Bahriyeli Ustanın ellerinden altı ezmeli ısmarlarım...:)
Arkadaşlar hepinize şimdiden afiyet olsun.Bu mübrek KADİR GECESİ ne raslayan bu günde böyle bir organizasyon hayırlı olur inşallah.Tüm arkadaşların ve islam aleminin KADİR GECESİ kutlu olsun.Saygılarımla.
yurt dışında olduğum için bu toplantıya katılamıyorum umarım çok güzel geçer herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim.
ayrıca sizler bazı konuları paylaşmak isterim saygıdeğer arkadaşlar sizler orada belki hubi olarak ugraşıyorsunuz bu işlerle ama inanın bir çok soruna çözüm olduğunuda umarım biliyorsunuzdur sizlerden ricam daha kapsamlı bir nizip tanıtımı sanayiisiyle olsun ve sanayiide sabunu fıstığı ve yağı unutmuyalım bizleri bunlarla tanıyorlar ve bunlarla biliyorlar bu sitede ben önde gelen firmalarımızın reklamlarını görmek isterim ve soranda var bir kaç kişinin göncel sözleri değil ve burada gerçek niziplilerin olmasını isterim yani nizipi nizip yapan sanayiisi o tarihi ve kültürel etkinliklerde yemeklerini yemek tarifleri olabilir ben bulgur pilavını ne kadar özledim bilirmisiniz hepinize başarılar ve saygılar sunar hepinizin nazik ellerinden sıkarım herşey gönlünüzce olsun